Recenzie: Jarmila • Zachej.sk
Recenzie: Jarmila

Recenzie: Jarmila

J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Tomuto produktu som sa veľmi potešila a verím, že ma bude ochraňovať a sprevádzať sv. Krištof na každej ceste, ak sa budem k nemu utiekať a prosiť o pomoc a ochranu.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Krásny špecifický ruženec k sv. Jozefovi pre osobitnú modlitbu a verím, že má svoju veľkú moc.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Pri tomto produkte som sa trochu sklamala, pretože krabička je veľmi pekná, ale nie dosť veľká, aby tam vošiel klasický ruženec. Schovala som do nej ruženec k sv. Rite.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Veľmi pekná a praktická na uschovanie ružencov rôzneho druhu, dostatočne veľká, vhodná aj ako darčekové balenie pre ružence, ak chceme venovať niekomu.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Obsažne veľmi bohatá knižka, kvalita väzby je slabšia, nedrží, strany sa odlepujú už pri prvom raze listovania.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Krížová cesta na modlenie do každej rodiny, stručné, ale výstižné zamyslenia. Páčia sa mi aj jednoduché a veľmi pekné ilustrácie k jednotlivým zastaveniam.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Určite veľmi pekná krížová cesta, nedostala som sa ešte k jej modleniu, iba som zatiaľ prelistovala, každé zastavenie obsahuje čítanie zo Sv. písma, uvažovanie a na konci otázky vyzývajú k zamysleniu sa nad sebou samým, učíme sa od sv. Jozefa a za každým zastavením sa modlíme aj litánie k sv. Jozefovi.

Pomohla vám táto recenzia?

Krížová cesta sv. Jozefa
Krížová cesta sv. Jozefa
1,70 €
vypredané
J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Je mi ľúto, že som sa dostala ku knižočke až tak neskoro - pred koncom marca a zostalo mi iba pár dní. Bola som milo prekvapená obrázkom ikony sv. Jozefa s podrobným popisom. Je to veľmi obohacujúca brožúrka.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Jarmila (9)

30. marca 2021

overený nákup

Knihu som si vybrala aj z dôvodu, že Svätý Otec František vyhlásil tento rok za Rok sv. Jozefa a chcem sa dozvedieť čo najviac zo života tohto svätca. Ako kresťan katolík by som mala poznať, kto bol sv. Jozef, lebo je naším veľkým vzorom a patrónom. Nestačí vedieť, že bol ženích Panny Márie a pestún Ježiša Krista. Kniha bola určite dobrou kúpou, kúpila som ju aj v zľave za veľmi dobrú cenu. Verím, že bude pre mňa veľmi obohacujúca, teším sa a určite splní moje očakávania.

Pomohla vám táto recenzia?

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Minulý štvrtok neskoršie popoludní som si u Vás objednala knihy a tento pondelok ráno, keď som prišla do práce, balík bol už na mojom stole. Vlastne vždy to tak je, keď si u Vás nakupujem. Tentokrát mi to už nedalo a rozhodla som sa, že sa Vám musím veľmi pekne poďakovať za Vaše úžasné a rýchle služby a nech sa Vám darí aj naďalej.

Lucia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie