Recenzie: Ivana

Recenzie: Ivana

Exodus

Exodus

Kolektív autorov

-15%

19,55 €

5,0
I
Ivana (12)

29. januára 2015

Kúpila som si ju a je super. Z týchto kníh mám aj knihu Marek. Exodus je kniha, ktorá pomôže chápať sv. Písmo. Oceňujem autorov, konečne v slovenskom jazyku :) Hodí sa kňazom ale aj laikom :) Odporúčam :)

Klaniam sa Ti vrúcne, Bože večitý

Klaniam sa Ti vrúcne, Bože večitý

Don Elia Piazza

-15%

2,12 €

5,0
I
Ivana (12)

6. augusta 2014

Áno, sú v nej krásne a hlboké zamyslenia, ktoré určite oslovia a potešia každého. Odporúčam :)

Slepačia polievka pre dušu: Pravá láska

Slepačia polievka pre dušu: Pravá láska

Jack Canfield; Mark Victor Hansen; Amy Newmark

-15%

8,49 €

5,0
I
Ivana (12)

31. júla 2014

Úžasná kniha ktorá poteší každú dušu :) Niektoré príbehy sú rozprávkovo krásne, ale to nevadí aspoň viem, že sú naozaj skutočné a pravá láska naozaj existuje :) Tak neváhaj a kúp si ju :) Poteší ťa :)

Leona - stotníkova žena

Leona - stotníkova žena

Davis Bunn; Janette Okeová

-15%

7,23 €

5,0
I
Ivana (12)

31. júla 2014

Túto knihu som dostala na Vianoce :) keďže som bola v maturitnom ročníku tak som ju čítala po kúskoch a od 8. kapitoly som sa pol roka nepohla. No teraz keď už mám viac času som sa rozhodla, že ju začnem čítať od znova keďže dej mi zo začiatku nepripadal zaujímavý. Ľudia, ja som sa do tejto knihy tak zažrala, že som ju prečítala za 2 dni :) Som neskutočne vďačná Bohu a autorom za takéto úžasné dielo a samozrejme, že aj osobe, ktorá mi túto knihu darovala :) Kniha duchovne obohatí a naozaj ten dej je zaujímavý len niekedy sa nám môže zdať že nie pretože možno na tú knihu nie je správny čas. Samozrejme odporúčam :)

Služobníci vašej radosti

Služobníci vašej radosti

Joseph Ratzinger

-15%

4,26 €

5,0
I
Ivana (12)

10. mája 2014

Nádherná kniha od emeritného pápeža obsahujúca 7 kapitol. Veľa krásnych, povzbudivých myšlienok, ktoré pomôžu lepšie chápať vzťah práve teba s Bohom. :)

To keby sme vedeli... pred svadbou!

To keby sme vedeli... pred svadbou!

Gary Chapman

-15%

5,95 €

4,7
I
Ivana (12)

8. apríla 2014

Super kniha. Nemala by chýbať v žiadnej rodine. Ak môžete určite si ju kúpte. Všetko čo sa nachádza v tejto knihe je pravdivé a písané s dávkou humoru. A možno ak ste už manželia si aj vy poviete :"Prečo som toto nevedel/a pred svadbou?" :)

Filotea 21. storočia

Filotea 21. storočia

Michel Tournade

-15%

2,82 €

5,0
I
Ivana (12)

2. apríla 2014

Táto kniha naučí človeka rozjímať o stvorení, o zle, o tom prečo Boh stvoril práve TEBA, obsahuje 10 rozjímaní, modlitby, naučíte sa ako sa rozprávať s Bohom a budete sa zamýšľať nad tým aký je Váš vzťah k Bohu. Táto knižka Vám pomôže prehĺbiť svoj duchovný život. Je naozaj krásna :)

Marek

Marek

Peter Dubovský et al.

-15%

21,25 €

5,0
I
verified
Ivana (12)

1. apríla 2014

Táto kniha je skvelá pre toho človeka, ktorý sa zaoberá teológiou. Nehovorím, že bežní laici jej nepochopia. Práve naopak kniha dokonalé pomôže chápať Evanjelium podľa Marka. Ja som veľmi spokojná. Odporúčam :)

Sväté písmo s komentármi a margináliami Jeruzalemskej Biblie

Sväté písmo s komentármi a margináliami Jeruzalemskej Biblie

-15%

11,82 €

5,0
I
Ivana (12)

13. marca 2014

Túto Bibliu odporúčam. Malá, ľahká, praktická, vhodná na cestovanie, zmestí sa do každej kabelky. Povedala by som, že to je taká ,,Biblia do vrecka". Mne sa z nej číta, učí a modli úžasne. Odporúčam :)

Ikona Krista

Ikona Krista

Christoph Kardinal Schönborn

-15%

10,72 €

5,0
I
verified
Ivana (12)

11. marca 2014

Perfektná kniha pre toho človeka, ktorý sa zaujíma o písanie ikon. Pomôže mu chápať a nájsť v tom hlbší význam, zistíte o tom nové a pravdivé veci. Krásna je aj obrázková príloha v strede knihy. Naozaj môžem len odporúčať. :)

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Katarína, pred 3 dňami

Precízne zabalené knihy, rýchle doručenie, možnosť platby na dobierku, záložka od Zacheja sa mi veľmi páči

userAvatar

Michaela, pred 4 dňami

Bývám spokojená s obchodem, vždy si tu vyberu něco, co mě zaujme:).

userAvatar

jela, pred 4 dňami

Rýchle dodanie, nádherné produkty. ODPORÚČAM!!!

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk