Recenzie: Ivana • Zachej.sk
Recenzie: Ivana

Recenzie: Ivana

I
Ivana (12)

29. januára 2015

Kúpila som si ju a je super. Z týchto kníh mám aj knihu Marek. Exodus je kniha, ktorá pomôže chápať sv. Písmo. Oceňujem autorov, konečne v slovenskom jazyku :) Hodí sa kňazom ale aj laikom :) Odporúčam :)

Pomohla vám táto recenzia?

Exodus
Exodus
19,55 €
vypredané
I
Ivana (12)

6. augusta 2014

Áno, sú v nej krásne a hlboké zamyslenia, ktoré určite oslovia a potešia každého. Odporúčam :)

Pomohla vám táto recenzia?

I
Ivana (12)

31. júla 2014

Úžasná kniha ktorá poteší každú dušu :) Niektoré príbehy sú rozprávkovo krásne, ale to nevadí aspoň viem, že sú naozaj skutočné a pravá láska naozaj existuje :) Tak neváhaj a kúp si ju :) Poteší ťa :)

Pomohla vám táto recenzia?

I
Ivana (12)

31. júla 2014

Túto knihu som dostala na Vianoce :) keďže som bola v maturitnom ročníku tak som ju čítala po kúskoch a od 8. kapitoly som sa pol roka nepohla. No teraz keď už mám viac času som sa rozhodla, že ju začnem čítať od znova keďže dej mi zo začiatku nepripadal zaujímavý. Ľudia, ja som sa do tejto knihy tak zažrala, že som ju prečítala za 2 dni :) Som neskutočne vďačná Bohu a autorom za takéto úžasné dielo a samozrejme, že aj osobe, ktorá mi túto knihu darovala :) Kniha duchovne obohatí a naozaj ten dej je zaujímavý len niekedy sa nám môže zdať že nie pretože možno na tú knihu nie je správny čas. Samozrejme odporúčam :)

Pomohla vám táto recenzia?

I
Ivana (12)

10. mája 2014

Nádherná kniha od emeritného pápeža obsahujúca 7 kapitol. Veľa krásnych, povzbudivých myšlienok, ktoré pomôžu lepšie chápať vzťah práve teba s Bohom. :)

Pomohla vám táto recenzia?

Služobníci vašej radosti
Služobníci vašej radosti
4,26 €
vypredané
I
Ivana (12)

8. apríla 2014

Super kniha. Nemala by chýbať v žiadnej rodine. Ak môžete určite si ju kúpte. Všetko čo sa nachádza v tejto knihe je pravdivé a písané s dávkou humoru. A možno ak ste už manželia si aj vy poviete :"Prečo som toto nevedel/a pred svadbou?" :)

Pomohla vám táto recenzia?

I
Ivana (12)

2. apríla 2014

Táto kniha naučí človeka rozjímať o stvorení, o zle, o tom prečo Boh stvoril práve TEBA, obsahuje 10 rozjímaní, modlitby, naučíte sa ako sa rozprávať s Bohom a budete sa zamýšľať nad tým aký je Váš vzťah k Bohu. Táto knižka Vám pomôže prehĺbiť svoj duchovný život. Je naozaj krásna :)

Pomohla vám táto recenzia?

Filotea 21. storočia
Filotea 21. storočia
2,82 €
vypredané
I
Ivana (12)

1. apríla 2014

overený nákup

Táto kniha je skvelá pre toho človeka, ktorý sa zaoberá teológiou. Nehovorím, že bežní laici jej nepochopia. Práve naopak kniha dokonalé pomôže chápať Evanjelium podľa Marka. Ja som veľmi spokojná. Odporúčam :)

Pomohla vám táto recenzia?

Marek
Marek
21,25 €
vypredané
I
Ivana (12)

13. marca 2014

Túto Bibliu odporúčam. Malá, ľahká, praktická, vhodná na cestovanie, zmestí sa do každej kabelky. Povedala by som, že to je taká ,,Biblia do vrecka". Mne sa z nej číta, učí a modli úžasne. Odporúčam :)

Pomohla vám táto recenzia?

I
Ivana (12)

11. marca 2014

overený nákup

Perfektná kniha pre toho človeka, ktorý sa zaujíma o písanie ikon. Pomôže mu chápať a nájsť v tom hlbší význam, zistíte o tom nové a pravdivé veci. Krásna je aj obrázková príloha v strede knihy. Naozaj môžem len odporúčať. :)

Pomohla vám táto recenzia?

Ikona Krista
Ikona Krista
10,72 €
vypredané
1
2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Minulý štvrtok neskoršie popoludní som si u Vás objednala knihy a tento pondelok ráno, keď som prišla do práce, balík bol už na mojom stole. Vlastne vždy to tak je, keď si u Vás nakupujem. Tentokrát mi to už nedalo a rozhodla som sa, že sa Vám musím veľmi pekne poďakovať za Vaše úžasné a rýchle služby a nech sa Vám darí aj naďalej.

Lucia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie