Recenzie: Miroslav • Zachej.sk
Recenzie: Miroslav

Recenzie: Miroslav

M
Miroslav (9)

20. októbra 2022

overený nákup

Knižočka je taká jednohubka, je veľmi pútavá a človek ju prečíta aj na posedenie a jeden dych, ako sa hovorí. Zaujímavý bol poznatok, že v očistci skončilo aj veľa duší protestantov. Nuž, človek by sa mal vážne modliť za dobrú smrť, aby na večnosť odišiel zaopatrený všetkými sviatosťami a apoštolským požehnaním. Duša v očistci horí v rovnakých plameňoch ako duše v pekle, a jedna hodina na zemi sa im tam javí ako 20 pozemských rokov. To sú tiež zaujímavé poznatky z knižočky, ktoré nás vyzývajú k o to väčšej horlivosti pomáhať dušiam v očistci, ale autorka nás tiež vyzýva k tomu, aby sme všetko obetovali Najsvätejšej Panne Márii, a nie priamo za duše, pretože ona je tá, ktorá rozdeľuje všetky milosti a stará sa o duše v očistci. Vravím, človek knižku prečíta jedným dychom.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Miroslav (9)

30. augusta 2022

overený nákup

Stále veľmi aktuálna kniha pre súčasný svet, taktiež rôzne postrehy v nej sú dosť zaujímavé a podnetné. Teším sa, kedy bude už vydaná knižne, nielen ako e-kniha.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Miroslav (9)

28. júla 2022

overený nákup

Kniha je veľmi dobrá, ale treba povedať hneď na začiatku, čím nie je. Nie je to celé dielo Jána Klimaka Nebeský rebrík, kto by chcel toto, existuje český preklad komplet diela, hoci neviem, či je ešte stále dostupný, keďže je to významné dielo. Na obálke vidíme číslo jeden a za tým Zrieknutie sa svetského života, teda ide o rozobratie len prvého stupňa z diela Jána Klimaka, ktoré má celkovo tridsať stupňov, a tak keď autor chce rozobrať komplet dielo takýmto spôsobom, bude musieť vydať ešte ďalších 29 takýchto kníh. Dokopy nemá na čítanie ani 50 strán, napriek tomu ju odporúčam, hoci jej cena môže človeka odradiť, keď zistí, že je to skôr brožúrka rozoberajúca len prvý stupeň z celého diela. Ja som sa rozhodol, že si kúpim aj tlačenú verziu, keď vyjde. Túto recenziu som sem dal preto, aby ľudia neboli sklamaní, keby čakali celé dielo v slovenskom jazyku.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Zrieknutie sa svetského života
E-kniha: Zrieknutie sa svetského života
7,90 €
ihneď na stiahnutie
M
Miroslav (9)

12. júla 2022

overený nákup

Z Mariánskej literatúry je to jedno z tých najlepších diel, ktoré som čítal, možno pre niekoho budem preháňať, ale dal by som to na úroveň O pravej úcte k Panne Márii od sv. Ľudovíta Grigniona z Montfortu alebo Vznešenosti Panny Márie od sv. Alfonza Máriu de Ligouri. Skvelé dielo o Panne Márii, odporúčam prečítať absolútne všetkým, nielen katolíkom. Veľmi jednoduchým spôsobom na pochopenie napísané. Poteší každého mariánskeho ctiteľa. Teším sa, že Zachej.sk vydal takú knihu.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Pod ochranným plášťom Márie
E-kniha: Pod ochranným plášťom Márie
10,12 €
ihneď na stiahnutie
M
Miroslav (9)

14. júna 2022

overený nákup

Výborná kniha, nemám čo viac dodať. Odporúčam ju všetkým.

Pomohla vám táto recenzia?

Audiokniha: Margita Mária Alacoque
Audiokniha: Margita Mária Alacoque
8,71 €
ihneď na stiahnutie
M
Miroslav (9)

16. decembra 2021

overený nákup

Veľmi pekná hudba s pasážami z Biblie. Veľmi sa mi páči toto CD.

Pomohla vám táto recenzia?

CD: Šalamúnova sieň
CD: Šalamúnova sieň
10,19 €
vypredané
M
Miroslav (9)

1. mája 2021

overený nákup

Zatiaľ som prečítal len niečo vyše polky knihy, ale sú v nej uvedené veľmi zaujímavé informácie.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Miroslav (9)

1. mája 2021

overený nákup

Skvelá kniha, všetkým odporúčam prečítať si ju.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Miroslav (9)

15. marca 2015

overený nákup

Túto knihu môžem hodnotiť jedine pozitívne. Národu Slovákov vždy písal dejiny niekto iný, a tak sme na to doplácali, a boli sme dejinne niekde stratený, čo sa odrážalo a ešte stále odráža aj na sebavedomí nás Slovákov ako národa. Kniha váženého historika Milana Ďuricu však každému Slovákovi objasní, ako to s nami skutočne bolo. Že naše korene sú hlbšie, než sme si často mysleli, že máme byť na čo hrdí. Každý sa v nej dozvie množstvo historických faktov, o ktorých asi nikdy nepočul, pretože mu to v škole, alebo v televízii nepovedali, ani nepublikovali v časopisoch či novinách. Každému Slovákovi teda veľmi odporúčam nájsť si čas, a preštudovať toto skvelé a jedinečné dielo.

Pomohla vám táto recenzia?

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Vaša ústretovosť ma potešila. Zásielku som prevzala v poriadku. Ďakujem a prajem pekný deň.

Anastázia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie