Recenzie: Emma • Zachej.sk
Recenzie: Emma

Recenzie: Emma

E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Krásna audiokniha. Audio bez chyby. Vhodné skôr pre ľudí, ktorí nepoznajú základy o sv. omši.

Pomohla vám táto recenzia?

Audiokniha: Zázrak svätej omše
Audiokniha: Zázrak svätej omše
6,07 €
ihneď na stiahnutie
E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Bezchybné a zaujímavé. Obsahuje podrobné vysvetlenie tejto sviatosti. Je to skôr pre ľudí, ktorí ešte nevedia, čo je to sv. spoveď.

Pomohla vám táto recenzia?

Audiokniha: Zázrak svätej spovede
Audiokniha: Zázrak svätej spovede
6,07 €
ihneď na stiahnutie
E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Krásne modlitby. Produkt bez chyby. Niektoré modlitby pozostávajú len z jednej vety.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: 100 modlitieb k anjelom
E-kniha: 100 modlitieb k anjelom
6,72 €
ihneď na stiahnutie
E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Krásne modlitby za kňazov. Produkt bez chyby. Očakávala som trochu viac modlitieb, ako pri knižke modlitieb za duše v očistci.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Modlitby za kňazov
E-kniha: Modlitby za kňazov
7,57 €
ihneď na stiahnutie
E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Produkt bez chyby. Obsah menej záživný.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Zjavenia sv. Brigity Švédskej
E-kniha: Zjavenia sv. Brigity Švédskej
6,23 €
ihneď na stiahnutie
E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Poučné dielo, veľmi zaujímavé, priam napínavé. E-kniha je ľahko čitateľná. Prečítala som ju za jeden deň a noc.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Tajomstvá posledných časov
E-kniha: Tajomstvá posledných časov
6,23 €
ihneď na stiahnutie
E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

V tejto e-knihe je 33 rôznych modlitieb k sv. Rite. Modlitby sú krásne. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: 33 modlitieb k sv. Rite
E-kniha: 33 modlitieb k sv. Rite
1,33 €
ihneď na stiahnutie
E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Krásne štruktúrovaná brožúrka Vizuálne doplnená o obrázky. Veľmi pekná novéna k obľúbenému svätcovi, svätému Jánovi Pavlovi II. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Krásne modlitby za duše v očistci, mnoho modlitieb na celý rok. Túto e-knihu mám už zopár mesiacov a veľmi rada sa z nej modlím. Je tam množstvo krásnych modlitieb: krátkych aj dlhých, novény, litánie a ruženec za duše v očistci. Táto e-kniha mi pomáha splniť svoje predsavzatie, ktorého náplňou je častejšia modlitba za duše v očistci. Kniha je prehľadná a preto rýchlo v nej nájdete, čo hľadáte. Z celého srdca odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: 100 modlitieb za duše v očistci
E-kniha: 100 modlitieb za duše v očistci
5,53 €
ihneď na stiahnutie
E
Emma (16)

23. septembera 2022

overený nákup

Bezchybný a krásny malý obrázok s peknou modlitbou k sv. Rite - patrónke nevyriešiteľných situácii. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Ste jednoducho úžasní v rýchlosti! Včera medzi 10-11.00h som urobila u vás objednávku a hneď aj zaplatila okolo 11.00h.. A nechápem, ale dnes ráno o 7.12h mi už pošta dala vedieť, že mam zásielku uloženú na nasej pošte. Jednoducho žasnem :-) Keby sme takto poctivo a rýchlo pracovali všetci na Slovensku, tak by nám tu bola radosť žiť! Chcem si z vás vziať príklad a vybavovať veci tak rýchlo ako to dokážete len vy. S pozdravom a prianím požehnania do vašej práce.

Zuzana

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie