Recenzie: Lenka

Recenzie: Lenka

Modlitby s Jánom Pavlom II.

Modlitby s Jánom Pavlom II.

-15%

1,11 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

11. júna 2014

Pekná knižka s modlitbami Jána Pavla II. Sú tu modlitby na mnohé témy doplnené aj peknými fotkami :) Oplatí sa.

Zázračná medaila

Zázračná medaila

Karl-Maria Harrer; Peter Matuška

-15%

1,47 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

9. júna 2014

Veľmi pekná knižka, ktorá opisuje ako nás Mária ochraňuje a pomáha nám aj cez zázračnú medailu. Najmä niektoré svedectvá sú veľmi silné. Vďaka ti Matka za Tvoju ochranu.

Deviatnik k Duchu Svätému

Deviatnik k Duchu Svätému

G. E. Schulhoff

-15%

0,43 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

9. júna 2014

Pekný deviatnik, dá sa modliť stále dookola. Pekné zamyslenia, ktoré je dobré čítať aj viackrát za deň.

Modlitby k Duchu Svätému

Modlitby k Duchu Svätému

-15%

1,27 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

9. júna 2014

Táto malá knižočka obsahuje modlitby s krásnymi prisľúbeniami. Naozaj sa oplatí kúpiť ju a modliť sa z nej. Na prvý pohľad si ju v obchode ani nevšimnete, ale keď sa z nej začnete modliť tak neoľutujete :)

YOUCAT - Modlitby pre mladých

YOUCAT - Modlitby pre mladých

Georg von Lengerke; Dörte Schrömgesová

-12%

13,20 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

9. júna 2014

Veľmi dobrá kniha. Pomáha mladým so začatím s modlitbou, keď ešte nevedia ako a čo sa modliť, čo Bohu povedať. Táto kniha vás nenútene volá do modlitby a dá sa z nej modliť pri mnohých príležitostiach.

Kristoterapia (Elias Vella)

Kristoterapia (Elias Vella)

Elias Vella

-15%

5,27 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

9. júna 2014

Krásna knižka. Mne osobne veľmi pomohla. Odporúčam ju naozaj každému, pretože všetci potrebujeme celistvosť a ešte bližší vzťah s Ježišom. Skvelá ako aj ostatné od tohto autora.

YOUCAT - príprava na birmovanie

YOUCAT - príprava na birmovanie

Bernhard Meuser; Nils Baer

-15%

6,80 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

29. mája 2014

Veľmi pekná, hlavne pred birmovkou ma zaujala, kúpila som ju a oplatilo sa. Je v nej veľa myšlienok a myslím, že mladých dokáže naozaj zaujať a môže byť pekným darčekom. :)

Pastierova flauta

Pastierova flauta

Bruno Ferrero

-15%

3,32 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

29. mája 2014

Krásna knižka s ešte krajšími príbehmi. Pomáha otvoriť srdce pre skutočné Vianoce o Ježišovi - Láske a nie len o darčekoch pod stromčekom. Vrelo odporúčam, ja ju čítam nielen cez Vianoce a vždy vie povzbudiť :)

Prežívaj svätú omšu

Prežívaj svätú omšu

Catalina Rivas

-15%

1,27 €

5,0
userAvatar
Lenka (20)

29. mája 2014

Krásna knižka. Je maličká, takže v obchode sa dá ľahko prehliadnuť, ale keď si ju prečítate, tak na ňu určite nezabudnete. Krásne opisuje svätú omšu a pomohla mi viac preniknúť do jej slávenia.

Biblia - modrá

Biblia - modrá

-12%

12,32 €

4,9
userAvatar
Lenka (20)

29. mája 2014

Táto Biblia je veľmi pekne urobená. Ako bolo spomínané v recenzii nižšie, stránky sú dosť tenké a preto ich treba prevracať opatrnejšie. Ako jediné mínus pre mňa je, že vo vysvetlivkách, ktoré sú vzadu, sa hľadá dosť ťažko. Inak hodnotím veľmi kladne. Jednoznačne odporúčam, pretože je dobré mať Božie slovo stále pri sebe. Ja ju nosím so sebou takmer všade a už veľakrát pomohla :)

2 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk