Recenzie: Zuzana • Zachej.sk
Recenzie: Zuzana

Recenzie: Zuzana

Z
Zuzana (10)

5. mája 2015

overený nákup

Skvelá kniha pre deti na potrénovanie pozornosti. Táto kniha je vhodná pre menšie aj pre väčšie deti - každý si v nej nájde to, na čo už "narástol" =) ilustrácie sú pekne, text jednoduchý.

Pomohla vám táto recenzia?

Hľadaj, čo tu nesedí!
Hľadaj, čo tu nesedí!
4,25 €
vypredané
Z
Zuzana (10)

5. mája 2015

Knihu odporúčam skôr pre mladých, ktorí ešte do manželstva nevstúpili. Je to veľmi dobrý návod, ako sa na manželstvo pripraviť, čo je podstata vzťahov. Tiež môže pomôcť ľuďom, ktorí si nie sú isti, či si vybrali správneho partnera. Číta sa dobre, obsahuje aj príklady zo života a veľa kvalitnej teórie =)

Pomohla vám táto recenzia?

Tajomstvo milovania
Tajomstvo milovania
5,53 €
skladom
Z
Zuzana (10)

5. apríla 2015

Keď som začala čítať túto knihu, myslela som si, že to bude jedno z tých ľahších čítaní, CO iba tak preletím... ale rýchlo som zistila, že nie. Kniha ponuka veeeeľa myšlienok na hlbšie úvahy. Je hlavne o prijatí roly matky, manželky, ale povedala by som, že aj všeobecne o prijatí toho kto som, čo mám, čo žijem. Kniha posúva človeka niekam ďalej. Určíte odporúčam!

Pomohla vám táto recenzia?

Dosť bolo dokonalých mám
Dosť bolo dokonalých mám
6,38 €
vypredané
Z
Zuzana (10)

11. septembera 2014

Krásna maličká knižka s veľkým obsahom =) Čítanie je veľmi inšpiratívne, obsahuje krásne myšlienky, aj fotky. Čítam si z nej každé ráno a pekne ma naladí do nového dňa =) odporúčam kúpiť aj ako darček, určite tým nič nepokazíte =)

Pomohla vám táto recenzia?

Milovanej Princeznej
Milovanej Princeznej
8,42 €
skladom
Z
Zuzana (10)

11. septembera 2014

Úžasná kniha. Veľmi pútavá, rýchlo sa čítala. Myšlienky v nej sú hlboké, oslovujúce. Príbeh lásky a vernosti krásny! S prirovnaním ku knihe Ozeáš je to zaujímavo napísaný príbeh a hodný zamyslenia. Odporúčam prečítať každému!

Pomohla vám táto recenzia?

Vykúpená láska
Vykúpená láska
12,67 €
skladom
Z
Zuzana (10)

11. septembera 2014

Kniha je písaná ľahkým, no pre mňa nie úplne pútavým štýlom. Miestami ma trochu nudila. Asi je to tým, že nemám rada históriu =) Z knihy sa dozviete veľa o živote v tej dobe. Samotná postava Lýdie je v knihe pekne opísaná, jej vlastnosti sú príkladné pre nás všetkých =)

Pomohla vám táto recenzia?

Z
Zuzana (10)

11. septembera 2014

Táto kniha ma až tak neoslovila. Asi som čakala viac po prečítaní Vykúpenej lásky =) Dieťa zmierenia je dosť tematická kniha. Myslím, že sa nedotkne každého tak hlboko, ako sa určite dotkne žien, ktoré majú osobnú skúsenosť s potratom. Pre takéto žienky určite odporúčam. Kniha je plná argumentov, pre čo sa postaviť za život, tiež sú v nej myšlienky, ktoré uzdravujú =) tým, že je to román, čakala som viac romantiky, kniha ale skôr rieši problémy hlavnej hrdinky.

Pomohla vám táto recenzia?

Dieťa zmierenia
Dieťa zmierenia
9,27 €
vypredané
Z
Zuzana (10)

3. septembera 2014

Úžasná kniha, ľahko sa číta. Má prínos vo viacerých oblastiach. Povzbudí vo viere, dozviete sa viac o starozákonnom živote, krásny príbeh lásky, ... určíte sa oplatí precitať!

Pomohla vám táto recenzia?

Perla v piesku
Perla v piesku
10,12 €
skladom
Z
Zuzana (10)

6. júla 2014

Krásna mala knižočka! Človek sa do nej zaľúbi už na prvý pohľad =) myšlienky, ktoré v sebe ukrýva sú hlboké a posúvajú človeka do hlbšieho vzťahu s Bohom, pobadajú k uvedomeniu si nesmiernej Božej lásky voči nám.

Pomohla vám táto recenzia?

Milovanej Princeznej
Milovanej Princeznej
8,42 €
skladom
Z
Zuzana (10)

14. mája 2014

Skvelá kniha, ako aj ostatné od tejto autorky. Trefné podnety na zamyslenie, skvelý humor! Kniha, ktorá sa dotkne srdca.

Pomohla vám táto recenzia?

Smiem byť nežná
Smiem byť nežná
5,28 €
vypredané
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihy, ktoré som hľadala, som našla práve u vás. Veľmi sa mi páčila informovanosť o mojej objednávke a rýchla vybavenosť. Jednoducho výborná spolupráca. Už sa teším na ďalší nákup :)

Viera

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie