Recenzie: Anna • Zachej.sk
Recenzie: Anna

Recenzie:

A
Anna (11)

17. júna 2020

overený nákup

Vhodný darček pre najmenšie deti.

Pomohla vám táto recenzia?

Pre najmenších
Pre najmenších
3,40 €
skladom
A
Anna (11)

17. júna 2020

overený nákup

Okrem uvedenia dátumu a mien je to aj praktická pomôcka k čítaniu Sv. písma.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (11)

17. júna 2020

overený nákup

Vhodný motív pre mladé mamičky.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (11)

24. júla 2019

overený nákup

Krásny darček a pamiatka na prijatie sviatosti krstu. Potešia sa nielen deti, ale aj dospelí, keď budú pri každoročnom výročí pripomínať si deň svojho prijatia do kresťanského života.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (11)

24. júla 2019

overený nákup

Je pekne ilustrovaná a je vhodná pre deti rôznych vekových kategórií.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (11)

24. júla 2019

overený nákup

Vhodnou hravou formou sa deti môžu naučiť modlitby. Je pekne ilustrovaná, a tak upúta aj tie najmenšie deti.

Pomohla vám táto recenzia?

Denné modlitby (leporelo)
Denné modlitby (leporelo)
3,15 €
vypredané
A
Anna (11)

24. júla 2019

overený nákup

Vtipne a vkusne napísaná knižočka na darovanie z príležitosti jubilea.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (11)

24. júla 2019

overený nákup

Odporúčam pre duchovný rozvoj detí. Je pre deti vhodný aj svojou veľkosťou a je pútavý, pretože je pekne ilustrovaný.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (11)

4. júla 2015

overený nákup

Don Bosco je patrónom môjho manžela a uvedenou knihou som mu urobila veľkú radosť, keďže tohto svätca má stále vo veľkej úcte. Veľmi krásne historické fotky zo života, výborné texty, naozaj odporúčam všetkým.

Pomohla vám táto recenzia?

Dotkol sa nás
Dotkol sa nás
8,42 €
skladom
A
Anna (11)

4. júla 2015

overený nákup

Tieto nálepky umožňujú rozvíjať v deťom svoju fantáziu. Vrelo odporúčam ako darček !

Pomohla vám táto recenzia?

1
2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Dobrý deň! Včera mi bola doručená objednávka, ktorú som si u Vás objednala. Prekvapilo má tak rýchle vybavenie. Veľmi Vám ďakujem, že môžem obdobie pôstu prežiť od začiatku i s Vašou knihou. Veľa Božích milosti a pokoja vyprosujem a ostávam s pekným pozdravom.

Marta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie