Recenzie: Igor • Zachej.sk
Recenzie: Igor

Recenzie:

I
Igor (8)

17. februára 2017

Biblia je kniha kníh, tak nám to hovoril profesor na strednej škole , myslím si že aj učiteľ na základnej škole :) a ani jeden z nich neučil náboženstvo. Boli to slovenčinári a možno učili aj dejepis :) Biblia je knih kníh - je proste základ každej dobrej knižnice :D . Či veľká či malá , či hnedá či modrá či biela, to je jedno, hlavne že je ;)

Pomohla vám táto recenzia?

I
Igor (8)

17. februára 2017

Kardinál Joseph Ratzinger si touto knihou záskal môj ešte väčší obdiv , rieši tak všeobecnú problematiku a velmi konkríte a výstižne.. Výstižná kniha o problémoch v Európe vo svete , ten ktovie čo je to multivotamín alebo superpotrvina , tak táto kniha je taká má superpotravina alebo miltivitamím riešení mnohých problémov ktoré sužujú tento svet.

Pomohla vám táto recenzia?

I
Igor (8)

17. februára 2017

Toto životopisné dielo sa dotkne nejedného dospelého muža, majstrovsky napísaná kniha, tieto Vyznania.

Pomohla vám táto recenzia?

Vyznania
Vyznania
10,20 €
skladom
I
Igor (8)

17. februára 2017

overený nákup

Tak táto kniha je skutočným príbehom jednej skvelej ženy. Kam až človek dôjde pri hľdaní pravdy ,ked nakoniec príjde na to ze pravdu ktorú hľadal je sám Boh , v knihe je podrobnejšie opisované aj obdobie a udalosti prvej aj druhej svetovej vojny ale hlavne život Edity Steinovej , tejto malej Ester v 20 storočí. Filozofické úvahy a hľadanie pravdy, trochu ako sv. Augustín :) Keby sa dalo dat 10 hviezdiciek , dám 10.

Pomohla vám táto recenzia?

Edita Steinová
Edita Steinová
9,35 €
vypredané
I
Igor (8)

17. februára 2017

overený nákup

Vzhľadom na to, že tento rok je jubileným rokom fatimskej Panny Márie je táto novéna možnosť pre všetkých ľuďí, ktorí chcú uctiť Pannu Máriu Fatimskú a vykonať na jej úctu nejakú pobožnosť, napríklad tento deviatnik.

Pomohla vám táto recenzia?

I
Igor (8)

16. februára 2017

overený nákup

Tieto litánie som si kúpil , priznám sa, zo zvedavosti, prekvapilo ma to že sú na spôsob zvelebovania Kristovho mena, velmi zaujmavé, z týchto litanií vyžaruje chvála a vďaka Bohu.

Pomohla vám táto recenzia?

I
Igor (8)

16. februára 2017

overený nákup

Skvelé modlitby pre toho , kto si zaumienil pomáhať modlitbou dušiam v očistci .

Pomohla vám táto recenzia?

I
Igor (8)

16. februára 2017

overený nákup

Prečítal som si aj životopis svätej Brigity, velmi odporúčam si ho prečítať. Tieto modlitby ma pred nedávnom oslovili, a majú veľké prisľúbenia od Boha, verím Bohu, on vždy splní to čo prisľúbi. Myslím si, že tieto modlitby sú " krok vpred k Bohu ", vrelo odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

Sme zachránení
Sme zachránení
0,77 €
skladom
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Vaša ústretovosť ma potešila. Zásielku som prevzala v poriadku. Ďakujem a prajem pekný deň.

Anastázia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie