Recenzie: Andrej • Zachej.sk
Recenzie: Andrej

Recenzie:

A
Andrej (15)

13. augusta 2018

Kvalitná autorka aj skvelý obsah knihy by si zaslúžili dostať sa do veľa domácnosti. Je na škodu, že vydávateľ si túto šancu neuvedomil, resp. ju podcenil. Obal knihy nezaujme. Meno autorky, ktoré je v Spojených štátoch reklamou samou o sebe, v tomto vydaní je na obálke zobrazené tak nenápadne ako je len možné. Taktiež niektoré chyby v grafickom spracovaní textu dokážu znížiť zážitok z knihy. Dúfam, že napriek tomuto nie moc vydarenému vstupu na slovenský trh, si aj ďalšie preklady autorky nájdu cestu k slovenskému čitateľovi.

Pomohla vám táto recenzia?

Ach, tí chlapci...
Ach, tí chlapci...
12,67 €
skladom
A
Andrej (15)

13. februára 2018

Anotácia predčila obsah. Žiaden nový pohľad. Nedokázal som to dočítať. Dve hviezdičky za nápaditú obálku.

Pomohla vám táto recenzia?

Sex ako ho nepoznáte
Sex ako ho nepoznáte
8,50 €
skladom
A
Andrej (15)

27. marca 2017

V roku 2015 bola táto rodina vyhodnotená ako NAJ rodina Európskou federáciou mnohodetných rodín. Žiaľ, tento rok odišiel na večnosť manžel autorky Jose Maria Postigo vo veku 56 rokov. Pre Rosu a jej rodinu začína nová kapitola života. S akou pokorou a pokojom túto udalosť zvládali je obdivuhodné.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (15)

21. októbra 2016

Ďalšia kvalitná kniha od Jamesa Stensona v slovenčine. Autor upriamuje pozornosť na to najpodstatnejšie vo výchove - budovanie charakteru.

Pomohla vám táto recenzia?

Kompas
Kompas
5,02 €
skladom
A
Andrej (15)

21. októbra 2016

Jednoduchou formou podané základné princípy otcovstva.

Pomohla vám táto recenzia?

Úspešní otcovia
Úspešní otcovia
3,40 €
vypredané
A
Andrej (15)

21. októbra 2016

Kniha plná silných myšlienok od kardinála ktorý síce vyrastal v ťažkých podmienkach, no zároveň bol obklopený láskou rodičov a silným vzorom obetavých misionárov. Verný muž Cirkvi.

Pomohla vám táto recenzia?

Boh alebo nič
Boh alebo nič
12,75 €
vypredané
A
Andrej (15)

3. júna 2016

Skutočne skvelý manuál pre všetkých. Kariéra je prirodzený dôsledok žitých cností.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (15)

16. októbra 2015

overený nákup

Ťažko by si niekto takýto príbeh vymyslel. To môže napísať len život. Kniha je vzácne svedectvo doby. Úžasné a plné lásky sú spomienky sestry Cecílie na detstvo, mnohodetnú rodinu z ktorej pochádzala a jej cestu k povolaniu. Taktiež je veľmi živo opísaný plýživý nástup komunistov, ako sa zabetonovávali v pozíciach a ako prefíkane preberali absolútnu moc v štáte krok za krokom.

Pomohla vám táto recenzia?

Útek sestry Cecílie
Útek sestry Cecílie
8,42 €
vypredané
A
Andrej (15)

14. októbra 2015

Skutočný poklad literatúry duchovného života skrytý v nenápadnom až skromnom obale. Táto kniha je doslova sprievodcom života, lebo sa dá čítať celý život - po kúskoch. Pri náhlivom čítaní nedosiahnete želaný efekt. Preto ju odporúčam čítať "po kvapkách" a každú kvapku si dobre vychutnať (premeditovať).

Pomohla vám táto recenzia?

Filotea (bordová obálka)
Filotea (bordová obálka)
4,68 €
vypredané
A
Andrej (15)

13. októbra 2015

overený nákup

Aj týmto románom Umberto Eco potvrdil, že je dobrým spisovateľom. Remeslo mu ide. Zo začiatku je príbeh vcelku vtipný, keď opisuje metódy manipulácie v médiach. Pri čítaní som sa ale nezbavil pocitu, že Eco recykloval nepoužitý materiál z jeho famózneho Foucaltovho kyvadla - hlavne v príbehu o Musollinim. Záver mi príde trochu rýchlo ukončený ako keby strácal dych. Paradoxne, hodnotenie zachranuje preklad, ktorý je výborný!

Pomohla vám táto recenzia?

Nulté číslo
Nulté číslo
11,01 €
vypredané
1
2