Recenzie: Ján • Zachej.sk
Recenzie: Ján

Recenzie:

J
Ján (13)

11. augusta 2016

overený nákup

Je to výborná kniha od biskupa Viliama Judáka Krížová cesta národných svätcov. Samozrejme, treba pozorne preštudovať.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Ján (13)

11. augusta 2016

overený nákup

Som rád,že som si cestou Vášho kníhkupectva mohol objednať knihu o kňazovi Jánovi Mastiliakovi, CSaR významnej osobnosti gréckokatolíckej cirkvi na Slovensku,ktorý trpel v komunistických väzniciach od roku 1950 do roku 1971.

Pomohla vám táto recenzia?

Hrsť spomienok
Hrsť spomienok
1,95 €
skladom
J
Ján (13)

18. februára 2016

overený nákup

Knihy hodnotím iba krátkymi vetami, pretože mám ich všetky tri. Ťažko je mi hodnotiť tak hodnotné knihy jednotlivo. Sú totiž výborné. S úctou Jano K.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Ján (13)

18. februára 2016

overený nákup

Je to výborná kniha.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Ján (13)

18. februára 2016

overený nákup

Výborná kniha.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Ján (13)

26. decembra 2015

overený nákup

Výborná kniha. Nestačí ju len čítať, ale zamyslieť sa nad obsahom jednotlivých viet. V súčasnej dobe ju má dcéra, ktorá ju veľmi pochvaľuje.

Pomohla vám táto recenzia?

Denníček
Denníček
8,42 €
skladom
J
Ján (13)

3. decembra 2015

overený nákup

Výborná knižka na denné pobožnosti. Využívam ju, ba aj celá rodina. Ďakujeme.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Ján (13)

28. novembra 2015

overený nákup

Táto útla kniha je výbornou pomôckou pre kresťana, ktorý sa denne modlí srdcom. Ťažko je hodnotiť, resp. posudzovať obsah výbornej knižočky, ktorú kladne hodnotí celá rodina.

Pomohla vám táto recenzia?

Modli sa srdcom
Modli sa srdcom
3,15 €
skladom
J
Ján (13)

26. novembra 2015

overený nákup

Je to kniha, ktorá by nemala chýbať ani v jednej rímskokatolíckej rodine. Škoda, že dnešná mládež sa veľmi málo zaujíma o hodnotnú náboženskú literatúru, tobôž nie o spevníky. Na vine je asi rodinná výchova a prostredie, v ktorom mládež žije.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Ján (13)

27. septembera 2015

overený nákup

Výborná kniha.

Pomohla vám táto recenzia?

1
2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Ďakujem za expresné vybavenie a doručenie objednávky. Objednávala som u Vás prvý krát a som maximálne spokojná, budem odporúčať.

Zuzana

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie