Knihy o dare stigiem

Knihy o dare stigiem

(19 produktov)

Umučenie Ježiša bolo tým najväčším prejavom jeho lásky k nám. Preto je aj dar jeho rán niečím skutoč...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Top 51
Páter Pio a očistec
Páter Pio a očistec

Marcello Stanzione

Páter Pio bol zapáleným ctiteľom duší v očistci. V jednom liste z 29. novembra 1910 napísal svojmu duchovnému vodcovi, že už dlhý čas cíti silnú potrebu obetovať sa Pánovi za duše v očistci.„Táto túžba,“ povedal svätec z Pietrelciny, „rástla v mojom srdci stále viac, až sa stala takpovediac silnou vášňou. Je pravda, že som túto obetu viackrát ponúkol Pánovi a úpenlivo som ho prosil, aby na mňa uvalil tresty pripravené pre hriešnikov a duše v očistci a aby mi ich aj stonásobne zväčšil, len aby obrátil a zachránil hriešnikov a čo najskôr vpustil duše z očistca do raja, ale teraz by som chcel vykonať túto obetu Pánovi z poslušnosti k Vám. Mne sa zdá, že to chce práve Ježiš.“ (Epist I, 206)Recenzia Páter Pio a očistec na stránke Blog.Zachej.sk.

Skladom
-12%

6,95 €

Utrpenie a radosti očistca
Utrpenie a radosti očistca

Franz Spirago

Zjavenia svätých o dušiach medzi nebom a peklom. Kniha Franza Spiraga Utrpenie a radosti očistca obsahuje súhrn najdôležitejších očistcových tém. Stojí na učení cirkevných autorít a je plná vízií a mystických zjavení svätých. Duše v očistci. Úbohé, a predsa také mocné.„Keby sme vedeli, akú moc majú tieto duše v očistci nad Srdcom Božím, a keby sme vedeli, aké milosti je možné získať ich príhovorom, nezabúdali by sme toľko na ne.“ sv. Ján Mária Vianney„Očistec má tri úrovne. Najspodnejšia je peklu najbližšie, tam majú prístup aj diabli.“ sv. Františka Rímska„Jediná hodina v očistci pripadá duši dlhšie ako 20 rokov života veľkého utrpenia na zemi.“ Mária Anna Lindmayrová„Niektoré duše zostanú v očistci až do súdneho dňa.“ Pavol von Moll„Podľa mojej skúsenosti a poznania sú svätá omša, sväté prijímanie a obetovanie najdrahšej Krvi Kristovej najúčinnejšími prostriedkami na pomoc pre duše v očistci.“ Klára MoesováKniha je cirkevne schválená.Recenzia Utrpenie a radosti očistca na stránke blog.zachej.sk.

Skladom
-12%

4,31 €

Zastavenia Krížovej cesty
Zastavenia Krížovej cesty

Catalina Rivas

Meditácie o umučení Ježiša Krista, ktoré diktoval Ježiš Cataline Rivas. V brožúre Zastavenia Krížovej cesty sú zhrnuté meditácie o umučení Ježiša Krista, ktoré diktoval Ježiš Cataline Rivas. Rozjímanie nad umučením Pána Ježiša je pre človeka veľmi užitočné. Pomáha hlbšie vstúpiť do duše nášho Pána, prelomenej bolesťou za nás a pre nás. Ježiš hovorí: "Zamysli sa, čo všetko som musel vytrpieť, aby som vykúpil svet, aby som mohol prebývať v tvojom srdci, aby som ti umožnil vstúpiť do kráľovstva môjho Otca." Meditujme nad hĺbkou Božej lásky a milosti vylievajúcej sa na celý svet.Bolívijská mystička Catalina Rivas je jednoduchou ženou, skrze ktorú Pán Ježiš odkrýva svetu zmysel a tajomstvá svätej omše, svätej spovede, adorácie…

Skladom

1,16 €

15 štvrtkov sv. Rity
15 štvrtkov sv. Rity

Juraj Pigula

Sv. Rita z Cascie patrí medzi najdôležitejšie svätice augustiniánskej rehole. 15 rokov svojho života bola stigmatizovaná – na čele nosila tŕň utrpenia z Pánovej koruny. Preto sa podľa tradície ľudia schádzajú počas 15 štvrtkov, aby si uctili túto sväticu a vyprosovali od nej milosti pre svoje rodiny, chorých, trpiacich, pre všetkých, ktorí sú v akejkoľvek núdzi.Štvrtky sv. Rity predchádzajú jej sviatku a sú časovo rozsiahlou prípravou na slávnosť sv. Rity, ktorú oslavujeme 22. mája a v nedeľu, ktorá po nej nasleduje. Vtedy kostol zaplavia ruže, symbol svätice z Umbrie.Svätá Rita nám nezanechala knihy, listy ani svoj denník. Jej posolstvom je jednoduchý a zároveň hrdinský život. Pohnutý život mladej dievčiny, matky, vdovy a zasvätenej osoby ohlasuje nesmiernu silu veľkonočného tajomstva Kristovho kríža a zmŕtvychvstania. Rita je mocným prejavom Ducha Svätého, ktorý hovorí a koná v Cirkvi a v dnešnom svete. Úvahy zachytené v 15 štvrtkoch sv. Rity môžu poslúžiť každému, kto sa chce pripraviť na sviatok sv. Rity a získať milosti pre seba a svojich blízkych.

Skladom
-12%

2,55 €

Svätá Gemma - Drahokam Cirkvi
Svätá Gemma - Drahokam Cirkvi

život, posolstvo, zázraky a pobožnosti. Sv. Gemma Galgani sa narodila v Taliansku v roku 1878 a zomrela v roku 1903 ako 25 ročná. Svoj krátky život prežila životom obyčajného dievčaťa. Bola veľmi milá, pôvabná, odvážna a múdra, s hlbokým citom pre ľudskosť, zmyslom pre humor i živú kresťanskú radosť. Matka jej zomrela, keď mala 7 rokov a v 18 rokoch jej zomrel otec. Na mladučkej dievčine ostala celá domácnosť i starostlivosť o súrodencov. Svoj život prežívala v modlitbe a utrpeniach, ktoré obetovala za obrátenie hriešnikov a vyslobodenie duší z očistca. Jej mystický život bol prežiarený úctou k Panne Márií a Sviatosti Oltárnej. Často vídavala svojho anjela strážcu, s ktorým sa rozprávala ako s najlepším priateľom. Svätá Gemma - Drahokam Cirkvi je patrónkou lekárnikov a sirôt. Na jej príhovor bolo z neba zoslaných množstvo milostí a zázračne uzdravených ľudí.

Skladom

2,42 €

7 cností sv. Rity
7 cností sv. Rity

Juraj Pigula

Svätá Rita. Svojím životom posvätila všetky stavy: manželský, vdovský aj rehoľný. V mladom veku prišla o manžela a neskôr aj o obe deti. Štyridsať rokov žila ako mníška v kláštore a posledných pätnásť rokov svojho života nosila na čele stigmu – tŕň z Kristovej koruny.Zaiste to bola žena mnohých cností, no my ju predstavíme skrze sedem z nich – ako ženu pokoja, viery, modlitby, odpustenia, nádeje, utrpenia a lásky.Odkaz sv. Rity, mocnej orodovníčky a patrónky v neriešiteľných situáciách, je aktuálny aj dnes. Nadýchnime sa spolu s ňou vône svätosti a vykročme na každodennú cestu za Kristom.Recenziu na knihu 7 cností sv. Rity si prečítajte na stránke blog.zachej.sk

Skladom
-12%

2,55 €

Svätá Gemma Galgani
Svätá Gemma Galgani

Peter Juan Pablo Mária Bako

Dynamika blčiaceho srdca. Svätá Gemma Galgani (1878-1903) je známa pod titulmi ako: „Ovocie Kristovho umučenia“, „Dcéra Kristovho umučenia“, „Kristova nevesta“ alebo „Obeť lásky“.Charakterizovalo ju jej zamilovanie sa do ukrižovaného Krista, ktorého láskavý výzor túžila niesť na vlastnom tele. Okrem stigiem ju zdobil telesný kríž v podobe chorôb ako sú: zakrivenie chrbtice, zápal mozgových blán, úplná strata sluchu, vypadanie všetkých vlasov, paralýza údov, čiže strata pohybu, tuberkulóza. Po duchovnej stránke prežívala ukrutnú tmu, ba dokonca priame napádanie zlého ducha (obsesia), fyzické mučenie, pokušenia rôzneho druhu a pod. Všetko jej to však slúžilo na osobné posväcovanie a ešte väčšiu lásku k Ukrižovanému.Mala osobitný vzťah s Pannou Máriou Sedembolestnou, ktorá jej bola Matkou i sprievodkyňou. Neha a gestá Sedembolestnej Panny voči Gemme sú nádherným príkladom tej najvľúdnejšej nehy, akú môže kresťan od svojej nebeskej Matky očakávať. Gemma bola jedna z mála svätých, ktorý nám odkrývajú jedinečný vzťah s vlastným anjelom strážnym. Bol jej ako „chápavý brat, dôverný priateľ, ale aj prísny otec“.Za svätú ju vyhlásil pápež Pius XII. v roku 1940 pre vzor svojho života, hrdinské čnosti, stotožnenie sa s Kristovým utrpením, ako aj pre jej veľkodušné zrieknutie sa seba samej, dokonalú poslušnosť, úplnú odovzdanosť do Božej vôle a výnimočnú lásku k Ježišovi Kristovi. Stala sa patrónkou sirôt, chorých a opustených, bojujúcich v pokušení a tých, ktorí hľadajú čistotu srdca. Taktiež sa nazýva „svätou proti samote“.Súčasťou knihy je: obšírny životopis; preklady extáz, listov, denníka, Autobiografie; Deviatnik s cirkevným schválením; obrázková príloha; a deväť obšírnych tém podľa pestrosti z Gemminho života a teológie so zreteľom na duchovný rozbor života každého kresťana.

Skladom

12,51 €

Svätá Rita
Svätá Rita

Sestry sv. Rity z Cassie

Odporúčame Vám: Svätá Rita - dych odpustenia (2015) a 3 novény k sv. Rite (2015).Malá brožúrka so životopisom sv. Rity. Táto svätica je veľmi populárna a teší sa mimoriadnej úcte najmä v Taliansku. Je pomocníčkou v neriešiteľných situáciách a vzývajú ju aj ženy v bezdetných rodinách, aby ich Pán Boh obdaril potomstvom.„Na svätých nás majú upútať skôr cnosti než zázraky, lebo Boh formuje svätých nie ako majstrovské diela svojej fyzickej moci, nie ako konštelácie v priestore vesmíru, ale ako diela jeho nekonečného duchovného bohatstva, ktoré nepôsobí v človeku bez toho, aby od neho nedostalo vedomý a slobodný súhlas. V tomto súhlase spočíva ľudská svätosť. Druhý vatikánsky koncil potvrdil, že „životy svätých by sa mali chápať z dejinného hľadiska".Svätú Ritu z Kassie nám umožňuje dobre spoznať štvorzväzkové dielo Documentazione Ritiana Antica od augustiniána Damaza Trappu, Kláštor sv. Rity, Kassia 1968–1970. V tejto brožúrke sa pridŕžame tohto prameňa aj preto, aby sme oproti zázrakom, na ktoré sa v stredovekých životopisoch kládol prílišný dôraz, ako je to aj v príbehu sv. Rity, postavili veľkosť jej čností, ktoré sú najbohatšou súčasťou svätosti, či už ľudskej, či Božej. Svätá Rita zostáva nielen zvláštnou nositeľkou zázrakov, ale je aj výnimočnou atlétkou ducha. Bolo by dobré, ak by tento pohľad na jej život bol na prvom mieste."V ponuke Zachej.sk máme tiež Pravý ruženec sv. Rity v rôznych farbách.

Skladom

1,13 €

2CD: Zázraky Pátra Pia
2CD: Zázraky Pátra Pia

Renzo Allegri

MP3. Zvuková nahrávka knihy Zázraky Pátra Pia v interpretácii Jozefa Šimonoviča.Svätý kupucínsky kňaz Páter Pio (kanonizovaný v roku 2002) patrí k najobľúbenejším svätcom 20. storočia. Taliansky novinár Renzo Allegri sa podujal nezaujato zozbierať svedectvá o nadprirodzených javoch, ktoré sprevádzali život charizmatického mnícha. Ten priťahoval do zapadnutého juhotalianskeho mestečka tisíce pútnikov. San Giovanni Rotondo sa už počas života Pátra Pia stalo dejiskom neuveriteľných príbehov množstva ľudí, ktorí o nich svedčia v tejto knihe. Dozviete sa o stigmách i bilokáciách, o proroctvách i mnohých uzdraveniach, o javoch, ktoré veda doteraz nedokázala vysvetliť, o obráteniach a o dobre, ktoré svätec so stigmami dokázal prebúdzať v ľuďoch.Nahrávka vznikla v Rádiu Lumen v roku 2019.MP3 na klasickom CD prehrávači nefunguje.

Skladom

7,76 €

Dar Kristových rán a Terézia Neumannová z Konnersreuthu
Dar Kristových rán a Terézia Neumannová z Konnersreuthu

Rastislav Najdek

Mystické prežívanie utrpenia Ježiša Krista. Stigmatizácia je fenomén tiahnuci sa dejinami Cirkvi. Ľudia, ktorí boli stigmatizovaní nosili na svojom tele rany Ježišovho umučenia. Tieto nadprirodzené znamenia im boli dané ako dar od Boha. Často sú s týmto fenoménom darované aj iné milosti či charizmy. Ľuďmi je tento jav prijímaný ako posolstvo či znamenie, no pre tých, ktorí pochybujú, sú odsudzované a neprijímané.Medzi stigmatizované osoby patrila aj Terézia Neumannová z Konnersreuthu. Na cintoríne v bavorskej dedinke Konnersreuth hneď vedľa kríža je postavený náhrobný kameň a na ňom je napísané: „Čo mňa teší? – Mňa teší všetko, čo pochádza od Spasiteľa. Každý kvietok, každé vtáčatko a každé nové utrpenie, ale najväčšiu radosť mám zo Spasiteľa samotného.“Takto odpovedala Terézia Neumannová sv. Terézií od Dieťaťa Ježiša. Stigmatizovaní ľudia vyvolávali i vyvolávajú určitý obdiv, ale i pochybovanie ľudí nad pravosťou ich rán. Ináč tomu nebolo ani v prípade Terézie Neumannovej. Myslím si, že svätosť jej života i skutkov povedú k skorému vyhláseniu jej osoby za blahoslavenú.Publikácia obsahuje farebné fotografie zo života Terézie Neumannovej.

Skladom

4,27 €

365 myšlienok svätej Veroniky Giuliani
365 myšlienok svätej Veroniky Giuliani

Anna Baroková (ed.)

Veronika Giuliani žila na prelome 17. a 18. storočia. Keď v roku 1677 vstúpila do kláštora kapucínok, prijala meno Veronika a s ním aj poslanie napodbňovať ženu, ktorú poznáme zo zastavenia krížovej cesty. Znakom jej života boli láska k ukrižovanému Ježišovi, úcta k Eucharistii, prísna chudoba, život v modlitbe, práci a pokání.Knižka 365 myšlienok svätej Veroniky Giuliani prináša svedectvo jej života prostredníctvom krátkych zamyslení na každý deň v roku. Je vhodná na každodenné čítanie i ako darček.

Skladom

5,72 €

Alexandrina Da Costa - saleziánska mystička
Alexandrina Da Costa - saleziánska mystička

Ľudovít Gabriš (ed.)

Život, posolstvo, zázraky a pobožnosti. Blahoslavená Alexandrina Maria da Costa pochádza z Portugalska. Je to jedna z veľkých mystičiek súčasnosti; "obeť duší" vybraná samotných Kristom, aby trpela ako zmierenie za hriechy ľudstva. Jej život je príkladom úplnej dôvery v Božiu vôľu. Pre vážne zranenie, ktoré utrpela pri ochrane svojej čistoty, bola od svojich dvadsiatich rokov pripútaná na lôžko. Počas života trpela nevýslovné bolesti. Na odčinenie hriechov ľudstva prežívala v piatky mystickým spôsobom utrpenie Pána. Brožúrka Alexandrina Da Costa - saleziánska mystička: Život, posolstvo, zázraky a pobožnosti poteší každého, kto chce rásť vo viere.

Skladom

1,75 €

Páter Pio - Stigmatik z Pietrelciny
Páter Pio - Stigmatik z Pietrelciny

Juraj Švec (ed.)

život, posolstvo, modlitby a pobožnosti. Medzi najznámejších svätcov modernej doby, ktorí majú čo povedať každému človeku aj dnes, patrí Páter Pio z Pietrelciny. Hoci väčšinu života prežil za stenami kláštora, povesť o jeho svätosti sa rozšírila po celom svete. Tento svätý stigmatik, milovaný duchovný vodca a spovedník mnohých duší aj po smrti sprevádza ľudí po ceste svätosti. Publikácia Páter Pio - Stigmatik z Pietrelciny, ktorú zostavil Juraj Švec, odkrýva najdôležitejšie udalosti z jeho života a snaží sa nájsť odpovede na otázky:Aká bola cesta Pátra Pia k zasvätenému životu?Aké nadprirodzené veci sa v jeho živote diali?Čomu on sám prikladal najväčšiu dôležitosť?Nájdeme v nej aj viaceré modlitby a novénu s litániami k svätému Pátrovi Piovi.

Skladom

2,42 €

Anna Schäffer
Anna Schäffer

Vzor chorých, trpiacich a úbohých. Anna Schäfferová z Mindelstettenu (1882 - 1925) viedla napriek telesným bolestiam v dôsledku nehody a materiálnej biedy život v hlbokej láske k Bohu a k blížnemu. Tajomstvom jej pozemskej existencie bolo vnútorné spojenie s Kristom, ktoré napriek nepriaznivým okolnostiam svojho života neustále prehlbovala Božou milosťou.Život a osobnosť Anny Schäfferovej sa nedá pochopiť bez jej veľkej lásky k Ježišovi vo svätom prijímaní, vo sviatosti najsvätejšej Eucharistie. Silu jej dávala aj láska k Božej Matke Márii a k svätému ružencu. V jej živote platí veľká kresťanská pravda, že človek je aj v utrpení milovaný Bohom.Kniha odzrkadľuje život Anny Schäfferovej na základe viacerých originálnych prameňov a obrázkov a čitateľovi chce priniesť útechu a povzbudenie. Za blahoslavenú bola vyhlásená pápežom Jánom Pavlom II. 7. marca 1999 a za svätú 21. októbra 2012 pápežom Benediktom XVI.Recenzia: Anna Schäffer na stránke blog.zachej.sk

Skladom

3,78 €

E-kniha
E-kniha: Utrpenie a radosti očistca
E-kniha: Utrpenie a radosti očistca

Franz Spirago

Zjavenia svätých o dušiach medzi nebom a peklom. Kniha Franza Spiraga Utrpenie a radosti očistca obsahuje súhrn najdôležitejších očistcových tém. Stojí na učení cirkevných autorít a je plná vízií a mystických zjavení svätých. Duše v očistci. Úbohé, a predsa také mocné. „Keby sme vedeli, akú moc majú tieto duše v očistci nad Srdcom Božím, a keby sme vedeli, aké milosti je možné získať ich príhovorom, nezabúdali by sme toľko na ne.“ sv. Ján Mária Vianney„Očistec má tri úrovne. Najspodnejšia je peklu najbližšie, tam majú prístup aj diabli.“ sv. Františka Rímska„Jediná hodina v očistci pripadá duši dlhšie ako 20 rokov života veľkého utrpenia na zemi.“ Mária Anna Lindmayrová„Niektoré duše zostanú v očistci až do súdneho dňa.“ Pavol von Moll„Podľa mojej skúsenosti a poznania sú svätá omša, sväté prijímanie a obetovanie najdrahšej Krvi Kristovej najúčinnejšími prostriedkami na pomoc pre duše v očistci.“ Klára MoesováKniha je cirkevne schválená (imprimatur, nihil obstat).Recenzia Utrpenie a radosti očistca na stránke blog.zachej.sk.

Ihneď na stiahnutie
-15%

4,17 €

Sám sebe záhadou
Sám sebe záhadou

Dávid Holubjak

Svätý Páter Pio. Duchovno-životopisná črta.. Nové vydanie v mäkkej väzbe.Život svätého Pátra Pia je veľkou inšpiráciou pre ľudí modernej doby. Taliansky kapucín zo San Giovanni Rotondo sa vždy snažil všetko robiť na väčšiu slávu Božiu. Viedol príkladný život, ktorým dokázal druhých privádzať k Ježišovi. Nebál sa ukázať, že láska je obetavá a cesta do neba vedie cez Kristov kríž.Životné posolstvo Pátra Pia oslovilo aj Dávida Holubjaka, ktorý sa rozhodol nanovo vyrozprávať jeho príbeh v knihe Sám sebe záhadou. Kniha však nie je len strohým životopisom zostaveným na základe dostupných informácií; autor sa chcel podeliť s vyzretými a hlbokými myšlienkami a modlitbami Pátra Pia, a priniesť aj vlastný pohľad. Kniha tak pozostáva z viacerých častí. Jedna mapuje životné udalosti svätca, druhá obsahuje jeho myšlienky a výroky, ďalšia rôzne modlitby a v závere nájdeme zopár fotografií.Autorovým prianím je, aby nám jeho dielo pomohlo podrásť k väčšej láske k Ježišovi.

Skladom

10,19 €

Bonaventúra z Bagnoregia - Putovanie mysle do Boha
Bonaventúra z Bagnoregia - Putovanie mysle do Boha

Bonaventúra z Bagnoregia

Itinerarium mentis in Deum. Spis Itinerarium je výsledkom Bonaventúrovho konteplatívneho a intelektuálneho úsilia a je jedinečným filozoficko – reflexívnym zjavom vo františkánskej spiritualite danej doby. Spis mal jediný cieľ, slúžiť ako pomôcka pri putovaní k Bohu a to v čase keď františkáni trpia na vnútornú schizmu joachimovských kruhov v Ráde. Kľúčom pre Bonaventúru bol stizmatizovaný František, označený na tele znakmi umučenia na hore La Verna. Zo stigmatizácie urobil ústredný bod svojho výkladu Sv. Františka a zároveň oporný bod pre výklad františkánskej spirituality.

Skladom

8,73 €

E-kniha
E-kniha: 7 cností sv. Rity
E-kniha: 7 cností sv. Rity

Juraj Pigula

Svätá Rita. Svojím životom posvätila všetky stavy: manželský, vdovský aj rehoľný. V mladom veku prišla o manžela a neskôr aj o obe deti. Štyridsať rokov žila ako mníška v kláštore a posledných pätnásť rokov svojho života nosila na čele stigmu – tŕň z Kristovej koruny.Zaiste to bola žena mnohých cností, no my ju predstavíme skrze sedem z nich – ako ženu pokoja, viery, modlitby, odpustenia, nádeje, utrpenia a lásky.Odkaz sv. Rity, mocnej orodovníčky a patrónky v neriešiteľných situáciách, je aktuálny aj dnes. Nadýchnime sa spolu s ňou vône svätosti a vykročme na každodennú cestu za Kristom.Odporúčame Vám tiež: životopis tejto svätice: Svätá Rita - dych odpustenia (2015).Recenziu na knihu 7 cností sv. Rity si prečítajte na stránke blog.zachej.sk

Ihneď na stiahnutie
-15%

2,47 €

Chudobka z Orlických hor
Chudobka z Orlických hor

Filip M. Antonín Stajner et al.

Životní píseň lásky a oběti stigmatizované Anny Bohuslavy Tomanové. V knize nás Anička Tomanová sama nebo prostřednictvím četných svědků svého života vyučuje důvěrnému a zodpovědnému přátelství s Bohem a s lidmi. Vedle četných svědectví o životě, ctnostech, stigmatech, viděních a zázracích máme k dispozici také její dva vlastní životopisy, které jsou rozsáhle citovány.Obsáhlá vázaná knižní monografie (416 stran křídového papíru) o Aničce Tomanové z Pastvin dosud nejobsáhleji seznamuje s osobností této novodobé české mystičky (1907-1957).Anička zůstala prakticky od čtyř let upoutaná na lůžko a prožila život skryté oběti. Obětovala se za kněze a český národ, a také za mnoho potřebných, kteří se jí svěřovali se svými životními strastmi. Nemocná „Chudobka“ svou průzračnou jednoduchostí připomíná pasáčky z Fatimy.Kdo by očekával, že právě je Pán Bůh vybere pro své plány s lidstvem? Mezi českými světci nacházíme úžasné postavy: knížete, nositele víry, nekompromisní bojovníky s pohanstvím, příslušníky elity národa, statečné kněze nebo odvážné ochránkyně trpících.Tento výčet českých svatých by velmi dobře doplnila právě Anička. V televizním dokumentu o ní z r. 2003 zdůraznil kardinál Miloslav Vlk, že blahořečení člověka invalidního by přiblížilo Církev lidem hendikepovaným, přičemž nejde jen o roli nové přímluvkyně, ale také o silný příklad, vzor, inspiraci a povzbuzení pro všechny lidi, kteří jsou nemocí odsunuti na okraj společnosti.Tento titul vyšiel aj v slovenskom jazyku: Sedmokráska z Orlických hôr.

Skladom

13,00 €

Mimoriadne javy mystikov a svätých
Mimoriadne javy mystikov a svätých

Paola Giovetti

Svedectvá o levitáciách, bilokáciách, stigmách, extázach a dlhotrvajúcich pôstoch. Levitácia, bilokácia, pôst trvajúci mesiace, ba až roky, stigmy, proroctvá, videnia, extázy a mnohé ďalšie javy sú typické pre mystiku každej doby. Na prvý pohľad pôsobia neuveriteľne, avšak sú tak dobre zdokumentované a podložené svedectvami, že o ich reálnosti nemožno pochybovať.Uvedený súbor javov je v tejto knihe po prvý raz predstavený a prediskutovaný ako jeden celok, ktorému nechýba množstvo konkrétnych príkladov a svedectiev. Výsledkom je prekvapujúci, podivuhodný obraz vynášajúci na svetlo nadprirodzenú stopu, ktorú v mystikoch zanechal ich tajuplný rozhovor s Pánom. Tento obraz vďaka tomu, že je taký, aký je, posilňuje našu vieru.Kniha ponúka strhujúce čítanie, ktoré ani chvíľu nenudí a pre čitateľa bude v mnohých ohľadoch prekvapením otvárajúcim nové obzory.Recenzia: Mimoriadne javy mystikov a svätých na stránke blog.zachej.skNová recenzia na knihu Mimoriadne javy mystikov a svätých na stránke blog.zachej.sk

Vypredané
-12%

8,71 €

Zázraky Pátra Pia
Zázraky Pátra Pia

Renzo Allegri

Renzo Allegri sa narodil 25. júla v roku 1934 vo Verone. Je to taliansky novinár, spisovateľ a hudobný kritik. V knihe Zázraky Pátra Pia prehľadne zhrnul všetko, čo je už sv. Pátrovi Piovi známe. Hoci o tomto svätcovi bolo napísaných už množstvo kníh, táto, vďaka autorovmu talentu sa vyznačuje pútavým rozprávačským štýlom. Ťažko ju pustíte z rúk skôr, ako dočítate poslednú stranu.V knihe Zázraky pátra Pia sú priblížené zázračné uzdravenia, ktoré sa stali na príhovor tohto kapucína, obrátenia ľudských duší, bilokácie, jasnovidecké schopnosti, ako aj rozhovory s dušami v očistci. Práve na týchto úbohých dušiach pátrovi Piovi veľmi záležalo. Neúnavne sa za ne modlil a k modlitbe povzbudzoval aj ostatných. Kniha nás prevedie jeho životom od narodenia až po smrť. Zaoberá sa len doloženými faktami a zďaleka sa vyhýba všetkým špekuláciám, ktoré sú spájané so životom tohto fenomenálneho stigmatizovaného kňaza a rehoľníka.Kniha vyšla aj ako 2CD: Zázraky Pátra Pia (2019)

Vypredané

14,55 €

Panna Mária v živote Pátra Pia
Panna Mária v živote Pátra Pia

Marcellino Iasenzaniro

Páter Pio, jeden z najväčších svätcov dvadsiateho storočia, je známy mnohými vlastnosťami, zázrakmi a udalosťami. No snáď najznámejší je úprimnou úctou a láskou k Panne Márii.Panna Mária v živote Pátra Pia zohrávala významnú rolu. Kapucínsky mních ju nazýval jeho nebeskou Mamou a ona ho sprevádzala a ochraňovala od útleho detstva.Kniha sa zakladá na dokumentácii, ktorú spísal páter Pellegrino Funicelli. Je jedným z mála kapucínskych bratov, ktorý s Pátrom Piom strávili dlhé obdobie. Každý deň si zapisoval rady o dôležitosti lásky k Panne Márii. Kniha prináša posolstvo otca Pia, ktoré je veľmi naliehavé najmä v dnešnej dobe: "Milujte a učte milovať Pannu Máriu."

Vypredané

13,48 €

Tri tajomstvá smrti Pátra Pia
Tri tajomstvá smrti Pátra Pia

Stefano Campanella

Stefano Campanella – taliansky spisovateľ a novinár vydal pri príležitosti päťdesiat rokov od smrti svätého mnícha z Pietrelciny knihu Tri tajomstvá smrti Pátra Pia. Autor na základe autentických svedectiev objasňuje udalosti, ktoré poznačili posledné okamihy života svätca a vysvetľuje ich význam vo svetle viery. Najvýraznejšími faktami, ktoré sú spojené so smrťou sv. Pátra Pia je predpovedanie času vlastnej smrti, prítomnosť duchovnej dcéry v jeho cele v čase umierania a úplné zmiznutie stigiem a rán po nich na tele Pátra Pia. Kniha tiež ukazuje osobitný postoj svätca k jeho smrti. Na jednej strane túži zomrieť, lebo smrť mu umožní stretnutie s Pánom. Na druhej strane si je vedomý, že ak zostane v tele, môže obrátiť k Bohu mnohé duše a to nielen v spovednici, ale aj ponukou vlastného utrpenia za obrátenie hriešnikov. A tak sa v ňom stretajú dve protikladné túžby: túžba zomrieť a dosiahnuť Krista a túžba žiť a obetovaním pomôcť dosiahnuť Krista „bratom vyhnanstva“, ako ich sám nazval.

Vypredané

8,73 €

Vyšetrovanie Pátra Pia
Vyšetrovanie Pátra Pia

Francesco Castelli

Tajný životopis. 14. júna 1921 klope na dvere kláštora v San Giovanni Rotondo kňaz. Má asi 40 rokov, nosí jednoduchý klobúk, ale nie je to bežný kňaz. Je to biskup Raffaello Carlo Rosii, vyslanec Svätého ofícia, s úlohou tajne vyšetriť Pátra Pia. Biskupský vizitátor zostáva s bratmi kapucínmi osem dní, vypočúva ich a robí si podrobné poznámky. Veľa hodín trávi rozhovorom so samotným Pátrom Piom a tiež skúma tajomné Kristove rany, ktoré mních nosí na svojom tele. Po zhromaždení všetkých dôkazov otec Raffaello Carlo Rossi vydáva vlastné stanovisko k osobe Pátra Pia, ktoré zahŕňa jeho dôvody domnievať sa, že stigmy majú božský pôvod. Svoju správu a výpovede posiela do Ríma, kde tento spis ostáva uložený takmer storočie. Štyridsať rokov po smrti svätého mnícha sa tieto výnimočné dokumenty uverejňujú v plnom rozsahu vďaka šikovnému výskumu otca Francesca Castelliho. Dokumenty v knihe Vyšetrovanie Pátra Pia odhaľujú každú časť života svätého mnícha. Vo svojich výpovediach, ktoré boli uskutočnené pod prísahou, Páter Pio hovorí o nadprirodzených javoch v jeho živote a prvý krát rozpráva podrobný príbeh svojej stigmatizácie. Súčasťou knihy s podnázvom „Tajný životopis“ sú aj listy jeho duchovného otca.

Vypredané

13,10 €

Sedmokráska z Orlických hôr
Sedmokráska z Orlických hôr

Filip M. Antonín Stajner et al.

Životná pieseň lásky a obety stigmatizovanej Anny Bohuslavy Tomanovej. Aničkin život bol piesňou bolesti a lásky, ale tiež piesňou radosti. Radovala sa z kríža, radovala sa z dobroty a lásky milovaného Spasiteľa, z materského Srdca Svätej Panny, Kráľovnej sŕdc, ktorej sa zasvätila ako nevoľníčka. Táto radosť vyžarovala z jej očí i z jej rozhovorov. Rada žartovala a dokázala vtipne rozptýliť starosti a chmáry.Spolu s apoštolom Pavlom mohla smelo povedať: „Oplývam radosťou vo všetkom svojom utrpení“ (2 Kor 7, 4).Milá Aničko-Bohuslavo!Dozněla tvá píseň bolesti. Ale nedozněla tvá píseň lásky. Ta se teprve nyní jasně rozezní v souzvuku s nebeskými duchy u trůnu Krále slávy. Bude to píseň radosti nepomíjející a vrcholné. A budeš dále konat dílo zde v bolestech počaté: svolávat milosrdenství a milost na duše, ktoré zde ve světe zápasí, vyprošovat dítkám, aby si uchovaly lilii čistoty, mládeži, aby se přimkla k Srdci Božského Přítele, kněžím, aby svítili věřícím slovem i příkladem, národu, aby se očistil a spěl k svému povznesení.Mons. Th Dr. Antonín Stříž

Vypredané

4,85 €

Otec Pio
Otec Pio

Gabriele Amorth

Světcův stručný životopis (3. vydání). Vzpomínka dona Amortha, novináře, kněze a přítele, který v letech 1942 až 1968 otce Pia pravidelně navštěvoval, ukazuje život tohoto kapucína z bezprostřední blízkosti. „Myslím, že otec Pio měl poslání živě nám připomínat všechna tajemství víry: výkupné umučení Páně, jeho milosrdenství, existenci ráje, pekla, očistce a také existenci andělů, zvláště našeho anděla strážného, který je při nás čtyřiadvacet hodin denně..."Existuje již mnoho životopisů otce Pia, ale stojí snad za to přidat k nim ještě pár řádek, aby byl Bůh ve svých dílech oslaven.

Vypredané

7,75 €

2 DVD - Svätá Rita
2 DVD - Svätá Rita

Koncom 14. storočia v čase nezávislosti a prosperity Umbrie, bola moc v meste Cascia v rukách niekoľkých urodzených rodín. Jediným platným zákonom bol zákon cti a jediným zrozumiteľným jazykom bolo násilie. Práve v tom čase sa mladá, odvážna a krásna Rita zaľúbi do rytiera Paola Manciniho.No krátko po sobáši Rita zistí, že Paolo je bezcitný vrah. Vďaka silnej viere a neustálej láske manželky však zanechá pomstychtivé boje a v jeho živote dôjde k obratu. Ich šťastný rodinný život ale trvá len do dňa, keď Paola obvinia zo zrady rodu jeho niekdajší spoločníci, ktorí mu siahnu na život. Rita musí vo svojom živote prekonať mnoho trpkosti a bojovať proti nenávisti a pomstychtivosti, ktorá koluje v žilách jej synov a manželových príbuzných. Dokáže priniesť i najväčšiu obetu, akú môže matka priniesť. Jej životným poslaním je odpustenie a zmierenie a na jej hlbokú lásku ku Kristovi Boh odpovedá stigmami.Celkový čas: 2 × 103 min.V ponuke Zachej.sk máme tiež Pravý ruženec sv. Rity v rôznych farbách + Svätá Rita - dych odpustenia (2015) a 3 novény k sv. Rite (2015).

Vypredané

10,48 €

Umučení
Umučení

Catalina Rivas

Catalina Rivas podle Ježíšova diktátu. Titul vyšiel aj v slovenskom jazyku: Kristovo utrpenie (2015).Bolívijská mystička Catalina Rivas byla v první polovině 90. let 20. století vyvolena samotným Ježíšem, aby skrze ni předával světu svá poselství lásky a milosrdenství. Nazývá ji „svou sekretářkou“ a ona zapisuje to, co jí Ježíš diktuje. V krátké době 15 dnů napsala Catalina tři rozsáhlé deníky velké duchovní hloubky, ačkoliv nemá ani středoškolské, ani teologické vzdělání. Všechny její zápisky byly shromážděny do osmi knih, které obdržely 2. dubna 1998 imprimatur arcibiskupa v Cochabambě, Mons. René Fernandeze Apazy. Od roku 1994 je Catalina Rivas nositelkou stigmat, která se otevírají vždy na Velký pátek. Brožura obsahuje Ježíšovo poselství o jeho výkupném utrpení od poslední večeře až po zmrtvýchvstání. Následuje krátké vyznání, diktované Bohem Otcem, o nekonečné Lásce k Synu. Na závěr jsou připojena slova Svaté Matky, ve kterých je vylíčeno utrpení Panny Marie.

Vypredané

2,81 €

Otec Pio z Pietrelciny
Otec Pio z Pietrelciny

Attilio Negrisolo; Nello Castello; Stefano M. Manelli

Pohled do nitra stigmatizovaného kapucína. Páter Pio – neobyčajný rehoľník, o ktorom bolo v priebehu pár rokov napísaných viac než päťsto diel. Tieto diela čerpali z mnohých aspektov zo života Pátra Pia, ktoré môže ponúknuť jeho život- jeho pastorácia, charizma, zložité a dramatické udalosti tej doby...Knihu Otec Pio z Pietrelciny písali traja kňazi – duchovné deti a dlhoroční priatelia Pátra Pia. Nejde len o priamy opis jeho osoby, ale v prvom rade o jeho štúdium, spiritualitu a vnútorný život ako kňaza, sprievodcu duší a mystika.Zámerom autorov je prehĺbiť a rozšíriť vnútorné bohatstvo Pátra Pia pre tých, ktorí chcú vstúpiť do školy mnícha z Pietrelciny.

Vypredané

9,22 €

Život Marty Robinové
Život Marty Robinové

Bernard Peyrous

Až do svojej smrti v roku 1981 Marta Robinová žila na farme v Châteauneuf- de- Galaure. Chorá, ochrnutá, žijúca ďaleko od slávy v diskrétnej izolácii, zmenila bezpočetné množstvo životov. Svoje utrpenie obetovala Bohu a tak bola príkladom pre mnohých. V jej dome ju navštívili tisícky ľudí, známych aj neznámych, aby im dala radu, povzbudenie. Niekedy stačilo len jediné slovo.Knihu Život Marty Robinové napísal autor Bernard Peyrous na základe výpovedí ľudí, ktorí sa s Martou osobne stretli a tak pomohli získať o nej čo najúplnejší obraz. O žene, ktorá ďaleko od prebytku ukázala silu jednoduchosti a obdivuhodnú odvahu.

Vypredané

10,57 €

Svatá Rita z Cascie
Svatá Rita z Cascie

Paola Giovetti

Manželka a matka, řeholnice a divotvůrkyně. Rita z Cascie (cca 1370 - 1447) patří mezi nejpopulárnější světice až do dnešních dnů. Pocházela z italské Umbrie. S manželem měli dva syny-dvojčata a byli si oddáni velkou láskou. Přesto musela trpce snášet, když byl její muž ovlivňován renesančními patriarchálními rodinnými vazbami. Když po téměř dvacetiletém manželství zemřel její muž na následky krevní msty, Rita vstoupila do kláštera s řeholí sv. Augustina.V protikladech života nacházela řešení v hlubokém odevzdávání se Kristu, od něhož obdržela také stigmata. Oblíbila si růže - spatřovala v nich symbol jemného Božího jednání. Nepřátelé manžela ji pronásledovali dokonce i v klášteře. Trpělivostí, odkázaností na Boha a hrdinským odpouštěním usmířila "neusmiřitelné". Je záhy považována za patronku neplodných žen, znesvářených rodinných vazeb, patronkou manželů a lidově je nazývána "vytahovačka" z beznadějných situací. Zejména těm, kteří nelétají na křídlech andělů, ale rvou se s obtížemi modlitby, bude text užitečnou pomůckou.Prečítajte si jej životopis v slovenskom jazyku: Svätá Rita - dych odpustenia (2015).

Vypredané

4,75 €

E-kniha
E-kniha: Vyšetrovanie Pátra Pia
E-kniha: Vyšetrovanie Pátra Pia

Francesco Castelli

V rímskom archíve ležal takmer sto rokov výnimočný dokument, ktorý odkrýva ďalšie tajomstvá Pátra Pia. Obávané Posvätné ofícium totiž v roku 1921 iniciovalo preskúmanie prípadu stigmatizovaného kapucína a vyšetrovanie viedol dôsledný vizitátor, monsignor Raffaello Carlo Rossi. Vďaka Francescovi Castellimu sa vám do rúk dostáva záverečná správa z apoštolskej vizitácie v plnom znení, a tak môžete hlbšie spoznať mystický život svätca zo San Giovanni Rotondo.

Vypredané
-37%

9,45 €

Miriam - malá Arabka
Miriam - malá Arabka

Pierre Estrate

Život svaté Miriam od Ukřižovaného (1846–1878), bosé karmelitky, kterou papež František svatořečil 17. května 2015 na Svatoperském náměstí v Římě, je v dějinách katolické hagiografie zcela jedinečný. To, co zažila (a co popisuje tato kniha), je tak fascinující, mimořádné a těžko uvěřitelné, že se i křesťané ptají:Je to vůbec možné?A pokud ano, co tím Bůh zamýšlel?Miriam od Ukřižovaného, vlastním jménem Miriam Baouardyová, se narodila ve Svaté zemi, tak jako její Ženich a Pán. Její původně libanonská rodina emigrovala do malé chudé vesničky I'billin, ležící na cestě mezi Nazaretem a Akkonem. Dobu, do které se narodila a v níž prožila svůj krátký život, poznamenává skepse, popírání všeho nadpřirozeného a přesvědčení, že Bůh buď neexistuje, anebo pokud ano, nemá na dění ve světě žádný vliv.A právě v tuto chvíli daroval Bůh světu negramotnou dívku, jež se stane živým svědkem nadpřirozeného světa. „Malé nic“, jak říká sama sobě, se se všemi extázemi, levitacemi, bilokacemi a stigmaty nezjevuje světu ve století nevědomosti, ale v době bouřlivého rozvoje vědeckého zkoumání, kritiky dějin a filozofické diskuse o „smrti Boha“.Miriam přímo na svém těle viditelně ukazuje, že Bůh je živý. Směrem k církvi tato malá bosá karmelitka poukazuje na aktivní přítomnost Ducha Svatého a stává se jeho zvěstovatelkou. „Malá Arabka“ měla skutečně zvláštní, silné a zároveň bolestivé poslání. Bůh si ale volí to, co je slabé v očích světa, aby zahanbil to, co je silné. Kéž i my patříme mezi ty maličké, kterým je zjeveno tajemství života.

Vypredané

16,01 €

Svatá Veronika Giuliani
Svatá Veronika Giuliani

Lázaro Iriarte

Závrať z Boží lásky. Veronika Giuliani (1660–1727), italská klariska-kapucínka, stigmatizovaná mystička, cholerická osobnost paradoxně nepopsatelného klidu a veselí, je chápána jako patronka těch, kdo zakoušejí nedůvěru od nejbližších, anebo jsou vystaveni nesprávným ideologickým postojům, argumentujícím jménem Božím. Autor ve svém líčení uvádí historické údaje nejnovějšího bádání života světice.V našej ponuke nájdete tiež: Krížovú cestu so sv. Veronikou Giuliani (2011).V slovenskom jazyku vyšiel tiež jej životopis: Svätá Veronika Giuliani - Opravdivá učeníčka a Apoštolka Panny Márie (2014).

Vypredané

3,88 €

DVD: Posolstvo Soufanieh
DVD: Posolstvo Soufanieh

Príbeh sýrskej vizionárky Myrny Nazzour. Šesť mesiacov po svadbe sa pri modlitbe za zdravie švagrinej Leily stal zázrak. Z rúk mladého 18-ročného dievčaťa začal vytekať olej. Prítomní ľudia dostali hystériu, začali plakať, dotýkali sa rúk Myrny a Leila sa uzdravila. Dokumentárny film zachytáva svedectvo Myrny Nazzour a jej príbuzných o udalostiach, ktoré sa odohrali v kresťanskej štvrti v sýrskom Damasku. Prečo ikona Kazanskej Panny Márie a Myrnine ruky ronia olej? Prečo boli počas spoločného slávenia Veľkej noci medzi katolíkmi a pravoslávnymi kresťanmi vtlačené stigmy na Myrnine telo? Aký je odkaz Krista Pána a Panny Márie veriacim a neveriacim ľuďom?Celkový čas: 52 min. Jazyk: arabský. Titulky: slovenské.

Vypredané

3,88 €

Otec Pio (krátký životopis)
Otec Pio (krátký životopis)

Teresio Bosco

Otec Pio je zářící postava, kterou Bůh daroval této době, aby všem připomněl nutnost „obrácení“, bez kterého lidé ničí sami sebe i svět. Příhody pátra Pia jsou často líčeny v jeho životopisech tak, aby se ho zastávaly, a používají výrazy a tóny, které poškozují jeho osobu.Tento životopis, po dlouhých a trpělivých úvahách s použitím přímých svědectví, vypráví o velkých a trpkých chvílích stigmatizovaného světce ze San Giovanni Rotondo s pokojnou vyrovnaností.

Vypredané

4,75 €

Svetlo z tábora
Svetlo z tábora

Amédée Brunot

Mirjam - malá Arabka. Karmelitánska sestra Mária od Ukrižovaného Ježiša / 1846-1878/ prišla so svojími spolusestrami do Svätej zeme, z ktorej pochádzala a založila Karmel v Betleheme. Ako mladé arabské dievča žijúce v dedine Ibilin v Galilei raz počula vnútorný hlas: "...keď mi dáš svoje srdce, zostanem s tebou..." Tieto slová zostali v jej mladom srdci, zakorenili sa a keď vyrástla a dospela, nikto ju nevolal inak ako Ľalia Palestíny.Táto významná mystička, stigmatizovaná karmelitánka a obetná duša bola 13.novembra 1983 beatifikovaná vo Vatikáne pápežom Jánom Pavlom II. Je živou lekciou čnosti pokory a lásky k Bohu, k Cirkvi a k Svätému Otcovi. Nezvyčajnou bola jej úcta k Duchu Svätému. Svätému Otcovi Piovi IX. napísala dokonca petíciu a žiadala ho o prejav väčšej úcty a pobožnosti k Duchu Svätému v Katolíckej Cirkvi.Autorom tohto výnimočného životopisu je kňaz, ktorý žil vo Svätej zemi dlhšiu dobu. Patril ku kongregácii, ktorá karmelitánskym sestrám aj vo Svätej zemi poskytovala duchovnú službu. Pútavo opisuje míľniky jej životnej cesty a dopĺňa ich svedectvami karmelitánskych sestier, ktoré s Mirjam-malou Arabkou žili.

Vypredané

5,82 €

Stigmatizovaná Anna Bohuslava Tomanová
Stigmatizovaná Anna Bohuslava Tomanová

Ivan Kiko

Príbeh Anny Bohuslavy Tomanovej nájdete aj v knihe Sedmokráska z Orlických hôr."Žil medzi nami anjel a nevedeli sme o tom." Jediná stigmatizovaná a zároveň fyzicky ochrnutá žena, Anna Bohuslava Tomanová, pochádzajúca zo severných Čiech, vedela pomáhať ľuďom. Pre každého mala povzbudzujúce slovo, vynikala schopnosťou preberať na seba choroby iných a vďaka duchovnému zraku prorocky predvídala mnohé životné udalosti, ktoré sa ešte len mali uskutočniť.Po celý svoj život bola láskavá a poslušná, dokázala obetovať svoje utrpenie a bolesť. Bola veľmi pokorná, nepovažovala sa za nič, ale s obľubou sa pripodobňovala sedmokráske kvitnúcej pre Ježiša. Veď sedmokráska je nenápadný a bezvýznamný kvet, ktorý rastie pri ceste, ľudia po ňom šliapu a ani o tom nevedia.Anna Bohuslava Tomanová niesla na svojom tele Kristove rany, čiže stigmy. Ony sa stali darom ukrižovaného a vzkrieseného Ježiša – Božieho Syna. Vierohodné svedectvá potvrdzujú jej múdrosť, poznanie skrytých vecí, silu modlitby, mystické stavy i mimoriadne duchovné schopnosti. Prijaté a prežívané utrpenie a bolesť, život v obete a v snahe o svätosť, prirodzene predurčujú Annu Bohuslavu za vzor kresťanského života pre celú Cirkev.Nihil obstat: Censor: P. ThLic. David Boum, Th.D., prof. PhDr. Peter Liba, DrSc.Imprimatur: Mons. Jan Vokál, biskup královehradecký.

Vypredané

3,40 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, pred 4 dňami

žiadna

userAvatar

Ľubomír, pred týždňom

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, pred týždňom

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk