Recenzie: Júlia • Zachej.sk
Recenzie: Júlia

Recenzie: Júlia

J
Júlia (19)

3. júla 2016

Zaujímavé čítanie a v konečnom dôsledku obohacujúce. Ja osobne nie som orientovaná veľmi filozofickým smerom. preto pre mňa náročné čítanie. Nepovažujem to za stratený čas - práve naopak.

Pomohla vám táto recenzia?

Pohľad na očistec
Pohľad na očistec
4,25 €
skladom
J
Júlia (19)

5. júna 2016

overený nákup

Autorove myšlienky krásne, len pre mňa osobne vyjadrené komplikovaným spôsobom. Ale stojí za prečítanie - niektoré časti sú vysoko povzbudivé! :)

Pomohla vám táto recenzia?

Sila slabosti
Sila slabosti
4,68 €
vypredané
J
Júlia (19)

4. mája 2016

Ak by bolo možné dať viac hviezdičiek táto kniha by ich určite získala. Nenechá nikoho ľahostajným! Zážitky z koncentračného tábora spojené so psychologickou analýzou a najmä o ľudskosti v neľudských časoch.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Júlia (19)

31. marca 2016

Tak krásny príbeh - plný odhodlania, lásky a Božej ochrany. Mám rada takéto príbehy a tak ako som si zamilovala Nebo nie je výmysel - táto kniha sa zaradí medzi tie, ktoré si rada prečítam a dodajú mi odvahu, nádej :).

Pomohla vám táto recenzia?

Zázraky z neba
Zázraky z neba
9,27 €
skladom
J
Júlia (19)

28. februára 2016

Kniha je výborná! Ponúka staronový pohľad na lásku v jej najkrajšej podobe a podstate. Aj keď nie je kniha "hrubá" po obsahovej stránke je nabitá :)... a posledná časť knihy vás dostane! Je to tá správna bodka a uvedomenie si skutočných hodnôt v živote.

Pomohla vám táto recenzia?

Bezvýhradná láska
Bezvýhradná láska
2,81 €
vypredané
J
Júlia (19)

7. februára 2016

overený nákup

výborná! Autor ukazuje ľudskosť v najväčšej miere pre ľudí, ktorí nenachádzajú nádej vo svojom živote. On sám im ju dodáva a zároveň im ponúka svoju lásku a svoj čas. To, čo aj my hľadáme v živote :). Je plná príbehov (spomienok) samotného autora a dá vám nazrieť do jeho vnútra, ako ho jednotlivci obohatili. zároveň kniha obohatí vás.

Pomohla vám táto recenzia?

Tetovanie na srdci
Tetovanie na srdci
4,25 €
vypredané
J
Júlia (19)

7. januára 2016

overený nákup

Určite odporúčam (Za)milovanú prečítať. Môže byť skvelým sprievodcom na vlastnej ceste a hľadaní seba samej. Autorka prostredníctvom knihy ukázala svoj príbeh - jej Cestu, hľadanie. Zažila toho veľa a postupne odhaľovala plán pre jej život s Božou pomocou. Nie všetky skúšky boli ľahké a nie vždy Boh odpovedal. Ale počas testu je každý učiteľ ticho, nie? :) Nikdy ju však nenechal samú, vždy bol s ňou. Vďaka tejto knihe som mohla opäť zakúsiť prítomnosť živého Boha a opäť sa do neho zamilovať.

Pomohla vám táto recenzia?

(Za)milovaná
(Za)milovaná
6,32 €
vypredané
J
Júlia (19)

6. decembra 2015

overený nákup

Výnimočná kniha, od výnimočnej ženy pre výnimočné ženy :) pre každú jednu z nás! Treba určite prečítať - vo veľa veciach zmeníte názor hlavne čo sa týka seba samej :)

Pomohla vám táto recenzia?

Boh miluje zranené
Boh miluje zranené
9,35 €
vypredané
J
Júlia (19)

4. novembra 2015

overený nákup

Ani neviem kde začať... :) kniha je výborná! to, ako sa cez ňu Boh prihovára priamo k vám je priam až dych vyrážajúce a zároveň krásne povzbudzujúce :) Odporúčam všetkým mladým ľuďom, ako aj ľudom ktorí pracujú s mladými :) a vlastne všetkým...poskytne nový pohľad a vleje do žíl chuť pracovať! :)

Pomohla vám táto recenzia?

Jesus Culture
Jesus Culture
9,35 €
skladom
J
Júlia (19)

27. septembera 2015

Skvelá kniha o hľadaní cesty k sebe samému :). Putovanie s cieľom spoznať lepšie, resp. bližšie zákutia vlastného ja a od toho sa odvíja i to ako pozerám a jednám s ľuďmi vo svojom okolí. Samozrejme, že autor prízvukuje starú známu vec, že ak chceme rásť musíme byť k sebe úprimný. Ak chceme zlepšovať svoje vzťahy musíme byť autentický vo vzťahoch s druhými.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Už mi tie knihy prišli. Ďakujem za promptné vybavenie a dobrú spoluprácu.

Michal

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie