Recenzie: Luciana • Zachej.sk
Recenzie: Luciana

Recenzie: Luciana

L
Luciana (76)

3. januára 2019

Odporúčam všetkým manželkám, ktoré chcú, aby ich manželský zväzok bol lepším a aby sa ich manželom darilo. Jednotlivé texty, modlitby a úvahy sú naozaj trefné pre rôzne problémy súčasného života, ktorým môžu manželia čeliť. Veľmi sa mi páči aj to, že hneď na začiatku je najskôr modlitba za nás manželky, aby sme si v prvom rade uvedomili svoje chyby. Naozaj jednotlivé problémy a spôsob ako sa za ne modliť sú veľmi výstižné.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Luciana (76)

3. januára 2019

Všetky knihy, ktoré sú napísané na základe videní Anny Kataríny sú zaujímavým čítaním. Vďaka nim si vieme lepšie predstaviť ako prebiehali jednotlivé udalosti. Podľa mňa kniha poskytuje dosť detailné opisy niektorých udalostí. Knihu prečítate raz dva.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Luciana (76)

3. januára 2019

Veľmi krásne meditácie na základe vlastností Panny Márie. Super je aj to, že je tam predsavzatie na každý deň, resp. podnet k tomu, čo by sme v daný deň mali robiť, aby sa naše srdce aspoň trošku priblížilo k srdcu Panny Márie.

Pomohla vám táto recenzia?

Srdce podľa Márie
Srdce podľa Márie
5,87 €
vypredané
L
Luciana (76)

3. januára 2019

Úplne úžasné DVD. Chcela by som upozorniť, že hoci sa jedná o kreslený film, je to vykreslené na základe skutočných zjavení/videní, ktoré mala sv. Faustína a Catalina Rivas, aby nám ľuďom boli lepšie priblížené tajomstvá svätej omše a eucharistie. Odporúčam aj knižku, ktorá bola napísaná na základe týchto videní: Prežívaj svätú omšu.

Pomohla vám táto recenzia?

DVD: Najväčší zázrak
DVD: Najväčší zázrak
0,85 €
vypredané
L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Knižka obsahuje rôzne modlitby za duše v očistci, kratšie aj dlhšie, každý si tam nájde tú svoju, ktorá ho najviac osloví. Na dušičky v očistci nesmieme zabúdať a prostredníctvom tejto knihy sa môžeme naučiť rôzne nové modlitby, ktoré môžu pomôcť dušičkám.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Naozaj veľmi odporúčam.Táto knižočka by nemala chýbať vo Vašej knižnici. Kniha obsahuje krásne modlitby a meditácie pred Sviatosťou Oltárnou. Modlitby vystihujú rôzne pocity, ktoré môžete v rámci svojej viery prežívať. Ako príklad uvádzam nadpisy niektorých modlitieb/úvah: Pane, a ku komu by sme išli? Pane nemám človeka. Pane, zmiluj sa nado mnou. Pane zostaň s nami. Pane, ty vieš všetko, ty vieš, že ťa mám rád.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Tak ako všetky knihy aj túto, napísanú na základe videní, ktoré mala Anna Katarína, zhltnete na jedno posedenie. Kniha ponúka naozaj veľa zaujímavých informácií o relikviách. Kniha je písaná jednoducho, takže sa ľahko číta.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Obdivujem sv. Filoménu a jej lásku k Bohu, na základe ktorej dokázala znášať naozaj kruté mučenie. Mám rada tieto brožúrky, lebo okrem životopisu obsahujú aj pekné modlitby, litánie a deviatnik k danému svätému.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Knižočka obsahuje stručný, no výstižný životopis sv. Šarbela, niektoré z množstva zázrakov, ktoré sa udiali na jeho príhovor a pekné modlitby.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Knižka obsahuje tradičné slovenské koledy s notami. Teda rodinka s deťmi si môže spoločne zahrať a zaspievať. Knižka obsahuje aj naozaj prekrásne ilustrácie, ktoré úplne vystihujú dobu, kedy koledy vznikli. Krásny vianočný darček, škoda, že sa mi podarilo kúpiť iba jednu, ale verím, že bude aj dotlač :-).

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 8
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Dobrý deň, rada by som sa veľmi pekne poďakovala Vášmu tímu za objednávku. Balík prišiel perfektne zabalený, načas, a dokonca som dostala aj krásne záložky s citátmi (tých nikdy nie je dosť ;-)). Zároveň by som chcela veľmi pochváliť prehľadnú a dizajnovú web stránku, široký sortiment, perfektné vyhľadávanie. Prajem veľa úspechov do budúcna, určite si u vás objednám aj nabudúce a budem vás odporúčať ďalej. Prajem krásny deň.

Lucia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie