Recenzie: Luciana • Zachej.sk
Recenzie: Luciana

Recenzie: Luciana

Moc manželkiných modlitieb

Moc manželkiných modlitieb

Stormie Omartian

-15%

7,23 €

5,0
L
Luciana (76)

3. januára 2019

Odporúčam všetkým manželkám, ktoré chcú, aby ich manželský zväzok bol lepším a aby sa ich manželom darilo. Jednotlivé texty, modlitby a úvahy sú naozaj trefné pre rôzne problémy súčasného života, ktorým môžu manželia čeliť. Veľmi sa mi páči aj to, že hneď na začiatku je najskôr modlitba za nás manželky, aby sme si v prvom rade uvedomili svoje chyby. Naozaj jednotlivé problémy a spôsob ako sa za ne modliť sú veľmi výstižné.

Tajomstvá Starého zákona

Tajomstvá Starého zákona

Anna Katarína Emmerichová

-15%

6,72 €

4,8
L
Luciana (76)

3. januára 2019

Všetky knihy, ktoré sú napísané na základe videní Anny Kataríny sú zaujímavým čítaním. Vďaka nim si vieme lepšie predstaviť ako prebiehali jednotlivé udalosti. Podľa mňa kniha poskytuje dosť detailné opisy niektorých udalostí. Knihu prečítate raz dva.

Srdce podľa Márie

Srdce podľa Márie

Edward Looney

-15%

5,87 €

4,9
L
Luciana (76)

3. januára 2019

Veľmi krásne meditácie na základe vlastností Panny Márie. Super je aj to, že je tam predsavzatie na každý deň, resp. podnet k tomu, čo by sme v daný deň mali robiť, aby sa naše srdce aspoň trošku priblížilo k srdcu Panny Márie.

DVD: Najväčší zázrak

DVD: Najväčší zázrak

-15%

0,85 €

5,0
L
Luciana (76)

3. januára 2019

Úplne úžasné DVD. Chcela by som upozorniť, že hoci sa jedná o kreslený film, je to vykreslené na základe skutočných zjavení/videní, ktoré mala sv. Faustína a Catalina Rivas, aby nám ľuďom boli lepšie priblížené tajomstvá svätej omše a eucharistie. Odporúčam aj knižku, ktorá bola napísaná na základe týchto videní: Prežívaj svätú omšu.

Modlitby a pobožnosti za duše v očistci

Modlitby a pobožnosti za duše v očistci

-15%

1,27 €

5,0
L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Knižka obsahuje rôzne modlitby za duše v očistci, kratšie aj dlhšie, každý si tam nájde tú svoju, ktorá ho najviac osloví. Na dušičky v očistci nesmieme zabúdať a prostredníctvom tejto knihy sa môžeme naučiť rôzne nové modlitby, ktoré môžu pomôcť dušičkám.

Modlitby pred eucharistickým Ježišom

Modlitby pred eucharistickým Ježišom

Jozef Šuppa

-15%

3,53 €

5,0
L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Naozaj veľmi odporúčam.Táto knižočka by nemala chýbať vo Vašej knižnici. Kniha obsahuje krásne modlitby a meditácie pred Sviatosťou Oltárnou. Modlitby vystihujú rôzne pocity, ktoré môžete v rámci svojej viery prežívať. Ako príklad uvádzam nadpisy niektorých modlitieb/úvah: Pane, a ku komu by sme išli? Pane nemám človeka. Pane, zmiluj sa nado mnou. Pane zostaň s nami. Pane, ty vieš všetko, ty vieš, že ťa mám rád.

Relikvie svätých a ich rozpoznávanie

Relikvie svätých a ich rozpoznávanie

Anna Katarína Emmerichová

-15%

5,02 €

5,0
L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Tak ako všetky knihy aj túto, napísanú na základe videní, ktoré mala Anna Katarína, zhltnete na jedno posedenie. Kniha ponúka naozaj veľa zaujímavých informácií o relikviách. Kniha je písaná jednoducho, takže sa ľahko číta.

Svätá Filoména - Dcéra svetla

Svätá Filoména - Dcéra svetla

Marcela Macháčková (ed.)

-15%

1,87 €

5,0
L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Obdivujem sv. Filoménu a jej lásku k Bohu, na základe ktorej dokázala znášať naozaj kruté mučenie. Mám rada tieto brožúrky, lebo okrem životopisu obsahujú aj pekné modlitby, litánie a deviatnik k danému svätému.

Svätý Šarbel Machlúf

Svätý Šarbel Machlúf

Gabriel Emmanuel Nagy (ed.)

-15%

1,62 €

5,0
L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Knižočka obsahuje stručný, no výstižný životopis sv. Šarbela, niektoré z množstva zázrakov, ktoré sa udiali na jeho príhovor a pekné modlitby.

Vianočné koledy - spevník s notami

Vianočné koledy - spevník s notami

-15%

4,24 €

5,0
L
Luciana (76)

31. decembra 2018

Knižka obsahuje tradičné slovenské koledy s notami. Teda rodinka s deťmi si môže spoločne zahrať a zaspievať. Knižka obsahuje aj naozaj prekrásne ilustrácie, ktoré úplne vystihujú dobu, kedy koledy vznikli. Krásny vianočný darček, škoda, že sa mi podarilo kúpiť iba jednu, ale verím, že bude aj dotlač :-).

1 z 8
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Ďakujem za expresné vybavenie a doručenie objednávky. Objednávala som u Vás prvý krát a som maximálne spokojná, budem odporúčať.

Zuzana

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2023 Zachej.sk