Recenzie: Zuzana

Recenzie: Zuzana

CD: Na pravom poludní

CD: Na pravom poludní

Sima Martausová

-12%

10,56 €

4,4
userAvatar
Zuzana (13)

4. marca 2015

Aj keď všetky piesne by sa dali spojiť (vzhľadom na podobnosť melódie) do jednej, rozhodne to neuberá Siminým skladbám na originalite a kvalite. Každá je akoby polospievaným-polorozprávaným príbehom. Triezvy pohľad, trefné slová, prirodzenosť, chuť žiť... Tieto piesne akoby vypĺňajú isté duchovné prázdno súčasného sveta, plného obscénnosti a vulgárnosti, a sú náplasťou na jeho rany. Je to opäť CD, ktoré nestačí mať pustené ako kulisu, ale treba ho počúvať. Pre mňa to NAJlepšie, NAJúprimnejšie a NAJprecítenejšie na slovenskej hudobnej scéne.

Denník kresťana 2015

Denník kresťana 2015

Zuzana Ring (ed.)

-20%

3,13 €

4,4
userAvatar
Zuzana (13)

4. marca 2015

DENNÍK KRESŤANA 2015 vlastním. Je pravda, že obálka vyzerá, akoby išlo skôr o príručku k počítaču :-), ale v poriadku, vedela som to už pred jeho objednaním. Tiež je pravda, že miesta na zapisovanie termínov je žalostne málo (mne osobne však zatiaľ stačí). Uvítala by som viac priestoru na zapisovanie nielen toho, čo ma čaká, ale keďže ide - ako z názvu vyplýva - o DENNÍK - očakávala by som napríklad aj miesto na zaznamenávanie vlastných krátkych myšlienok, postrehov či dojmov, čomu jedna stránka na poznámky (pred začiatkom každého mesiaca) nepostačuje. Je mi jasné, že rozhodujúcim kritériom bola praktickosť, čo diár v podstate spĺňa a ľahko sa nosí v kabelke:-) Môžem konštatovať, že mňa osobne denník obzvlášť nenadchol ani neurazil, až na jednu zásadnú vec!!! Gramatickú chybu - ypsilon v slove "cirkvi" na poslednej strane, čo mi udrelo do očí hneď v deň, kedy som ho dostala a prelistovala! DENNÍK KRESŤANA by mohol byť úžasný (snáď v nasledujúcich rokoch), tohto roku ho hodnotím ako dobrý :-)

Milovanej Princeznej

Milovanej Princeznej

Sheri Rose Shepherd

-15%

8,42 €

4,9
userAvatar
Zuzana (13)

26. februára 2015

Listy od Tvojho Kráľa - Milovanej princeznej pre mňa nie sú knihou, ale skutočnými ľúbostnými listami. Každý deň stačí prečítať jednu stránku a človek je plnší. Už viackrát som bola udivená, že som dostala odpoveď na otázku, ktorá práve v ten deň zamestnávala moje vnútro. Každý list je obrovským povzbudením, zvlášť v ťažkých chvíľach presviedča o tom, že môj život má zmysel, a že som dôležitá. Každý riadok ma núti premýšľať, prehodnocovať svoj život a prebúdza ma z letargie, tak typickej pre kresťanov dnešnej doby. Rodí sa vo mne túžba byť lepšou voči Nemu, voči sebe, voči iným. Knižku odporúčam všetkým "princeznám", zvlášť tým, ktoré sa cítia stratené v tomto svete a často pochybujú o tom, že sú milované.

2 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk