Recenzie: Petra • Zachej.sk
Recenzie: Petra

Recenzie: Petra

P
Petra (8)

26. júla 2022

Nádherná publikácia, prekrásne katechézy, ktoré zasiahnu celého človeka - srdce i dušu a nad ktorými sa oplatí zamyslieť sa. Svätého Jána Mária Vianneyho mám veľmi rada, čítala som aj knihu Aj diabol pred ním kapituloval a bola to veľká sila. Aj keď možno nemal veľmi hlavu na učenie, ale mal iný dar od Boha, z ktorého môžeme čerpať aj my. Určite túto knižočku odporúčam všetkým!

Pomohla vám táto recenzia?

P
Petra (8)

31. decembra 2021

Môj každodenný sprievodca Evanjeliom už dlhšiu dobu, bez tejto publikácie si neviem predstaviť moje každodenné ranné modlenie. Som rada, že som sa k nej pred rokmi dostala, resp. ona ku mne.

Pomohla vám táto recenzia?

P
Petra (8)

3. apríla 2021

overený nákup

Rodičovské požehnanie má veľkú silu, preto sa oplatí žehnať našim deťom a modliť sa za nich!

Pomohla vám táto recenzia?

P
Petra (8)

3. apríla 2021

overený nákup

Modlím sa túto modlitbu každé ráno, je naozaj veľmi, veľmi pekná a povzbudzujúca, odporúčam každej žene, aj mladým slečnám!

Pomohla vám táto recenzia?

P
Petra (8)

3. apríla 2021

overený nákup

Krásne adventné sviečky, v úžasných farbách, som rada, že som ich tu objavila :)

Pomohla vám táto recenzia?

P
Petra (8)

3. apríla 2021

overený nákup

Môj každodenný sprievodca ranným čítaním Evanjelia a zamyslením sa, toto Evanjelium na každý deň si kupujem už asi tretí, či štvrtý rok a som zaňho veľmi vďačná!

Pomohla vám táto recenzia?

P
Petra (8)

3. apríla 2021

overený nákup

Útla, no obsahovo veľmi bohatá knižočka, v ktorej sú krásne modlitby za duše v očistci. Veľmi užitočná kniha, ktorá môže pomôcť úbohým dušiam v očistci dostať sa do neba a to len vďaka našim modlitbám, určite odporúčam :)

Pomohla vám táto recenzia?

P
Petra (8)

10. novembra 2020

overený nákup

Túto knihu som kúpila svokre pod stromček, len som ju tak narýchlo prelistovala a hneď sa do nej aj začítala. Obsahuje 52 kapitol, za každou je krátka modlitba. Určite si túto knihu kúpim aj ja, keď budem opäť niečo zo Zachej.sk objednávať :). Pretože je dobré mať aj taký typ literatúry poruke.

Pomohla vám táto recenzia?

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Chcem sa Vám poďakovať za urgentné vybavenie mojej objednávky. Veľmi milo ste ma prekvapili. Balík bol doručený v poriadku za neuveriteľné 2 dni. Ešte raz ďakujem a želám Vám Božie požehnanie vo Vašej práci.

Mária

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie