Recenzie: Martina • Zachej.sk
Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

M
Martina (9)

26. septembera 2022

overený nákup

Okrem samotných modlitieb za kňazov je v knihe aj priblížená dôležitosť týchto modlitieb. Je nevyhnutné modliť sa kňazov a rehoľné povolania. Sú to veľmi pekné a hlboké modlitby, ktoré sa budete modliť s radosťou.

Pomohla vám táto recenzia?

Modlitby za kňazov
Modlitby za kňazov
7,57 €
skladom
M
Martina (9)

17. septembera 2022

overený nákup

Jedna z najlepších kníh, aké som čítala. Výborne a rýchlo sa číta. Môžete si ju prečítať aj niekoľkokrát. Autor zrozumiteľným spôsobom vysvetľuje Božiu lásku k nám a odpustenie, ktoré je pre každého. Odporúčam knihu do každej domácnosti, hlavne pre manželov.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Martina (9)

2. septembera 2022

Skutočný príbeh, ktorý od začiatku knihy zaujme. Kniha je písaná pútavo a okrem krásneho zázraku sa v nej dočítate aj o procese kanonizácie.

Pomohla vám táto recenzia?

61 minút k zázraku
61 minút k zázraku
6,00 €
skladom
M
Martina (9)

24. augusta 2022

overený nákup

V knihe sa dozvedáme viac o živote sv. Moniky a jej syna Augustína. Je to pekné jednoduché čitanie. Ku každej kapitole je aj modlitba. Odporúčam pre každú mamu, ktorej záleží na živote jej detí. Sv. Monika, oroduj za nás a naše deti, pomáhaj nám vytrvať v modlitbe.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Martina (9)

11. augusta 2022

overený nákup

Knihu som si zakúpila, pretože ma zaujal názov. Ktorá mama by nechcela byť ako Mária? Priznám sa však, keď som knihu začala čítať, musela som sa trochu k tomu nútiť. No každú knihu, ktorú začnem čítať, chcem aj dočítať, aj keď ma moc nebaví. A veru v tomto prípade sa to aj oplatilo. Nádherná kniha, ktorá mi viac priblížila život a čnosti najúžasnejšej ženy sveta - Márie. Keď čítate túto knihu, túžite byť ako Mária. Odporúčam všetkým mamám, veľmi pekné a obohacujúce dielo.

Pomohla vám táto recenzia?

Byť ako Mária
Byť ako Mária
7,57 €
skladom
M
Martina (9)

3. júna 2022

overený nákup

Veľmi dobrá útla kniha. Pri čítaní tohto svedectva sa určite každý zamyslí nad svojím životom a už nebude chcieť žiť ako doteraz. Kniha je veľmi pútavá, dá sa čítať aj viac krát. Mal by si ju prečítať naozaj každý.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Martina (9)

31. januára 2022

overený nákup

Veľmi dobrá kniha, ku každej kapitole je aj modlitba za manžela k danej oblasti. Po prečítaní knihy sa môžete stále modliť modlitby. Ak vám záleží na manželovi a samotnom manželstve, odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Martina (9)

11. novembra 2021

overený nákup

Túto modlitbovú brožúrku som si prvýkrát všimla u mojej mamy, ktorá sa ju modlila za nás, už dospelé deti. Keď sa narodil synček aj mne, mamina mi jednu brožúrku venovala a hneď som sa z nej začala modliť za syna, aj keď je ešte malý. Poviem vám, je vynikajúca. Je tam veľa oblastí, za ktoré sa môžeme modliť v živote našich detí. Mám túžbu stále sa modliť za moje deti z tejto brožúry, myslím že to má veľký vplyv na ich životy. Moju maminu som tiež poprosila, nech sa tie modlitby za nás ešte modlí, aj keď sme už dospelé deti :). Naozaj odporúčam všetkým rodičom.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Martina (9)

8. októbra 2021

overený nákup

Na knihu som sa nevedela dočkať. Už sa z nej modlím 33-dňovú prípravu na zasvätenie sa sv. Jozefovi. Odporúčam všetkým. Úcta k sv. Jozefovi by sa mala stále šíriť ďalej po celom svete. Svätý Jozef je po Kristovi najväčší zo všetkých patriarchov. Je najväčší zo všetkých otcov. Preto sa utiekajme k nemu.

Pomohla vám táto recenzia?

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Knihu som dnes dostala. Veľmi pekne ďakujem. Aj za Váš profesionálny prístup. Naozaj ukážkový, ešte som sa s takým nestretla. Bohu vďaka.

Drahomíra

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie