Recenzie: Marcela • Zachej.sk
Recenzie: Marcela

Recenzie: Marcela

M
Marcela (22)

12. marca 2021

overený nákup

Niet čo vytknúť.

Pomohla vám táto recenzia?

Modlitba k sv. Jozefovi
Modlitba k sv. Jozefovi
0,10 €
vypredané
M
Marcela (22)

12. marca 2021

overený nákup

Veľká spokojnosť. Niet čo vytknúť.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marcela (22)

12. marca 2021

overený nákup

Výborná kniha, niet čo vytknúť.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marcela (22)

5. marca 2021

overený nákup

Kniha je písaná zrozumiteľne, od prvej chvíle zaujme. O sv. Jozefovi som vedela málo, no táto kniha ponúka nový pohľad a hlavne spoznanie sv. Jozefa.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marcela (22)

12. júna 2019

overený nákup

Krásny, príjemný materiál, je síce o trošku ťažší vďaka kvalitnému materiálu, ale veľmi dobré, kvalitné prevedenie, radi sa s ním modlíme ruženec.

Pomohla vám táto recenzia?

Ruženec: detský, farebný
Ruženec: detský, farebný
2,72 €
vypredané
M
Marcela (22)

12. júna 2019

overený nákup

Čakala som, že tam bude nejako deťom viac vysvetlené jednoduchým spôsobom obsah čítania, ale je to vlastne ako keby z nejakej farnosti pozbierali bulletiny a zviazali. Veľké sklamanie.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marcela (22)

12. júna 2019

overený nákup

Super príbehy, dobre sa pri nich zaspáva, poučné pre detičky.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marcela (22)

12. júna 2019

overený nákup

Super, super, super!

Pomohla vám táto recenzia?

Alžbetkine príbehy
Alžbetkine príbehy
4,68 €
skladom
M
Marcela (22)

27. decembra 2018

overený nákup

Túto knihu vrelo odporúčam. Pomohla sa mi vrátiť do "Medjugorje". Navrátila nádej. Kniha je písaná jednoducho pre širokú verejnosť, jasne, zreteľne sa v nej vysvetľujú mnohé veci, je z nej cítiť silu Medjugorje. Vďaka Mirjane za to, že ju napísala.

Pomohla vám táto recenzia?

Moje srdce zvíťazí
Moje srdce zvíťazí
10,12 €
skladom
M
Marcela (22)

27. decembra 2018

overený nákup

Len pre ozaj silné povahy. Knihu zvyknem prečítať podľa rozsahu na dva tri krát. Ale toto je treba dlho vstrebávať v malých dávkach. Nič hororovejšie som nečítala.

Pomohla vám táto recenzia?

Antikrist
Antikrist
6,72 €
vypredané
1
2
3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Veľmi pekne Vám ďakujem za včasné dodanie, práve som dostal zásielku. Prajem Vám požehnaný deň.

Jaroslav

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie