Recenzie: Viera • Zachej.sk
Recenzie: Viera

Recenzie: Viera

V
Viera (8)

4. februára 2022

overený nákup

Veľmi dobrá pomôcka pri príprave na svätú spoveď.

Pomohla vám táto recenzia?

V
Viera (8)

20. augusta 2021

overený nákup

Veľmi pútavo napísaná kniha. Je v nej veľa citátov zo Svätého písma a to sa mi páči. Je to balzam na dušu.

Pomohla vám táto recenzia?

Odvážna v Bohu
Odvážna v Bohu
5,45 €
skladom
V
Viera (8)

20. augusta 2021

overený nákup

Je to veľmi silná kniha, odporúčam prečítať všetkým, ktorí cítia, že sú nejako zranení.

Pomohla vám táto recenzia?

V
Viera (8)

20. augusta 2021

overený nákup

Knihu som zatiaľ len prelistovala, páči sa mi, že sú v nej citáty od mnohých svätcov. Teším sa, že sa dozviem viac o dušiach medzi nebom a peklom. Priznám sa, že som o tom toho veľa nečítala.

Pomohla vám táto recenzia?

V
Viera (8)

20. augusta 2021

overený nákup

Knihu som objednala ako darček pre dcéru - verím, že ju poteší.

Pomohla vám táto recenzia?

61 minút k zázraku
61 minút k zázraku
6,00 €
skladom
V
Viera (8)

20. augusta 2021

overený nákup

Knihu som objednala ako darček, tak sa teším, že poteší obdarovaných.

Pomohla vám táto recenzia?

V osídlach smrti
V osídlach smrti
5,45 €
skladom
V
Viera (8)

2. júla 2021

overený nákup

Túto knihu som si vybrala preto, že chcem vedieť viac o tomto Božom anjelovi a teraz je tá doba, kedy jeho pomoc veľmi potrebujeme... Veľmi sa mi páči spracovanie tejto knihy, ktorá nás posilňuje vo viere a dáva nám nádej, že s Michalom Archanjelom dokážeme zvíťaziť nad akýmkoľvek zlom, ktoré satan zasieva do našich životov.

Pomohla vám táto recenzia?

V
Viera (8)

6. novembra 2020

overený nákup

Je to veľmi kvalitná kniha - mne osobne veľmi veľa dala - myslím si, že každý, kto túži získať osobný vzťah k Bohu a k Panne Márii, ocení túto knižku...

Pomohla vám táto recenzia?

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Dobrý deň! Včera mi bola doručená objednávka, ktorú som si u Vás objednala. Prekvapilo má tak rýchle vybavenie. Veľmi Vám ďakujem, že môžem obdobie pôstu prežiť od začiatku i s Vašou knihou. Veľa Božích milosti a pokoja vyprosujem a ostávam s pekným pozdravom.

Marta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie