Recenzie: Zuzana • Zachej.sk
Recenzie: Zuzana

Recenzie: Zuzana

Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Je dobré vlastniť tento ruženec s modlitbou k sv. Charbelovi.

Pomohla vám táto recenzia?

Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Je to prekrásna pieseň k úcte Panny Márie.

Pomohla vám táto recenzia?

Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Modlitba k Pražskému Jezuliatku je mocná modlitba.

Pomohla vám táto recenzia?

Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Je to súčasné zjavenie Panny Márie v Dechticiach a Panna Mária nám hovorí, že máme jej zjavenia žiť.

Pomohla vám táto recenzia?

Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Kiež každý, aj neveriaci, pozná Matku Terezu a jej obrázok mu pripomenie, aké dobré je pomáhať ľuďom.

Pomohla vám táto recenzia?

Obrázok: Matka Tereza
Obrázok: Matka Tereza
0,17 €
skladom
Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Obraz Panny Márie Guadalupskej s modlitbou zasvätenia sa rodiny je tiež veľkou pomocou pre každú rodinu.

Pomohla vám táto recenzia?

Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Pátra Pia pozná snáď každý a verím, že aj každý chce mať jeho obraz doma.

Pomohla vám táto recenzia?

Obrázok: Páter Pio
Obrázok: Páter Pio
0,30 €
skladom
Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Je to mocná modlitba k Panne Márii spojená so svätým Charbelom.

Pomohla vám táto recenzia?

Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Výhodou obrázkou s modlitbami je, že ich môžete mať pri sebe a hocikde sa pomodliť k svojim svätcom.

Pomohla vám táto recenzia?

Z
Zuzana (25)

21. novembra 2022

overený nákup

Teším sa z obrázka svätej Gemmy, môžem ho nosiť, resp. mať v modlitebnej knižke, čo je výhoda, keď som mimo domu.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihu som si objednala v nedeľu a v pondelok ste mi zaslali oznámenie o jej expedovaní a teraz už v nej listujem. Je krásna a splnila moje očakávania. Touto cestou Vám vyjadrujem svoju vďaku za bleskové vybavenie mojej objednávky.

Helena

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie