Recenzie: b • Zachej.sk

Recenzie: b

B
b (9)

25. júla 2016

Kniha je nedôveryhodná a kontroverzná. Odvoláva sa na rôzne osobné zjavenia, ktoré nemožno považovať za smerodajné učenie o očistci. Miestami odporuje Evanjeliu aj učeniu Ježiša Krista. Opis rôznych telesných hrôz nekorešponduje s učením Cirkvi o očistci. Vrcholom však je prepočítavanie času na naše pozemské hodiny, dni, roky.... Knižka je podľa mňa zavádzajúca. Jej cieľom je pravdepodobne priviesť čitateľov k modlitbe za duše v očistci. Zle je zvolený prostriedok - je ním strach. Osobne ma prekvapilo, že táto knižka dostala cirkevné schválenie.

Pomohla vám táto recenzia?

B
b (9)

24. júla 2016

overený nákup

Výborne, stručne a jasne vysvetlené učenie Evanjelia v otázke dedičnosti viny. Ozrejmený vznik tejto teórie, ale hlavne jej slabé a neisté stránky, ktoré nevychádzajú z učenia Ježiša Krista. Výkričník pre všetkých, ktorí pripisujú rôznym životným situáciám neexistujúce príčiny v mene Boha. Podľa mňa tiež povinná literatúra kresťanov :o))

Pomohla vám táto recenzia?

B
b (9)

24. júla 2016

overený nákup

Knižka, ktorá na pár stranách približuje podstatu očistca. Venuje sa tematike z pohľadu viery a učenia Cirkvi. Našťastie sa odvoláva len na fakty a nie na osobné zjavenia, ktoré sa nemôžu považovať za dôveryhodné zdroje náuky o očistci. Kniha nevyvoláva hrôzu a strach, ako sa často pri knižkách z tejto oblasti stáva. Naopak vysvetľuje a dáva nádej. Takto má vyzerať knižka na "kontroverznú" tému... faktická a nie sugestívna. Odporúčam ako povinnú :o))

Pomohla vám táto recenzia?

B
b (9)

24. júla 2016

overený nákup

Teória, ktorú autor navrhol je základom komunikácie medzi ľuďmi všeobecne. Výborná knižka, ktorá objasní spôsob vnímania prejavov lásky voči druhým. V rôznych obmenách sa touto teóriou riadia aj iní autori psychologických a komunikačných kníh. Toto je najlepšia kniha o komunikácii a medziľudských vzťahoch, čo som doteraz čítala. Je prehľadná, dobre vysvetlená a ľahko čitateľná. V závere nasleduje test, ako zaradiť seba samého do jednej z kategórií. Výborná pomôcka pri riešení manželských, ale aj iných medziľudských problémov.

Pomohla vám táto recenzia?

Päť jazykov lásky
Päť jazykov lásky
9,27 €
skladom
B
b (9)

24. júla 2016

overený nákup

Knižka je obsahom úžasná, nápad prirovnania neba a pekla je jedinečný. Rozhodovací proces človeka, od ktorého závisí, kde skončí je zachytený dokonale. Nízke hodnotenie dávam len preto, že v tomto vydaní je chyba... a to, že v päte každej jednej strany je uvedený titul inej knižky od tohto autora: "Rady skúseného diabla", pričom chýba upozornenie na túto skutočnosť a cena tomu takisto nie je prispôsobená :o(((

Pomohla vám táto recenzia?

Veľký rozvod
Veľký rozvod
9,27 €
skladom
B
b (9)

24. júla 2016

overený nákup

Výborné klavírne a gitarové doprovody k známym pesničkám. Keď máte deti a hráte na nástroj, tak si túto knižku určite obstarajte. Deti ju milujú, pesničky rozoznávajú podľa obrázkov. Zahrať zvládne aj začiatočník.

Pomohla vám táto recenzia?

Malí muzikanti
Malí muzikanti
6,21 €
vypredané
B
b (9)

24. júla 2016

overený nákup

Knižka, ktorá konečne dáva otvorené a jasné odpovede hádam na všetko, čo sa manželského intímneho života týka. Písaná zrozumiteľne a úctivo. Nemala by chýbať v žiadnej knižnici.

Pomohla vám táto recenzia?

Sex ako ho nepoznáte
Sex ako ho nepoznáte
8,50 €
skladom
B
b (9)

3. mája 2014

overený nákup

Šikovná knižočka do vrecka na prípravu k sv. spovedi. Jedine sa mi nepáčilo, že jedine pri prikázaniach čistoty je použitý v úvode komentár "kto sa nenaučí ovládať, je slaboch". Pri ostatných prikázaniach komentáre nie sú, len rovno otázky. Ten výrok mi pravdupovediac mierne vyrazil dych a môže pôsobiť demotivujúco. Inak knižka ok.

Pomohla vám táto recenzia?

B
b (9)

3. mája 2014

overený nákup

Bruno Ferrero pekne prepísal niektoré biblické príbehy tak, aby boli deťom príťažlivejšie. Pozitívne je, že hoci rieši jednotlivé udalosti z pohľadu vedľajších vecí, zvieratiek, pripadne účastníkov, neodbočil od pointy daného príbehu. Povedala by som, že konečne pekná knižka pre deti, ktorá je obsahom a zrozumiteľnosťou prispôsobená detskému čitateľovi. Plus pekne obrázky.

Pomohla vám táto recenzia?

Šimonove sandále
Šimonove sandále
4,17 €
vypredané
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Balíček mi bol doručený v poriadku. S Vašou službou som spokojná, ako aj s objednaným tovarom.

Henrieta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie