Recenzie: Eva • Zachej.sk
Recenzie: Eva

Recenzie: Eva

Utrpenie a radosti očistca

Utrpenie a radosti očistca

Franz Spirago

-15%

4,17 €

4,8
E
Eva (17)

22. októbra 2022

Zaujímavé čítanie. Priznám sa, že som od toho očakávala trochu viac (viac informácií, viac povzbudenia, viac radosti a konkrétnych skúseností). Ale aj tak mi veľa dala. Predovšetkým som si asi vytvorila ešte o čosi užší vzťah s "dušičkami".

Moje rozhovory s dušami v očistci

Moje rozhovory s dušami v očistci

Eugénia von der Leyen

-15%

8,42 €

4,8
E
Eva (17)

20. októbra 2022

Kniha sa mi veľmi dobre čítala a veľmi ma obohatila. Viem si predstaviť, že by ju čítal aj niekto, kto na očistec neverí.

Prečo ruženec? Prečo dnes?

Prečo ruženec? Prečo dnes?

Gretchen Crowe

-15%

6,72 €

4,8
E
verified
Eva (17)

2. decembra 2021

Priznám sa, že podľa nadpisu som očakávala trošku niečo iné. Každá kapitola knihy prináša tému ruženca z iného zdroja. Sú tu citované rôzne dokumenty katolíckej cirkvi o ruženci. Určite užitočné a veľmi hodnotné. Ocenila by som asi viac, keby to naplnilo moje pôvodné očakávania.

E-kniha: Traktát o očistci

E-kniha: Traktát o očistci

Svätá Katarína Janovská

-30%

1,33 €

4,7
E
verified
Eva (17)

2. decembra 2021

Spočiatku sa mi text zdal dosť ťažký na pochopenie. Potom som sa uvoľnila a len som čítala a vstrebávala myšlienky sv. Kataríny Janovskej. V srdci sa mi všetko uložilo, takže výsledný zážitok z čítania je veľmi hlboký a poučný. Teraz mám oveľa bližší obraz o tom, čo prežívajú duše v očistci. Čo je ešte dôležitejšie, kniha ma pri čítaní povzbudzovala k niektorým rozhodnutiam, čo sa týka duchovného života, modlitieb i skutkov. Ďakujem za vydanie tejto knižky.

E-kniha: Moje rozhovory s dušami v očistci

E-kniha: Moje rozhovory s dušami v očistci

Eugénia von der Leyen

-15%

8,42 €

4,8
E
verified
Eva (17)

2. decembra 2021

Denníky princeznej Eugénie sa veľmi dobre čítajú. Cítila som sa úplne prirodzene, hoci píše o nadprirodzených javoch. Ale hlavne mi táto kniha priniesla nový pohľad na tému očistca, na očisťujúce sa duše a ešte väčšiu lásku k nim spolu s horlivosťou v modlitbe a obetovaní za duše.

Meditácie na Advent a Vianoce

Meditácie na Advent a Vianoce

Mária Celesta Crostarosa

-15%

2,98 €

4,7
E
Eva (17)

2. decembra 2021

Veľmi dobré hlboké meditácie na celý Advent a vianočné obdobie. Mária Celesta rozjíma nad malým úryvkom z evanjelia do veľkej hĺbky. Už dvakrát som založila moje modlitby počas Adventu na tejto knižke a tento rok idem znovu. :)

Ruženec

Ruženec

Alícia Lenczewska

-15%

3,32 €

4,9
E
Eva (17)

30. októbra 2021

Po krátkom úvode o Alíciinom živote, obrátení a Ježišových zjaveniach, sú v tejto útlej knižke uvedené impulzy k rozjímaniu nad tajomstvami ruženca. Sú tu dve sady zamyslení, teda ku každému tajomstvu ruženca nájdeme dva rôzne texty. Prvá sada obsahuje dlhšie zamyslenia, v druhej sa ku každému tajomstvu nachádzajú len asi tri vety. Krátke a výstižné, s dostatočným priestorom pre osobnú modlitbu. Radostné, bolestné a slávnostné tajomstvá spracovala sama Alícia (resp. zapísala, čo jej k téme povedal Pán Ježiš). Ruženec svetla vyhlásil pápež Ján Pavol II. až po jej smrti, ale v jej duchovných denníkoch sa dá nájsť dostatok myšlienok aj k udalostiam týchto tajomstiev.

Krížová cesta (Lenczewska)

Krížová cesta (Lenczewska)

Alícia Lenczewska; Iwona Kępisty (ed.)

-15%

3,74 €

5,0
E
verified
Eva (17)

29. októbra 2021

Myslím, že je to najlepšia krížová cesta (vlastne dve), akú som v podobných brožúrkach videla. Krátka a výstižná, ale neobyčajne hlboká. Alicia Lenczewska sa stáva mojou obľúbenou "autorkou".

Krížová cesta (Lenczewska)

Krížová cesta (Lenczewska)

Alícia Lenczewska; Iwona Kępisty (ed.)

-15%

3,74 €

5,0
E
verified
Eva (17)

17. októbra 2021

Táto útla knižočka ma vyslovene potešila. Jednotlivé zamyslenia k zastaveniam krížovej cesty sú na množstvo textu dosť krátke, ale sú v nich zachytené hlboké myšlienky. Veľmi dobre sa mi podľa nej modlila krížová cesta. Alícia Lencewska sa stala mojou obľúbenou "autorkou".

Garabandal

Garabandal

Francisco Sanchez-Ventura y Pascual

-15%

8,42 €

5,0
E
Eva (17)

17. októbra 2021

Autor veľmi podrobne, veľmi presne a veľmi zodpovedne opisuje všetko, čo sa tu odohralo. Predstavuje nám obyvateľov dedinky, historické okolnosti, ale hlavne udalosti tak, ako sa udiali. Všetko, o čom v knihe píše, dokladá osobnými svedectvami zúčastnených svedkov, prípadne aj obrazovým materiálom a zvukovými nahrávkami. Všetky miesta autor opisuje tak verne, že som mala pocit, akoby som chodila s pútnikmi priamo v uličkách San Sebastiánu, modlila sa na vrchu Los Piňos, alebo v kamennom kostolíku, či v niektorom z malých kamenných domčekov, ktoré im slúžili ako domov. Živým predstavám opisovaných udalostí pomáha tiež množstvo fotografií v knihe. Autor uvádza svedectvá mnohých ľudí, ktorí prichádzali do Garabandalu s pochybnosťami, hlbokými osobnými problémami, či priamo s rozhodnutím vyvrátiť "tie bludy". A vracali sa povzbudení, radostní a presvedčení o pravosti zjavení a o nesmiernej Božej dobrote a láske k nám. Ale hlavne "počúvame", čo nám presvätá Panna hovorí. Aké dôležité je veľa sa modliť. Často prichádzať k Sviatosti Oltárnej. Činiť pokánie a odprosovať za svoje hriechy aj za hriechy iných ľudí. Veľa sa modliť a obetovať za kňazov a za biskupov. Aká cenná je obeta, pokora a poslušnosť. Túto knihu som si príjemne užívala.

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Velikánska pochvala!!! na stránke Zachej som si objednala knihu a sotva mi došlo potvrdenie o prijatí objednávky, už som aj mala správu, že tovar mám pripravený k odberu :) Priatelia, Zachej môžem len a len odporúčať :)

Silvia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie