Recenzie: Scarlet • Zachej.sk
Recenzie: Scarlet

Recenzie:

S
Scarlet (32)

10. júna 2021

overený nákup

Ďakujem veľmi pekne za zaslanie krásnej sošky P. Márie Kráľovnej, je detailne vypracovaná tvár i malého Ježiška, veľmi rýchle dodanie... Musím zvlášť poďakovať aj pracovníčke Ami, ktorá bola veľmi ochotná a zohnala mi aj jednu knižku, nad rámec svojich povinností, i vedeniu internetového obchodu Zachej. Odporúčam všetkým si objednávať cez ich obchod.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Túto krásnu modlitbu odporúčam všetkým, ja mám veľký obraz Matky ustavičnej pomoci na stene. Tak ako moja nebohá babička i ja sa k nej utiekam. Ľudia vás často sklamú, ale Matka Božia nie.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Túto modlitbu viem odmalička, je taká krásna a potrebná, že ľutujem všetkých, ktorí o nej nikdy ani nepočuli.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Krásna modlitba za duše v očistci pred Sviatosťou Oltárnou, odporúčam určite.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Tento malý exorcizmus k sv. Michalovi Archanjelovi by mal nosiť a modliť sa každý, lebo zlo je všade vôkol nás viac ako inokedy. Odporúčam každému.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Túto kartičku nosím stále so sebou, keďže nosím medailu na retiazke, môžem sa kedykoľvek pomodliť k P. M. Zázračnej medaily. Panna Mária vám vždy pomôže, ak sa vrúcne pomodlíte a poprosíte o pomoc, viem, čo hovorím.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Veľmi pekná kartička a modlitba k sv. Antonovi, môžete ju nosiť pri sebe. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

overený nákup

Tento obrázok a krásnu starodávnu modlitbu k Panne Márii o pomoc v ťažkých chvíľach, problémoch, som hľadala v obchodoch. Nemali ju, až cez Zachej.sk som ju dostala kúpiť. Kúpila som viac kusov, pre kamarátky a známych.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

overený nákup

Ruženec k sv. Rite, pomocnici v ťažkých chvíľach, ktorý je na zadnej strane kartičky, si určite obľúbite. Sv. Rita pomohla už mnohým ľuďom, hlavne v Taliansku je veľmi obľúbenou sväticou.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

overený nákup

Kniha do hĺbky rozoberá pojem nepriateľ. Poučná, čitateľmi obľúbená, keďže je to ďalšia dotlač - prvé vydanie 2016! Určite odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

1
2
3