Recenzie: Andrej • Zachej.sk
Recenzie: Andrej

Recenzie: Andrej

A
Andrej (40)

23. augusta 2022

overený nákup

Pekné stáročiami osvedčené obrázky, ktoré pozdvihujú duše k Bohu. Malá výhrada - škoda, že pod obrázkami nie je ich názov, autor, chrám, v ktorom sú...

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (40)

23. augusta 2022

overený nákup

Hoci každý máme inú cestu k Bohu, túto knižku by som nazval "O pravej dôvere a úcte k Bohu". Lebo máme tendenciu vnímať Božiu starostlivosť a lásku len vtedy, keď sa nám všetko darí, keď sme zdraví a bohatí. Sv. Margitu učil sám Ježiš, že je to trochu inak a aj utrpenie môže byť požehnaním. Aj v utrpení máme byť k Bohu veľkorysí, vďační, úctiví... Boh nás za to neskôr veľkoryso odmení svojou láskou, ale na to uprostred skúšok zabúdame.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (40)

28. júla 2022

overený nákup

Skvelá kniha, mala by patriť k povinnému čítaniu kresťanov aj neveriacich. - Kresťania, aby ich viere neuletela k bludom. - Neveriaci kvôli všeobecnému vzdelaniu, zo slušnosti, aby rozumeli polovici ľudí v našej krajine a neposudzovali ich len na základe pomýlených predstáv o viere.

Pomohla vám táto recenzia?

Benediktova cesta
Benediktova cesta
8,42 €
skladom
A
Andrej (40)

28. júla 2022

overený nákup

Kniha sa dobre číta. Domorodá autorka príťažlivo uvádza čitateľa aj do toho, ako ľudia v Rwande žijú, myslia a cítia, aby ešte lepšie porozumel posolstvám od Ježiša aj Panny Márie. Tie posolstvá nie sú ničím nové, veď o obrátení sŕdc, zanechaní hriechov, pokání... sme počuli už veľakrát. Neraz znejú ako frázy a nepreniknú hlbšie do človeka ako do jeho uší. Ale myslím, že cez túto knižku, príbehy v nej, aj cez to nadšenie autorky, prenikajú bližšie k srdciam. A to je dobré.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (40)

2. júna 2022

overený nákup

V knižke je 21 kolied, známych aj menej známych. Pri každej kolede je naozaj pekný obrázok. Písmená sú dostatočne veľké aj pre deti, alebo keď z jednej knižky spievajú viacerí naraz. Tvrdá väzba, knižka sa nepokrčí ani pri častejšom používaní. V knižke nie je obsah a strany nemajú čísla. To som ešte nevidel! Pekná knižka šikovných rozmerov, ani malá ani veľká. Popri známych sú v nej aj koledy, ktoré inde asi nenájdete. Je krásne ilustrovaná.Neviem prečo, ale knižka nemá zoznam kolied, ani očíslované strany - škoda, lebo nájsť konkrétnu koledu medzi 21 inými dosť zdržuje.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (40)

27. apríla 2022

overený nákup

Povedal by som, že táto kniha by mala patriť do povinnej výbavy každej knižnice a k povinnému všeobecnému vzdelaniu. Mladý chorý chlapec cítil ako svoje poslanie zhromaždiť na jedno miesto príbehy eucharistických zázrakov, fotografie a údaje z výskumov o nich. Až sa čudujem, že to nikto pred ním takto nespravil, nikto z dospelých, vzdelaných, zasvätených... Nuž, keby aj on mlčal, asi by už museli hovoriť aj kamene (Ak budú oni mlčať, budú kričať kamene.) Každopádne tie zázraky sú nespochybniteľné a povzbudzujú k úcte k Eucharistii, živému Ježišovi, lebo tá úcta je v poslednej dobe mimoriadne podrývaná a pritom má byť centrom a prameňom našej viery.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (40)

27. apríla 2022

overený nákup

Výborná kniha, ktorá sa dobre číta. Proti nej a Garabandalu sa rozbehla aj antikampaň, ale tie argumenty sú vyvrátené napr. na stránkach Dohovoru za rodinu. Ako sa ktosi vyjadril, cirkev nás nezaväzuje, aby sme verili takýmto zjaveniam, ale keďže sa možno jedná o to, čo nám chce povedať Boh, mali by sme sa z úcty k nemu, aj kvôli istejšej ceste k spáse, o zjavenia zaujímať a mať o nich aspoň približne prehľad.

Pomohla vám táto recenzia?

Varovanie
Varovanie
9,27 €
skladom
A
Andrej (40)

27. apríla 2022

overený nákup

Vrelo odporúčam, náš 5-ročný chlapec rád počúva tieto príbehy aj popri hraní celé hodiny. A ja tiež :-)

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (40)

27. apríla 2022

overený nákup

Pútavo a zároveň naozaj verne spracovamná Biblia pre deti. Dej má spád, dobre sa počúva našim deťom aj dospelým. Takto sa deťom dostáva do povedomia aj Starý zákon, ktorý nie je vždy ľahké podať deťom pútavým spôsobom.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Andrej (40)

11. novembra 2021

overený nákup

Kniha je poučná a motivačná nielen pre tých, ktorí sa trápia v duchovnom boji.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihu som dnes dostala. Veľmi pekne ďakujem. Aj za Váš profesionálny prístup. Naozaj ukážkový, ešte som sa s takým nestretla. Bohu vďaka.

Drahomíra

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie