Recenzie: Andrej • Zachej.sk
Recenzie: Andrej

Recenzie: Andrej

Kalendár: katolícky, nástenný - 2023 (Via)

Kalendár: katolícky, nástenný - 2023 (Via)

-15%

1,27 €

5,0
A
verified
Andrej (40)

23. augusta 2022

Pekné stáročiami osvedčené obrázky, ktoré pozdvihujú duše k Bohu. Malá výhrada - škoda, že pod obrázkami nie je ich názov, autor, chrám, v ktorom sú...

Margita Mária Alacoque

Margita Mária Alacoque

-15%

7,57 €

5,0
A
verified
Andrej (40)

23. augusta 2022

Hoci každý máme inú cestu k Bohu, túto knižku by som nazval "O pravej dôvere a úcte k Bohu". Lebo máme tendenciu vnímať Božiu starostlivosť a lásku len vtedy, keď sa nám všetko darí, keď sme zdraví a bohatí. Sv. Margitu učil sám Ježiš, že je to trochu inak a aj utrpenie môže byť požehnaním. Aj v utrpení máme byť k Bohu veľkorysí, vďační, úctiví... Boh nás za to neskôr veľkoryso odmení svojou láskou, ale na to uprostred skúšok zabúdame.

Benediktova cesta

Benediktova cesta

Rod Dreher

-15%

8,42 €

5,0
A
verified
Andrej (40)

28. júla 2022

Skvelá kniha, mala by patriť k povinnému čítaniu kresťanov aj neveriacich. - Kresťania, aby ich viere neuletela k bludom. - Neveriaci kvôli všeobecnému vzdelaniu, zo slušnosti, aby rozumeli polovici ľudí v našej krajine a neposudzovali ich len na základe pomýlených predstáv o viere.

Chlapec, ktorý sa stretol s Ježišom

Chlapec, ktorý sa stretol s Ježišom

Immaculée Ilibagiza; Steve Erwin

-15%

8,42 €

5,0
A
verified
Andrej (40)

28. júla 2022

Kniha sa dobre číta. Domorodá autorka príťažlivo uvádza čitateľa aj do toho, ako ľudia v Rwande žijú, myslia a cítia, aby ešte lepšie porozumel posolstvám od Ježiša aj Panny Márie. Tie posolstvá nie sú ničím nové, veď o obrátení sŕdc, zanechaní hriechov, pokání... sme počuli už veľakrát. Neraz znejú ako frázy a nepreniknú hlbšie do človeka ako do jeho uší. Ale myslím, že cez túto knižku, príbehy v nej, aj cez to nadšenie autorky, prenikajú bližšie k srdciam. A to je dobré.

Vianočné koledy - spevník s notami

Vianočné koledy - spevník s notami

-15%

4,24 €

5,0
A
verified
Andrej (40)

2. júna 2022

V knižke je 21 kolied, známych aj menej známych. Pri každej kolede je naozaj pekný obrázok. Písmená sú dostatočne veľké aj pre deti, alebo keď z jednej knižky spievajú viacerí naraz. Tvrdá väzba, knižka sa nepokrčí ani pri častejšom používaní. V knižke nie je obsah a strany nemajú čísla. To som ešte nevidel! Pekná knižka šikovných rozmerov, ani malá ani veľká. Popri známych sú v nej aj koledy, ktoré inde asi nenájdete. Je krásne ilustrovaná.Neviem prečo, ale knižka nemá zoznam kolied, ani očíslované strany - škoda, lebo nájsť konkrétnu koledu medzi 21 inými dosť zdržuje.

Eucharistické zázraky vo svete

Eucharistické zázraky vo svete

Carlo Acutis

-15%

10,20 €

4,9
A
verified
Andrej (40)

27. apríla 2022

Povedal by som, že táto kniha by mala patriť do povinnej výbavy každej knižnice a k povinnému všeobecnému vzdelaniu. Mladý chorý chlapec cítil ako svoje poslanie zhromaždiť na jedno miesto príbehy eucharistických zázrakov, fotografie a údaje z výskumov o nich. Až sa čudujem, že to nikto pred ním takto nespravil, nikto z dospelých, vzdelaných, zasvätených... Nuž, keby aj on mlčal, asi by už museli hovoriť aj kamene (Ak budú oni mlčať, budú kričať kamene.) Každopádne tie zázraky sú nespochybniteľné a povzbudzujú k úcte k Eucharistii, živému Ježišovi, lebo tá úcta je v poslednej dobe mimoriadne podrývaná a pritom má byť centrom a prameňom našej viery.

Varovanie

Varovanie

Christine Watkins

-15%

9,27 €

4,6
A
verified
Andrej (40)

27. apríla 2022

Výborná kniha, ktorá sa dobre číta. Proti nej a Garabandalu sa rozbehla aj antikampaň, ale tie argumenty sú vyvrátené napr. na stránkach Dohovoru za rodinu. Ako sa ktosi vyjadril, cirkev nás nezaväzuje, aby sme verili takýmto zjaveniam, ale keďže sa možno jedná o to, čo nám chce povedať Boh, mali by sme sa z úcty k nemu, aj kvôli istejšej ceste k spáse, o zjavenia zaujímať a mať o nich aspoň približne prehľad.

CD: Biblické príbehy 8

CD: Biblické príbehy 8

-15%

3,83 €

5,0
A
verified
Andrej (40)

27. apríla 2022

Vrelo odporúčam, náš 5-ročný chlapec rád počúva tieto príbehy aj popri hraní celé hodiny. A ja tiež :-)

CD: Biblické príbehy 3

CD: Biblické príbehy 3

kolektív

-15%

3,83 €

5,0
A
verified
Andrej (40)

27. apríla 2022

Pútavo a zároveň naozaj verne spracovamná Biblia pre deti. Dej má spád, dobre sa počúva našim deťom aj dospelým. Takto sa deťom dostáva do povedomia aj Starý zákon, ktorý nie je vždy ľahké podať deťom pútavým spôsobom.

Duchovný boj a rozlišovanie duchov

Duchovný boj a rozlišovanie duchov

Dan Burke

-15%

6,72 €

4,8
A
verified
Andrej (40)

11. novembra 2021

Kniha je poučná a motivačná nielen pre tých, ktorí sa trápia v duchovnom boji.

1 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Vo Vašom obchode som sa stretla s najprepracovanejšou komunikáciou so zákazníkom v porovnaní s inými e-shopmi.

Renáta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2023 Zachej.sk