Recenzie: Mária

Recenzie: Mária

Nebezpečenstvo mágie

Nebezpečenstvo mágie

Francesco Bamonte

-15%

6,72 €

5,0
M
Mária (158)

29. apríla 2023

Liečitelia, veštci, mágovia ... momentálne ich je ako húb po daždi. A že sa treba mať pred nimi na pozore sa dozvedáme zo stránok tejto kvalitnej knihy od skúseného exorcistu. Okrem toho je tu jasne vysvetlený rozdiel medzi vierou a poverou a ako sa chrániť pred tým, aby naša viera nemala charakter akejsi magickosti. V ostatnom čase sa stretávam s názormi, že modliť sa a prosiť o orodovanie Pannu Máriu a svätých je modloslužba. O tom, že to tak naozaj nie je sa tiež dočítame v závere knihy.

Keď sa žena modlí

Keď sa žena modlí

Kathleen Beckman

-15%

7,57 €

5,0
M
Mária (158)

29. apríla 2023

Olej v lampách múdrych panien - to je modlitba ženy. Modlitba ženy je ako živá voda, ktorú Ježiš ponúkol Samaritánke pri studni. Modlitba ženy k svätým a prosba o ich príhovor pomáha v každodennej ceste bližšie k Bohu. Aj pápeži Benedikt XVI. a Pavol VI. vyzývali špeciálne ženy k modlitbám. V jedenástich príbehoch modliacich sa žien nájdeme okrem iných aj tieto idey. A hoci jednotlivé kapitoly o modlitbe napísali ženy, inšpirovať sa určite môžu aj muži.

Odovzdať sa Božiemu milosrdenstvu v čase skúšok

Odovzdať sa Božiemu milosrdenstvu v čase skúšok

Miriam Janiec (ed.)

-15%

4,17 €

5,0
M
verified
Mária (158)

28. apríla 2023

Knižočka obsahuje modlitby na 30 dní, v ktorých sa skrze Pannu Máriu odovzdáte Božiemu milosrdenstvu a do svojho života pozvete aj Ducha Svätého. Obsahuje aj krátke úryvky z Denníčka sv. sestry Faustíny. Vďaka tomuto dielku zažijete naozaj 30 plnohodnotných dní.

Svätý Gabriel Possenti

Svätý Gabriel Possenti

-15%

7,57 €

4,7
M
verified
Mária (158)

19. apríla 2023

Meno tohto svätého mi veľa nehovorilo, ale prečítaním knihy sa sv. Gabriel Possenti stal mojím drahým nebeským priateľom. Zaujalo ma na ňom hlavne to, že hoci nevystupoval verejne a nepútal na seba pozornosť, vyznačoval sa vzácnymi cnosťami, a bol tak príkladom pre svojich spolubratov a vďaka cnostiam mal povesť svätca už počas života. V knihe sú aj úryvky z listov, ktoré písal svojmu otcovi a bratom už ako rehoľník, a aj z nich je cítiť vrúcnu lásku k Matke Božej Bolestnej, a hoci sú písané jednoduchým spôsobom, sú plné hlbokých myšlienok, z ktorých môžeme čerpať inšpiráciu v duchovnom živote. Vďaka Vám a tejto knihe viem o ďalšom svätom, ktorého môžem prosiť o orodovanie pri ťažkostiach a krížoch tohto života u Nebeského Otca.

Kto zomrie, uvidí

Kto zomrie, uvidí

Don Dolindo Ruotolo

-15%

7,57 €

4,9
M
verified
Mária (158)

14. apríla 2023

Pred čítaním tohto diela je dobré mať prečítaný aspoň krátky životopis Dona Dolinda. A potom si poviete, ako je možné, že niekto, kto o sebe tvrdil, že je úbohé nič, dokázal napísať takéto excelentné dielo? Miestami som nevychádzala z údivu nad vedomosťami Dona Dolinda, či už medicínskymi, fyzikálnymi alebo matematickými. V časti o očistci som mala zimomriavky pri tom, ako silné rádioaktívne žiarenie dokázalo zachytiť úbohé duše tých, ktorých zasiahol výbuch v Hirošime a Nagasaki. Dozvedela som sa aj kopec informácií (a aj nových) ako môžeme pomáhať dušiam v očistci. V časti o nebi som sa nadchýnala nad tým, čo pociťujú duše pri vstupe do neba. Túto časť treba čítať pomalšie a zamýšľať sa nad krásami neba, aj keď ťažko asi pozemskými slovami opísať nebo. Ale Donovi Dolindovi sa to naozaj podarilo.

Pobožnosť k Bolestnej Matke Božej

Pobožnosť k Bolestnej Matke Božej

-15%

5,02 €

4,8
M
verified
Mária (158)

12. apríla 2023

Popri modlitbe krížovej cesty, ktorou si pripomíname utrpenie nášho Pána Ježiša Krista, by sme nemali zabúdať ani na utrpenie Preblahoslavenej Panny Márie. Veď predsa aj jej bolesti a slzy prispeli k našej spáse. Preto si nezabúdajme uctievať Bolestnú Matku Božiu. Môže nám k tomu pomôcť aj táto pobožnosť.

Kalvária lásky

Kalvária lásky

Dominik Chmielewski

-15%

5,02 €

4,9
M
Mária (158)

5. apríla 2023

V pôstnom období sa rada modlím krížové cesty a často beriem do rúk práve túto knižočku, ktorá obsahuje dve krížové cesty, jedna je zameraná všeobecne pre každého a druhá hlavne pre manželov. Je tu aj krásne vysvetlený pojem falošná namyslenosť, ktorá je veľmi častým problémom v manželstvách a takisto aj ako nad ňou zvíťaziť. Pomodliť by sa ju mali spolu všetci manželia, ktorým skutočne záleží na ich manželstve.

Ruženec zranených sŕdc s Matkou bolestnou

Ruženec zranených sŕdc s Matkou bolestnou

Mária Vicenová

-15%

2,47 €

5,0
M
Mária (158)

3. apríla 2023

V meditáciách je majstrovsky prepojené jednotlivé tajomstvo svätého ruženca s bolesťou, ktorú prežívala Panna Mária a s našimi ľudskými bolesťami a utrpeniami. Pri pravidelnom modlení sa ruženca s týmito meditáciami sa budete cítiť v živote odľahčení od trápení.

Michal Zamkovský: Spovedal som Slovensko

Michal Zamkovský: Spovedal som Slovensko

Pavol Rábara; Imrich Gazda; Michal Zamkovský

-15%

9,27 €

5,0
M
Mária (158)

3. apríla 2023

Skvelé čítanie, aj keď možno názov knihy je mierne zavádzajúci, nakoľko samotnej problematike svätej spovede je venovaná len malá časť knihy. Ale dozvedela som sa dosť veľa o misiách, o charizmatických hnutiach a dozvedela som sa, čo sa skrýva pod pojmom kerygma. Skôr by som knihu nazvala Spoveď pátra Zamkovského. Chcela by som podčiarknuť jeden moment a síce, že možno aj vďaka sile modlitby pátrovej matky máme tu na Slovensku takéhoto jedinečného kňaza.

Lurdské zázraky

Lurdské zázraky

Andreas Resch

-15%

7,57 €

5,0
M
verified
Mária (158)

29. marca 2023

Vždy som túžila oboznámiť sa bližšie s oficiálne uznanými zázrakmi, ktoré sa udiali v spojitosti s Lurdami. Preto som sa veľmi potešila tejto knihe. Veľa uzdravení sa týkalo rôznych neliečiteľných foriem tuberkulózy, sklerózy multiplex či slepoty. Niektoré uzdravenia sa udiali hneď, iné postupne, čo evokuje parabolu Ježišovho uzdravovania v evanjeliách. Jednoducho medicína je, bola a bude vždy obmedzená, čo ale neznamená, že netreba poslúchať odporúčania a rady lekárov, ale treba pamätať na to, že lekár lieči ale iba Boh uzdravuje.

5 z 16
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alžbeta, pred 2 dňami

Pre nás jeden z najlepších internetových obchodov na Slovensku.

userAvatar

Martina, pred 4 dňami

Široký sortiment, skvelé ceny a rýchle dodanie.

userAvatar

Gabriela, pred týždňom

Vybavenie objednávky bolo rýchle. Komunikácia na profesionálnej úrovni. Perfektne zabalené. Odporúčam !

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk