Recenzie: Mária

Recenzie: Mária

21 spôsobov adorácie

21 spôsobov adorácie

Vinny Flynn

-15%

6,72 €

4,9
M
verified
Mária (158)

23. marca 2023

Kniha ma veľmi milo prekvapila svojou orginalitou a jednoduchosťou. Autor jednotlivé kapitoly nazval tak trochu nevšedne vzhľadom na obsah knihy, a vďaka tomu sa hneď dá spomenúť si na spôsob adorácie, ktorý odporúča. Zvlášť sa mi páčila tzv. modlitba v obrazoch, ktorá sa dá využiť nielen pri adorácii, ale aj pri každodennej modlitbe. Kniha je dobrým pomocníkom pre každého, kto rád trávi čas v prítomnosti nášho Pána Ježiša Krista pri Eucharistickej adorácii.

Zasvätenie sa svätému Jozefovi

Zasvätenie sa svätému Jozefovi

Donald Calloway

-15%

10,97 €

5,0
M
verified
Mária (158)

21. marca 2023

Toto nie je obyčajná kniha, toto je skvost medzi knihami, lebo prostredníctvom nej spoznáte skvost a zasvätíte sa skvostu medzi svätými, svätému Jozefovi. Treba si však uvedomiť, že po úkone zasvätenia nestačí odložiť knihu na poličku, ale treba pokračovať v úcte k sv. Jozefovi napr. prostredníctvom krásnych modlitieb, ktoré v knihe nájdete, a niektoré z nich dokonca napísal sám autor knihy. Po zasvätení sa sv. Jozefovi sa vo Vašom živote určite niečo zmení, veď predsa sa stanete duchovnými deťmi sv. Jozefa! Minimálne si osvojíte aspoň nejakú z čností sv. Jozefa, alebo na Vašom nočnom stolíku bude spať sv. Jozef, tak ako odteraz spí aj na mojom a v snoch bude predkladať Vaše trápenia, radosti, vďaky či prosby Bohu. Že neviete o čo ide? Teraz v mesiaci, ktorý je zasvätený tomuto skrytému pokladu, sv. Jozefovi, je vhodný čas na to, aby ste to možno aj vďaka tejto knihe zistili a odhalili skrytý poklad, ktorý máme v našom duchovnom otcovi.

Zastavenia Krížovej cesty

Zastavenia Krížovej cesty

Catalina Rivas

-15%

1,02 €

5,0
M
verified
Mária (158)

19. marca 2023

Ide v podstate o "skrátenú verziu" knihy Kristovo utrpenie, ktoré diktoval sám Ježiš Cataline.

Kristovo utrpenie

Kristovo utrpenie

Catalina Rivas

-15%

4,17 €

5,0
M
verified
Mária (158)

19. marca 2023

Aj túto knihu možno využiť počas pôstneho obdobia, (a nielen počas neho), pri rozjímaní nad Ježišovým utrpením. Ja som si pri jej čítaní predstavovala, ako Ježiš sedí vedľa mňa a hovorí mi, ako veľmi trpel fyzicky, ale hlavne ako veľmi trpel duchovne a duševne za hriechy celého ľudstva. A trpí tak vždy, keď hrešíme. Zároveň však cítiť jeho nekonečnú lásku a milosrdenstvo k človeku, a to dáva nádej, že vždy, keď ho budeme vo sviatosti zmierenia s úprimnou ľútosťou prosiť o odpustenie, vždy nám odpustí. Posledných pár stránok je venovaných aj utrpeniu našej matky Panny Márie.

Krížová cesta matky chorého a postihnutého dieťaťa

Krížová cesta matky chorého a postihnutého dieťaťa

Mária Vicenová

-15%

2,04 €

5,0
M
Mária (158)

17. marca 2023

„Čas strávený po boku chorého je svätý čas,“ povedal raz pápež František. Ale čo ak tým chorým je práve naše dieťa? O to bolestnejší ale aj požehnanejší čas. Táto krížová cesta je pre každú matku, ktorá si prešla nejakým vážnym ochorením svojho dieťaťa. Každá matka môže tak načerpať silu z utrpenia Panny Márie. Preto táto brožúrka by mala byť povinnou na každom nemocničnom oddelení, kde sa liečia ťažko choré deti.

Zachránená z pekla

Zachránená z pekla

Ania Golędzinowska

-15%

6,72 €

5,0
M
verified
Mária (158)

13. marca 2023

Takmer trištvrtinu knihy som mala pocit, že som zablúdila do iného literárneho žánru, než aký patrí do náboženskej literatúry. Potom som si spomenula, ako sám Ježiš vravel, že lekára nepotrebujú zdraví ale chorí. Aj Ania bola chorá na nedostatok lásky, a tak ju hľadala na nesprávnych miestach a nesprávnymi spôsobmi. Naštastie do jej života vstúpil človek, ktorý jej povedal o púti do Medžugorja. A práve tam sa jej život, ale aj život ostatných príslušníkov jej rodiny, zmenil od základov. Skvelá kniha!

Uzdravujúci pôst duše

Uzdravujúci pôst duše

Ken Kniepmann

-15%

6,72 €

5,0
M
verified
Mária (158)

6. marca 2023

Skvelé čítanie na pôstne obdobie! Rozhodla som sa pre knihu na základe hlavnej myšlienky, ako sa pôstiť od siedmich hlavných hriechov. Denné meditácie sú krátke, výstižné, je fajn si ich prečítať hneď ráno a potom v priebehu dňa si nájsť malú chvíľočku a v mysli sa vrátiť k meditácii. Začiatok týždňa je venovaný tomu, ako sa postiť od hriechu, v priebehu týždňa ako sa pôstiť od jednotlivých rán a zranení, ktoré vedú ku hriechu a v nedeľu sa oslavuje čnosť, ktorú tým získame. Ďakujem autorovi za tento 40-dňový (nielen) pôstny program.

Krížová cesta uzdravenia rodu

Krížová cesta uzdravenia rodu

Mária Vicenová

-15%

2,13 €

4,8
M
verified
Mária (158)

3. marca 2023

Hriechy našich predkov sú nám dané na plecia ako kríž, ktorý si nesie každý so sebou. Je to ako s genetickou informáciou, ktorú nám odovzdávajú naši predkovia. Premeditovaním tejto krížovej cesty môžeme odprosiť Pána Boha za tieto hriechy. Rada sa ju modlím v pôstnom období.

Sedem krokov k dobrej spovedi

Sedem krokov k dobrej spovedi

Michal Zamkovský

-15%

3,32 €

4,8
M
Mária (158)

1. marca 2023

Síce ide o kratšiu knižku, ale jednu z najkrajších, akú som čítala o sviatosti zmierenia. Po jej prečítaní sa človek až teší, že môže pristupovať k tejto sviatosti a okúsiť tak dotyk Božieho milosrdenstva.

Ježišove psychické utrpenia

Ježišove psychické utrpenia

Elias Vella

-15%

4,59 €

5,0
M
verified
Mária (158)

24. februára 2023

Nastal čas pôstu, kedy si osobitne pripomíname Ježišove utrpenie v jednotlivých zastaveniach krížovej cesty. V tomto dielku otca Vellu ale nejde o zastavenia, na ktoré sme zvyknutí. Jednotlivé zastavenia tu predstavujú psychické utrpenia, ktoré prežíval Ježiš, tzv. Via Afflictionis. Ježišovi nie je cudzia ani jedna emócia, ktorú prežíva každý z nás počas utrpenia, ako strach, smútok, hnev, znechutenie, nepochopenie... Po pomodlení a meditácii tejto krížovej cesty sa bude každý cítiť o niečo slobodnejší od týchto emócií a postupne aj uzdravený.

6 z 16
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alžbeta, pred 3 dňami

Pre nás jeden z najlepších internetových obchodov na Slovensku.

userAvatar

Martina, pred 5 dňami

Široký sortiment, skvelé ceny a rýchle dodanie.

userAvatar

Gabriela, pred týždňom

Vybavenie objednávky bolo rýchle. Komunikácia na profesionálnej úrovni. Perfektne zabalené. Odporúčam !

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk