Recenzie: Mária • Zachej.sk
Recenzie: Mária

Recenzie:

M
Mária (42)

18. septembera 2022

overený nákup

Sedím v aute, kým svieti na semafore červená a čakám, kým zasvieti zelená. Pozriem sa na pani sediacu vo vedľajšom aute a vidím, ako počas tých pár sekúnd berie do rúk mobilný telefón a nervózne doňho ťuká. Vravím si, určite by sa jej oplatilo prečítať si túto knihu. Paradoxne, knihu som si prečítala na základe úryvku z nej, ktorý som našla na sociálnej sieti. Sú v nej naozaj cenné rady, ako v dnešnom uponáhľanom svete nájsť Boha. Cieľom knihy a cvičení, ktoré nám ponúka autor, je zjednotiť našu dušu s Bohom, a to úplne jednoduchým spôsobom. Páčili sa mi aj autorove modlitby, zvlášť tá na konci knihy.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (42)

4. septembera 2022

overený nákup

Kniha s veľmi pekným obalom a prekrásnym obsahom. Vidno, že autor je skutočne zanietený mariánsky kňaz. Píše o aktuálnych problémoch v dnešnom modernom svete a v Cirkvi, ktoré zvládneme ako spoločnosť len a len s pomocou našej nebeskej duchovnej matky, Panny Márie. Keď ju budeme prosiť o orodovanie a brať si z nej príklad či už ako ženy, muži, otcovia, matky, deti, kňazi... Ona nás určite nikdy neopustí a privedie nás na správnu cestu k Bohu už tu, v časnom živote. Bez nej a bez úcty k nej nemáme šancu. Po každej podkapitole nasledujú tzv. mariánske klenoty, ktoré ma podnietili zaobstarať a prečítať si ďalšiu mariánsku literatúru.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (42)

31. augusta 2022

overený nákup

Malá brožúrka s množstvom zaujímavých a dôležitých informácií. Pre mňa bola zarážajúca tá informácia, že Praha je jedným z troch miest na svete, v ktorých sa najviac praktizuje biela mágia!!! Brožúrka je vhodná pre každého, kto chce rýchlo a prehľadne vedieť, ako do života človeka môže vstúpiť diabol.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (42)

29. augusta 2022

Asi sa už nedá jasnejším spôsobom odhaliť, ako môže do života človeka vstúpiť Zlý. Kiežby sa na týchto príbehoch poučil každý jeden človek. Že červená šnúrka na detskom kočíku v žiadnom prípade nemôže ochrániť dieťa, ba čo viac, môže mu preveľmi v budúcnosti ublížiť; že za homosexualitou sa môže skrývať Zlý duch; že obľuba čiernej farby môže znamenať, že jej nositeľ bol v detstve obeťou Zlého ducha zneužívania... Tak reálne skutočnosti a tak brané v dnešnom svete na ľahkú váhu či dokonca na posmech. Ale veď o to Zlému ide, aby v jeho existenciu spoločnosť neverila. Naozaj veľmi prínosná kniha.

Pomohla vám táto recenzia?

Zakázané svedectvo
Zakázané svedectvo
4,68 €
skladom
M
Mária (42)

24. augusta 2022

overený nákup

Tento ruženček s návodom na modlitbu ruženca k svätému Šarbelovi je vhodný pre všetkých ctiteľov svätého Šarbela. Môžete ho mať stále pri sebe tak ako ho mám ja, a pomodliť sa ho kedykoľvek. Objednala som ho aj pre manžela a mamu.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (42)

22. augusta 2022

overený nákup

Každý z nás už určite niečo stratil. Vtedy sa modlíme práve k tomuto svätému. Kto sa chce dozvedieť, prečo je to tak, odpoveď nájde v tejto šikovnej knižočke. A nielen to. Okrem zaujímavostí zo života svätého Antona knižočka ponúka aj krásne modlitby, napr. týždňovú pobožnosť, pobožnosť na deväť utorkov či trinásťdňovú novénu pred sviatkom svätého Antona.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (42)

15. augusta 2022

overený nákup

Veľmi som sa tešila na čítanie životopisu tejto svätice, keďže som o jej živote prakticky nič nevedela. Kniha ma nesklamala. Margita Mária už od útleho detstva chcela zasvätiť svoj život jedine Bohu, čo sa jej aj splnilo. Pán si ju totiž vybral za šíriteľku úcty k Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu. Jedného dňa k nej prišiel Pán Ježiš, aby jej zjavil svoje srdce. Slová, ktoré Ježiš hovoril Margite Márii, som nasávala plnými dúškami. Niekedy sa mohli zdať kruté, lebo Margita Mária musela prežívať ako duša zadosťučiňujúca za hriešnikov a za duše v očistci veľa utrpenia, ale Ježiš jej sľúbil, že ju nikdy neopustí a dá jej silu tieto utrpenia prežívať. A to je povzbudením aj pre nás. Treba mu len úplne dôverovať a bezvýhradne milovať. Okrem Ježiša navštevovala Margitu Máriu aj Panna Mária či svätý František Saleský. Až po prečítaní knihy som si uvedomila, akú vzácnosť mám doma - obraz zasvätenia sa Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu. Knihu určite odporúčam, vďaka nej sa dozvieme, aké dôležité a k spáse potrebné je uctievať si Najsvätejšie Srdce Ježišovo.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (42)

15. augusta 2022

overený nákup

Veľmi hodnotná novéna. Dozvedela som sa základné informácie o Panne Márii, Matke dobrej rady. Každodenné krátke úvahy prinášajú do duše pokoj. Určite sa túto novénu budem modliť častejšie.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (42)

10. augusta 2022

overený nákup

Kniha obsahuje veľa hodnotných modlitieb za duše v očistci. Modliť sa za duše v očistci je potrebné a prospešné nielen pre duše samotné, ale aj pre nás. Oni na nás určite nezabudnú, keď im my pomôžeme okrem iného aj našimi modlitbami dostať sa do neba. Veď predsa aj Panna Mária vo Fatime žiadala modlitbu za duše v očistci. Oceňujem aj spovedné zrkadlo nachádzajúce sa v knihe.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (42)

6. augusta 2022

overený nákup

Objemovo menšia kniha, no o to viac obsahovo bohatá. Autor v nej zrozumiteľne predostiera všetky nástrahy Zlého, ktorými pôsobí už na malé deti. Cez rozprávky, počítačové hry až po nástrahy v škole. Zároveň radí, ako pristupovať k deťom a vychovávať ich podľa evanjelia. Zaujímavá pre mňa bola časť o tetovaní či o gender ideológii. Kniha je vhodná, ba povedala by som priam nutná pre každého rodiča dnešného malého dieťaťa.

Pomohla vám táto recenzia?

Diabol kradne maličkých
Diabol kradne maličkých
6,12 €
vypredané
1
2
3