Knihy s príbehmi

Knihy s príbehmi

(215 produktov)

Príbehy... S peknými príbehmi sa nám najčastejšie spája čas prázdnin v detstve - čas strávený u star...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Posledné kusy
Mami, oci, poďme sa porozprávať
Mami, oci, poďme sa porozprávať

Petra Arslan Šinková

Príbehy na rozvoj emocionálnej inteligencie dieťaťa. Petra Arslan Šinková je detská psychologička a autorka knižky Mami, oci, poďme sa porozprávať. Vo svojej poradenskej praxi sa často stratávala s rodičmi, ktorí nevedeli komunikovať s deťmi o ich pocitoch a zložitých situáciách. Kniha preto môže byť vhodným prostredníkom, vďaka ktorému deťom priblížime situácie, ktoré ony samy zažívajú alebo sú ich svedkom.Kniha obsahuje príbehy: Ako som si hľadal kamarátaAko som sa stal najvyšším z triedyAko Ada chcela byť šéfkouPríbehy sú zamerané na prežívanie emócií a stavov ako je osamelosť, smútok, radosť, závisť a podobne. Záver každého príbehu obsahuje rôzne rady a tipy pre rodičov a dieťa, návod na rozhovor s dieťaťom a zhrnutie nových poznatkov.

Skladom

15,42 €

Posledné kusy
Stratený psík - nájdené priateľstvo
Stratený psík - nájdené priateľstvo

Peter Dubec; Kristínka Dubcová

Svieži a napínavý príbeh pre deti, ktorý motivuje ku odpusteniu, hľadaniu starého priateľstva, ale aj k modlitbe a spoločenstvu na besiedke.

Skladom

0,97 €

Posledné kusy
Bajky o moudré sově
Bajky o moudré sově

Tomáš Špidlík

Třetí vydání oblíbených Špidlíkových bajek – krátkých příběhů s douškem moudrosti. Předmluvu napsal biskup Josef Hrdlička. Text je doprovázen kresbami akademického malíře Jana Jemelky.

Skladom

7,28 €

E-kniha
E-kniha: Pod hladinou
E-kniha: Pod hladinou

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha prvá. Sabotované lietadlo. Dvaja mŕtvi potápači. Jediná stopa.Bailey Craigová prisahala, že sa do Yancey na Aljašku už nikdy nevráti. V mladosti sa dopustila vecí, na ktoré by najradšej zabudla, ale Yancey nie je mesto, ktoré zabúda ľahko. Vracia sa na pohreb blízkej osoby, ktorá zahynula pri leteckom nešťastí, ale na povrch vyplávajú temné dôkazy a Bailina pomoc sa pre vyriešenie prípadu stane nenahraditeľnou. Cole McKenna zvláda nebezpečné potápanie a záchranné akcie. Dokáže sa vyrovnať so strachom, že jeho mesto ohrozuje vrah. Ale čeliť skutočnosti, že Bailey sa vrátila, je veľkou výzvou. Kedysi mu zlomila srdce. Zdá sa však, že nie je rovnakým dievčaťom, ktoré pred desiatimi rokmi odišlo z Yancey. Ani on už nie je tým chlapcom, ktorého vtedy opustila. Čas neúprosne beží a počet obetí stúpa. Bailey a Cole sa musia preniesť ponad zranenia z minulosti a začať spolupracovať, až kým skrytá pravda nevyjde najavo.

Ihneď na stiahnutie
-29%

7,69 €

E-kniha
E-kniha: Nezvyčajné manželstvo
E-kniha: Nezvyčajné manželstvo

Kristi Ann Hunterová

časť tretia. Lord Trent Hawthorne je mladším bratom vojvodu z Rivertonu. Má svoj majetok a celkom presne nevie, čo vlastne v živote chce. Plánuje tiež, že jedného dňa sa zaľúbi do ženy, ktorú si vyberie. Ale jeho zmysel pre česť ho privedie k tomu, že sa ožení so ženou, ktorú takmer nepozná. Sen o milujúcom manželstve, aké mali jeho rodičia, je stratený. Život lady Adelaide Bellovej bol ľahší, keď sa skrývala v tieni svojej sestry. Nikdy si nemyslela, že sa vydá z rozumu a to ešte skôr, ako sa predstaví v spoločnosti. Nič nejde tak, ako si Trent a Adelaide predstavovali. Dokáže toto manželstvo prežiť ich prešľapy a tlak londýnskej spoločnosti? Prerastie ich vzťah do skutočného spojenia mysle a srdca?

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,29 €

Dedičstvo z lásky
Dedičstvo z lásky

Kristi Ann Hunterová

novela. Dedičstvo z lásky je novela Kristi Ann Hunterovej, ktorá patrí do série románov Sídlo Haven Manor. Hunterová vytvorila čarovný vianočný príbeh, ktorý prečítate na posedenie. Novela sa začína vrátením vzácnej brošne staršej grófke, vdove, čo prinesie Sarah Goodingovej nečakanú prácu. Ako spoločníčka tejto staršej temperamentnej panej sa zoznámi s jej vnukom Randallom. Medzi mladými ľuďmi zakrátko vzplanie iskra. Sarah si je vedomá rozdielu v ich spoločenskom postavení, preto sa o vzájomnej láske radšej ani neodváži snívať. Randall sa má čoskoro odsťahovať z rodinného sídla. To je jedným z dôvodov, prečo so starou mamou, ktorú má veľmi rád, chce stráviť obzvlášť vianočné sviatky. Grófka má veľkú radosť zo spoločnosti Sarah a Randalla. Sviatočná atmosféra má svoje kúzlo a začína medzi nimi zaplietať puto, ktoré má šancu pretrvať aj po skončení Vianoc...

Skladom

11,54 €

Posledné kusy
Mimi a Líza 2
Mimi a Líza 2

Katarína Kerekesová; Katarína Moláková; Alexandra Salmela

Po veľkom úspechu prvej série večerníčkov Mimi a Líza a aj knihy, ktorá podľa nich vznikla, prichádza autorský tím s ďalšími šiestimi príbehmi. Dve nezvyčajné kamarátky Mimi a Líza nás opäť zavedú do fantastických svetov.V starých hodinách nájdu zlomyseľnú vílu Hrdzu, pod zemou zas úspešnú atlétku - dážďovku Nelu. Vesmírom poletia v bubline, čosi nakúpia a čosi rozdajú. V písmenkovej vojne bude Líza generálom a Mimi zasa chvíľu roztopašnou Lízou. Knižné vydanie nových príbehov Mimi a Lízy budú opäť sprevádzať večerníčkové rozprávky.

Skladom

13,53 €

E-kniha
E-kniha: Nevesta z Ivy Greenu
E-kniha: Nevesta z Ivy Greenu

Julie Klassenová

Poďte opäť do Ivy Hillu, dedinky, kde majú ľudia pevné vzťahy, kde víťazí láska a tajomstvá budú čoskoro odhalené…Vo vzduchu je jar… a zmena. Mercy Groveová sa musela vzdať svojej dievčenskej školy a je presvedčená, že už navždy zostane starou dievkou, keďže muž, ktorého miluje, je nedosiahnuteľný. Premýšľa o tom, že opustí Ivy Hill a stane sa guvernantkou – toto rozhodnutie bude mať dôsledky, o akých sa jej ani nesnívalo. Jej priateľka Jane Bellová zatiaľ čelí inému rozhodnutiu. Má sa vydať za Gabriela Lockea a vzdať sa hostinca? Má ďalšieho muža odsúdiť na bezdetné manželstvo? Keď sa v dedine objaví tajomná krajčírka, Mercy, Jane a ostatné dámy sa s ňou pokúsia spriateliť, ale čoskoro im začne byť jasné, že nie je tým, za koho sa vydáva. Ženy z Ivy Hillu sa tešia na jednu svadbu, ale čakajú ich mnohé prekvapenia a niektoré sny sa ešte môžu stať skutočnosťou.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,79 €

Posledné kusy
Promile tour
Promile tour

Milan Neveďal

skutočný príbeh. Skutočný príbeh Promile tour od slovenského autora Milana Neveďala vystríha pred nebezpečenstvom pádu do začarovaného kruhu s názvom alkoholizmus. Všetko to pritom začalo nevinne. Stretnutia s kamarátmi pri poháriku sa však stávali stále častejšími a častejšími a túžba zapadnúť do partie a nesedieť "len tak na sucho" bola silnejšia. Postupne sa z toho stala závislosť a neresť, ktorá bola silnejšia, než odhodlanie skoncovať so svojím neduhom.

Skladom

5,43 €

Na krídlach oddanosti
Na krídlach oddanosti

Roseanna M. Whiteová

Kryptológovia 2. Všetci v ňom vidia netvora, zbabelca, bezcharakterného človeka - zvykol si a vedel, že táto kritika je zaslúžená, veď predsa ušiel a opustil tých, ktorí kvôli nemu zomierali. Všetci, až na Arabellu Denlerovú, ktorá vidí zranenia, iné ako tie, s ktorými sa denne stretáva v nemocnici. Čierne srdce ju čímsi priťahuje. Možno sú to zranenia, možno srdce túžiace po láske, čo týchto dvoch k sebe privádza. Jedno je však isté, ich životy sú na hranici priepasti. Dokážu sa udržať a nájsť uzdravenie?Začítajte sa do románu Na krídlach oddanosti, ktorý vás prevedie povojnovým Anglickom, uličkami temnej minulosti a neistej budúcnosti. Roseanna M. Whiteová vás vtiahne do príbehu nečakaných zvratov, takže každý, kto sa začíta do tejto knihy, rýchlo zabudne na svet okolo.

Skladom

16,39 €

E-kniha
E-kniha: Nadpozemská melódia
E-kniha: Nadpozemská melódia

Tamera Alexanderová

Príbehy z Belmontu • 3. Rebeka Carringtonová, husľová virtuózka, ktorá získala vzdelanie vo Viedni, sa votrie na konkurz s dirigentom Nashvillskej filharmónie. Ženy sú však príliš krehké stvorenia a nemôžu zvládnuť námahu, ktorú od nich hra v orchestri vyžaduje. Rebekina nádej rýchlo zhasne, pretože dirigent sa musí podriadiť názoru verejnosti. A aby toho nebolo málo, Adelicia Acklen Cheathamová, pani Belmontského sídla, s ním súhlasí. Uznávaný dirigent Nathaniel Tate Whitcomb je novým vedúcim Nashvillskej filharmónie. Píše symfóniu, ktorou sa chce zapísať do dejín hudby, ale nedarí sa mu ju dokončiť. Navyše ho často bolieva hlava a podivne mu v nej bzučí, symfóniu však musí dokončiť pred slávnostným otvorením novej budovy opery. A nielen to. Chce ju dopísať skôr, ako ten, ktorý ho najviac inšpiroval – jeho otec –, zomrie. Jeho bolesti sa zhoršujú a on je presvedčený, že jedine Rebeka mu môže pomôcť dokončiť dielo. Dokáže získať jej dôveru, keď ju obral o jej sen?Nadpozemská melódia zachytáva nádheru klasickej hudby v čase, keď úsilie žien zmeniť verejný názor nemenilo len dejiny – ale aj srdcia mužov.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,49 €

Unášané srdce
Unášané srdce

Laura Frantz

Esmée Shawová vyrába čokoládu. Má dvadsaťosem rokov a jeden neúspešný vzťah spred desiatich rokov za sebou. Snaží sa nájsť zmysel svojho života, nakoľko predpokladá, že už navždy ostane sama.Henri Lennox je kapitán a po dlhšom čase sa vracia do prístavu, aby postavil maják v nebezpečnom prístave. Koloniálna vláda však požaduje, aby sa zúčastnil na tajnej výprave proti Francúzsku.Stavba majáka, ktorá bola kedysi spoločnou víziou Esmée a Henriho, je zrazu otáznikom. Otáznik visí aj nad Henriho budúcnosťou, pretože sa od neho očakáva oddanosť kolónii. Je blížiaca sa hrozba vojny príležitosťou na zahojenie starých rán z lásky alebo naopak, všetko navždy úplne pochová? Začítajte sa do románu Unášané srdce obľúbenej autorky Laury Frantzovej z čias kolónialnej Virgínie a nechajte sa unášať dávkou napätia i romantiky.

Skladom

17,36 €

Číslo lásky
Číslo lásky

Roseanna M. Whiteová

Kryptológovia 1. Anglicko vo Veľkej vojne, tajní agenti, šifry, nemecké telegramy a dávka napätia - s týmto všetkým sa môžeme stretnúť v historickom románe Roseanny M. Whiteovej s názvom Číslo lásky.Hlavnými postavami sú Margot de Wildeová, ktorej úlohou je dešifrovať zachytené správy a odhaliť tak plány nepriateľa, a Drake Elton, ktorý utŕži zranenie a vracia sa domov s protivníkom za pätami. Margot a Drake musia čeliť biologickej vojne i nemeckým špiónom a spojiť sily, aby sa ochránili pred tajomstvami, ktoré ich môžu zničiť.

Skladom

13,48 €

Slúžka z Fairbourne Hall (tvrdá väzba)
Slúžka z Fairbourne Hall (tvrdá väzba)

Julie Klassenová

(2. vydanie). Kniha Slúžka z Fairboune Hall je príbehom mladého dievčaťa Margaret, ktorá uteká z domu pred neželaným manželstvom. Opúšťa zhýčkanosť vyššej triedy sveta a volí si anonymný život slúžky. Ocitá sa v dome Nathaniela Upchurcha, nápadníka, ktorého odmietla, keď snívala o jeho temperamentnom bratovi.Ako "neviditeľná" slúžka pozoruje oboch bratov a zisťuje, že mohla Nathaniela odhadnúť zle. Je už príliš neskoro na dosiahnutie jeho sympatií? No keď je jeden člen rodiny takmer zabitý, Margaret zisťuje, kto je za to zodpovedný.Mala by povedať pravdu, hoci to možno zničí jej povesť, možno aj život?Dokáže sa vyhnúť nebezpečenstvám, ktoré na ňu v dome číhajú?Čo ju nájde skôr: láska, alebo smrť?Na svojej ceste od dámy z vyšších kruhov k slúžke s neistou budúcnosťou musí Margaret nájsť pravý zmysel "služby jeden druhému v láske."

Skladom

15,42 €

Posledné kusy
Svadobná kaplnka
Svadobná kaplnka

Rachel Hauck

Stará zabudnutá kaplnka má v sebe ukrytý kľúč k láske a odpusteniu. Kaplnku postavil Jimmy Westbrook pred desiatkami rokov pre ženu Colette Greerovú, do ktorej sa zamiloval ešte v roku 1949, no tá ho opustila. Táto svadobná kaplnka sa však má stať minulosťou a Jimmy by tak prišiel o pomník veľkej lásky k žene.Fotografka Taylor Bransonová odchádza z rodného mesta Heart’s Bend do New Yorku, aby opustila ťažkú históriu svojej rodiny a svoje stratené sny. Tu náhodne stretne Jacka Forestera, ktorý sa stane jej veľkou láskou a tá vyustí do manželstva. No Jack, ktorý je úspešný manažér a napriek tomu, že Taylor miluje, nedokáže nájsť správny spôsob ako jej ukázať, že jej na nej záleží. A tak sa Taylor vracia do rodného mesta k pochovaným tajomstvám svojej rodiny. Jej životná púť sa pretne s trénerom Jimmym a Taylor je nútená odhaliť rodinné tajomstvá pre svoje vlastné šťastie.Viac vám odhalí Rachel Hauck vo svojom románe.

Skladom

12,51 €

E-kniha
E-kniha: Cesta domov
E-kniha: Cesta domov

Laura Frantz

Dedičstvo Ballantynovcov 3. Laura Frantz prináša ďalší román Cesta domov zo série Dedičstvo Ballantynovcov, ktorý vás prenesie do Pensylvánie päťdesiatych rokov 19. storočia. Čaká na vás živý príbeh o strate, láske a lojalite.Rowena „Wren“ Ballantyneová bola v jej domovskom Kentucky od malička chránená od povesti o svojom starom otcovi. Nevedela o jeho obrovskom bohatstve v Pensylvánii. Jej otec dostáva nečakaný list, v ktorom ho pozýva rodina do jeho rodiska, Wren odchádza s ním. Odrazu sa ocitne v úplne inom svete, stretá tam pribuzných, ktorých predtým nepoznala a zisťuje, že nepoznala aj inú otcovu stránku. Pritom ako sa usilovala zapadnúť medzi novú spoločnosť, nachádza priateľa Jamesa Sacketta. Napriek tomu vie, že medzi miestnu smotánku nedokáže zapadnúť. A tak ide vlastnou cestou ... cestou k nebezpečenstvu.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,79 €

Posledné kusy
Opica v koži leva
Opica v koži leva

Paul White

Prvý diel 12-dielneho farebného komiksu pre deti. Ťažkosti opičky, ktorá chce byť levom, ukazujú na problémy kresťana, ktorý ním chce byť z vlastných síl.

Skladom

0,97 €

Odvážny plán
Odvážny plán

Elizabeth Camdenová

Román Odvážny plán americkej autorky Elizabeth Camdenovej je druhou časťou série Empire State.Rosalinda Wernerová je zanietená biologička, ktorá sa snaží bojovať proti chorobám prenášaným vodou. Prelom vidí v novej technológii, pomocou ktorej by sa zmenil spôsob dodávania vody do všetkých domácností mesta. Stojí však pred ťažkou úlohou - presvedčiť ľudí, že jej výskum a nápady budú mať reálny pozitívny efekt.O jej metódach má pochybnosti Nicholas Drake, novovymenovaný komisár Newyorskej vodnej správy, ktorý spochybňuje i prácu a postupy Rosalindiných spolupracovníkov. Zakrátko sa s ňou stretne pri riešení súdneho sporu, kde ho zaskočí vlastná reakcia na nečakane pôvabnú vedkyňu. Hoci Nick a Rosalinda stoja v opozícii, podvedome si začínajú uvedomovať vzájomnú náklonnosť. A keď sa Rosalinda náhle ocitne v nebezpečenstve, ukáže sa, že v hre ide o viac, ako predpokladali. Nastane čas vymyslieť naozaj odvážny plán...

Skladom

14,45 €

Pieseň bez nôt
Pieseň bez nôt

Roseanna M. Whiteová

Tiene nad Anglickom 2. Roseanna M. Whiteová je majsterka historických fiktívnych príbehov. V románe Pieseň bez nôt sa jej podarilo skĺbiť v správnej miere dejiny, napätie, humor i lásku.Willa Forsytheová je vynikajúca hudobníčka a zároveň – zlodejka prvej triedy! Je poverená získaním šifrovacieho kľúča, ku ktorému ju môže doviesť Lukas de Wilde, syn známeho kryptológa. Lukas prežíva obavy o svoju sestru a matku, ktoré sa stratili, keď Nemci vtrhli do Belgicka. Od starostí ho na chvíľu odpúta stretnutie s talentovanou Willou Forsytheovou. Willa musí čeliť ťažkej úlohe: získať kľúč a zradiť tým Lukasa...

Skladom

13,48 €

Keď znova vzklíči nádej
Keď znova vzklíči nádej

Janette Okeová

Príbehy z kanadského západu IV. Janette Okeová v 4. knihe série Príbehy z kanadského západu s názvom Keď znova vzklíči nádej posúva príbeh Elizabeth a Wynn opäť ďalej. Nová základňa, nový začiatok…Elizabeth a Wynn musia opustiť priateľov v Bobrej Rieke a prevziať ešte menej rozvinutú základňu v odľahlej indiánskej osade na ďalekom kanadskom severozápade. Elizabeth sa opäť ocitá v izolácii, miestne Indiánky sa s ňou boja čo len prehovoriť. Delaneyovci sa nazdávali, že najväčšie útrapy a sklamania už majú za sebou, ale nová dedina im prinesie ešte väčšiu skúšku viery, odvahy a oddanosti.

Skladom

12,51 €

E-kniha
E-kniha: Stroskotanec v Cornwalle
E-kniha: Stroskotanec v Cornwalle

Julie Klassenová

Po smrti rodičov sa Laura Callawayová zmieta vo víre nezodpovedaných otázok. Žije teraz so strýkom a s jeho kritickou manželkou v Severnom Cornwalle, kde sa však cíti ako stroskotanec, a hoci by sem rada patrila, je si vedomá toho, že ju miestni medzi seba neprijímajú.Toto vetrom bičované cornwallské pobrežie je známe častými stroskotaniami, pri ktorých sa námorníci len zriedkavo zachránia. Zatiaľ čo rozkrádači vrakov tu dychtivo striehnu na čokoľvek cenné, Laura sa snaží nájsť stopy vedúce k utopeným, aby mohla kontaktovať pozostalých a vrátiť nájdené predmety ich právoplatným majiteľom. Keď po stroskotaní lode more vyvrhne na breh muža, Laura v snahe zachrániť ho musí bleskurýchle konať, pretože miestny pašerák je odhodlaný muža zničiť.Počas starostlivosti o cudzinca Laura s ošetrovateľkou zo susedstva objavia na mužovom tele nezvyčajné rany, a hoci hovorí precíznou, kultivovanou angličtinou, jeho prízvuk im pripadá zvláštny. Na breh sa vyplavia ďalšie predmety a Laura si čoskoro uvedomí, že muž nie je tým, kým sa zdá byť. Dôkazy svedčia proti nemu, no pre Lauru predstavuje jedinú šancu, ako zistiť pravdu o osude svojich rodičov. Nájde odpovede, ktoré hľadá, aj napriek nebezpečenstvu číhajúcemu z každej strany a iskre, ktorá sa medzi nimi nečakane vznieti?

Ihneď na stiahnutie

11,19 €

Posledné kusy
Príhovory na všedné dni 1
Príhovory na všedné dni 1

Miron Keruľ-Kmec

1.- 8. týždeň po Päťdesiatnici. Publikácia Príhovory na všedné dni 1 je zbierka zamyslení na každý deň počas ôsmich týždňov po Päťdesiatnici. Príhovory obsahujú rôzne príbehy a ponaučenia a vychádzajú z biblického kontextu. Snahou autora Mirona Keruľ-Kmeca je poskytnúť inšpiráciu do života každému veriacemu aj vo všedných dňoch a priestor na zamyslenie sa nad sebou a vlastným životom.

Skladom

7,66 €

E-kniha
E-kniha: Kováčov učeň
E-kniha: Kováčov učeň

Laura Frantz

Dedičstvo Ballantynovcov 1. V jeden mrazivý decembrový deň roku 1784 prichádza Silas Ballantyne do domu kováča Liegea Leea v okrese York, štáte Pensylvánia. Silas je rozhodnutý čo najskôr dokončiť učňovský zácvik a vydať sa na západ. Ukáže sa ale, že je šikovný pracovník a znamenitý remeselník, preto sa Liege usiluje zdržať ho v Yorku, odvolávajúc sa na starú tradíciu: učeň sa musí oženiť s jednou z majstrových krásnych dcér. Eden je nežná a čistá duša, zatiaľ čo Elspeth živelná a prešibaná. Alebo? Je to skutočne tak, nie je to iba zdanie? V dome plnom tajomstiev sa každá zo sestier snaží zabezpečiť si budúcnosť. Ktorá si získa Silasovo srdce? A podriadi sa Silas Liegovým zámerom? V tejto rozsiahlej rodinnej ságe voľby jedného muža rozhodujú o budúcnosti ďalších generácií. Voľby medzi láskou a prácou, medzi priateľmi a nepriateľmi. Toto je Dedičstvo Ballantynovcov.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,79 €

E-kniha
E-kniha: Často si vymýšľam
E-kniha: Často si vymýšľam

Zvonimir Balog

...že ma bolí škola, aby som nemusel ísť do žalúdka. Na túto knihu si dávajte pozor. Môže byť nebezpečná. Môžete ňou urobiť z ľubovoľného človeka jeleňa. Okrem Matúša. Môže ísť namiesto vás každý utorok do školy. Aj na záchod. Môžete ju jesť kliešťami na cukor. Môžete s ňou chodiť po stene. Ale iba prvých dvadsať rokov. Môžete ju liečiť pomocou sedemhlavého draka. Môžete ju občas nastriekať do vzduchu proti nude. Môžete si do nej vylisovať zopár osamelých upírov. A môžete ňou nechať niečo zmiznúť. Napr. nasledujúci text : Môž ou ko p ť chr m lop cr c. Dado Nagy - Vyskúšal som to – až na tie kliešte na cukor. (V skutočnosti ho táto kniha celého zjedla tanierikom na ovocie.)

Ihneď na stiahnutie
-30%

5,70 €

Veľké pravdy v malých príbehoch 8
Veľké pravdy v malých príbehoch 8

Pierre Lefevre

Veľké pravdy v malých príbehoch je čitateľom dobre známa a obľúbená knižná séria. Jej ôsmy zväzok obsahuje príbehy zo života z rôznych krajín i rôznych časových období. Majú však spoločného menovateľa: príbehy ilustrujú učenie Katolíckej cirkvi. Tematicky ich autor rozdelil do dvoch skupín:prvá časť príbehov približuje modlitbu Otče náš;druhá sedem sviatosti.Katechizmus Katolíckej cirkvi je majákom v živote veriaceho človeka. Preto veríme, že aj z tohto ôsmeho zväzku vám príbehy zo života ľudí, ich výpovede dokážu osvetliť vašu duchovnú cestu.

Skladom

5,34 €

Boj o srdce Morrow Littleovej
Boj o srdce Morrow Littleovej

Laura Frantz

Morrow Littleová je už dospelá, no stále ju prenasleduje spomienka na deň, v ktorom prišla takmer o celú rodinu pri útoku šónijských bojovníkov. Aby toho nebolo málo, jej otec ťažko ochorie a ona potrebuje urobiť niekoľko neľahkých rozhodnutí, ktoré ovplyvnia jej budúcnosť. Do života jej vstúpi láska, no i v tejto oblasti to Morrow nemá jednoduché - o jej priazeň sa totiž uchádzajú nežiaduci muži i takí, na ktorých by nemala ani len pomyslieť. Morrow sa zrazu ocitne pred rozhodnutím: má zradiť pamiatku svojich milovaných, o ktorých prišla, a vyvolať tak v priateľoch podozrenie? Alebo sa má prispôsobiť svojmu doterajšiemu osudu a vydať sa za muža bez lásky? Boj o srdce Morrow Littleovej je strhujúci román Laury Frantz o láske i odpustení, ktorý čitateľov nenechá na pokoji, kým neobrátia poslednú stranu!

Skladom

19,30 €

E-kniha
E-kniha: Neobyčajná žena
E-kniha: Neobyčajná žena

Laura Frantz

Nebojácna a úprimná Tessa Swanová nie je typickou ženou osemnásteho storočia. Spolu s piatimi bratmi vyrástla v pohraničnej oblasti západnej Virgínie a skrýva v sebe silu, s ktorou treba počítať. Tichý a odvážny Clay Tygart nie je typickým mužom osemnásteho storočia. Vychoval ho indiánsky kmeň Lenapov a teraz sa ako hrdina vracia z francúzsko-indiánskej vojny do pevnosti, ktorá nesie jeho meno. Privádza so sebou Tessinu dávno stratenú priateľku Keturah, ktorá z osady zmizla pred mnohými rokmi. Clay je ako veliteľ pevnosti odhodlaný vyhnúť sa ľúbostným pletkám a pri stretnutí s pôvabnou Tessou si udržiava odstup. Keď ho však okolnosti prinútia konať a dotknú sa aj jeho srdca, musí sa postaviť tvárou v tvár jednej veľmi osobnej a jednej veľmi verejnej dileme. Silný príbeh románu Neobyčajná žena je popretkávaný prepracovanými historickými detailmi, ktoré vdýchnu minulosti život. Nenechá vás chladnými a prenesie vás do malebných, no nebezpečných hôr západnej Virgínie v roku 1770.

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

E-kniha
E-kniha: Neželaná príťažlivosť
E-kniha: Neželaná príťažlivosť

Kristi Ann Hunterová

časť štvrtá. Griffith, vojvoda z Rivertonu, má rád poriadok, logiku a ešte radšej to, keď je všetko pod kontrolou. Takto pristupuje aj k výberu svojej nevesty. Je si istý, že slečna Frederica St. Claireová je pre neho tá pravá, ona sa mu však z neznámych dôvodov vyhýba. Namiesto nej sa mu vždy do cesty pripletie jej nádherná sesternica slečna Isabella Breckenridgeová. Isabella by si mala naplno užívať svoj vstup do spoločnosti, ale jej rodina má veľké problémy a strýko jej sľúbil, že ak na jeho politické machinácie použije svoju krásu, pomôže im. Nemá z toho dobrý pocit a čím viac Griffitha spoznáva, tým viac si praje, aby ju neťažil tento nešťastný záväzok. Dokážu Griffith a Isabella odložiť pýchu a čeliť svojmu strachu, aby všetko dopadlo šťastne?

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,79 €

Posledné kusy
Pane, pomôž mi
Pane, pomôž mi

Anne Lamottová

Tri základné modlitby. Knižka o troch základných modlitbách, ktoré vám pomôžu prekonať ťažké chvíle, vyriešiť každodenné problémy a žiť svoj život v plnosti.Knihy Anne Lamottovej oslovujú čitateľov každého veku, pretože v nich o svojej viere a modlitbe rozpráva s neuveriteľnou nehou a vtipom. Autorka vám ponúka všetko, čo sa o modlitbe naučila a tieto poznatky zhrnula do troch pravdivých príbehov. Tri základné modlitby: prosba o pomoc - Pane, pomôž mi;poďakovanie - Pane, ďakujem;schopnosť vážiť si svet okolo seba - Pane, si úžasný;dokážu pomôcť v akejkoľvek ťažkosti a umožnia vám prekonať ju. Autorka knihu pretkáva rozprávaním o tom, ako sa začala modliť, čo pre ňu tieto tri modlitby znamenajú, akým spôsobom jej v živote pomohli a ako ich postupne prijali aj jej blízki.Kniha Pane, pomôž mi je inteligentná a úprimná ako každá Lamottovej kniha. Verím, že si ju zamilujú všetci, ktorí sa s Anne Lamottovou stretli prvýkrát a poteší aj jej dlhoročných fanúšikov. Anna patrí medzi hŕstku spisovateliek, ktoré New York Times opakovane označuje za autorky bestsellerov. Žije v Severnej Karolíne a za tvorbu a kreatívny prínos jej bol nedávno udelený Guggenheimov grant.

Skladom

6,11 €

Dorie
Dorie

Arlene Adams

Dievča, ktoré nikto nemal rád (komiks). Dorie – nemilovaná, nechcená, zneužívaná. Dorie to všetko prežila ako sirota. Odvrhnutá svojimi rodičmi, týraný v jednom detskom domove za druhým, poznala iba biedu a hrubosť počas svojho detstva. Ale uprostred toho všetkého, objavila veľmi osobitného priateľa. Bol to priateľ, ktorý stál pri nej aj v tých najťažších chvíľach a zmenil jej zúfalstvo v náde. Dnes Dorie odovzdáva toto posolstvo nádej deťom po celom svete. „Naučila som sa, že on môž vziať "nikoho“ a urobiť z neho „niekoho“. Ak zabudenš na všetko ostatné, nikdy nezabudni na jedno… Boh ťa miluje!"

Skladom

2,06 €

Denník starostlivej matky
Denník starostlivej matky

Soňa Vancáková

Konečne dovolenka. Denník starostlivej matky, ktorého autorkou je Soňa Vancáková, je prvou publikáciou zo série vtipných a humorne ilustrovaných knižiek. Podtitul Konečne dovolenka napovedá, že sa schyľuje k tomu, na čo sa hádam všetci najviac tešíme na začiatku letných prázdnin. Trinásť krátkych, no svižných kapitol, nás oboznámi so životom jednej obyčajnej rodiny, ktorá sa chystá prázdninovať. Nebude to však také jednoduché - tri deti a dvaja dospelí zažívajú rôzne trampoty, ktoré možno narušia pôvodné plány, zároveň však vytvoria nezabudnuteľné spomienky. Denník starostlivej matky prečítate na jedno posedenie, dobre sa pri ňom oddýchnete, zabavíte sa a možno zistíte, že ani v tej vašej rodine to vlastne nie je až také zlé...

Skladom

5,34 €

Než príde zajtrajšok
Než príde zajtrajšok

Janette Okeová

Príbehy z kanadského západu VI. Janette Okeová vo svojich románoch, ktoré si získali srdcia mnohých čitateľov, blúdi kanadskou krajinou a sleduje životy Delaneyovcov. Henry a jeho staršia sestra Christine žijú svoje životy plné lásky, ktorú im dávajú ich rodičia. Prichádza však čas, kedy obaja pociťujú túžbu založiť si vlastné hniezdo. Zamilovaný Henry zažíva šťastné obdobie a plánuje svadbu. Vo svetle bratovho šťastia Christine zažíva bolesť minulosti a nenaplnených túžob. Obklopená zúriacou vojnou a príťažlivými nápadníkmi je tak postavená pred voľbu, ktorá výrazne ovplyvní jej život. Čoho všetkého sa bude musieť vzdať, aby sa jej splnil sen celoživotnej lásky?Kniha Než príde zajtrajšok si vás získa a vtiahne vás do pútavého príbehu, ktorý budete hltať stranu po strane.Než príde zajtrajšok od Janette Okeovej je šiestou knihou obľúbenej série Príbehy z kanadského západu.

Skladom

12,51 €

Za búrkovými mrakmi
Za búrkovými mrakmi

Janette Okeová

Príbehy z kanadského západu V. Janette Okeová maľuje svojím perom dobrodružnú krajinu kanadského západu, kde sa odohráva množstvo farbistých príbehov. Tentoraz zavítala do domu manželov Delaneyovcov, ktorý je plný lásky a prijatia. Henry Delaney, ich adoptovaný syn, nemal život ustlaný na páperí, ale utŕžil v ňom množstvo rán. Minulosť ho postavila pred náročné skúšky, no ani zďaleka nemá všetky za sebou. Christine, Henryho sestra, to mala v živote podobné ako jej brat. S túžbou po šťastí opúšťa bezpečný prístav svojho domova a vydá sa na plavbu svetom plným skúšok. Spletité udalosti privedú súrodencov na križovatku minulosti a budúcnosti. Podarí sa im správne vykročiť a vyrovnať sa s tým, čo bolo? Objavte, čo sa ukrýva Za búrkovými mrakmi životov Delaneyovcov a nechajte sa unášať napínavým príbehom plným skúšok, lásky a viery.Za búrkovými mrakmi od Janette Okeovej je piatou knihou obľúbenej série Príbehy z kanadského západu.

Skladom

12,51 €

Zúfalá nádej
Zúfalá nádej

Elizabeth Camdenová

Za odmeraným správaním Eloisy Drakeovej sa skrýva búrlivá minulosť, ktorú konečne nechala za sebou – alebo si to aspoň myslí. Ako geniálna matematička sa stane úspešnou účtovníčkou najväčšieho stavebného projektu, ktorý začnú realizovať v roku 1908 v New Yorku. Čoskoro však zdesená zistí, že nová práca ju znovu privedie do cesty mužovi, ktorý je zodpovedný za najhlbší smútok, aký kedy zažila.Alex Duval je starosta mesta, ktoré sa chystajú vymazať z mapy. Štát má v úmysle zaplaviť celé údolie, v ktorom sa nachádza aj jeho dom, aby v ňom mohol vybudovať novú vodnú nádrž, a ohromený Alex zistí, že v tíme poverenom demolačnými prácami pracuje aj žena, ktorú kedysi miloval. Zatiaľ čo sa svet okolo neho rozpadá, Alex vymyslí riskantný plán na záchranu svojho mesta – na jeho úspešnú realizáciu však potrebuje Eloisinu pomoc. Alex sa rozhodne získať späť ženu, o ktorej si myslel, že ju navždy stratil, ale ani ich vynaliezavosť možno nebude stačiť na včasné prekonanie všetkých prekážok, ktoré im stoja v ceste.O autorke:Elizabeth Camdenová sa preslávila najmä historickými románmi, zasadenými do obdobia amerických dejín nazývaného zlatý vek Ich spoločnou črtou sú múdre hrdinky a bohato vrstvené dejové línie. Skôr než sa stala spisovateľkou, pracovala ako knihovníčka v najväčších aj najmenších knižniciach Ameriky, ale jej najobľúbenejšou zostáva utešene sa rozrastajúca knižnica v jej vlastnom dome. Za svoje romány získala ceny RITA a Christy, objavili sa aj na zozname bestsellerov CBA. Žije v Orlande na Floride s manželom, ktorý jej v ich spoločnom dome veľkodušne trpí hrozivú kopu kníh.

Skladom

17,36 €

E-kniha
E-kniha: Ako som sa stala pani Lewisovou
E-kniha: Ako som sa stala pani Lewisovou

Patti Callahanová

Lásku našla v mimoriadne nepravdepodobnom priateľstve. Vo svete, ktorý ženy umlčiaval, ona našla svoj hlas.Autorka bestsellerov podľa New York Times Patti Callahanová prichádza s výnimočným románom o Joy Davidmanovej, žene, ktorú C.S. Lewis označoval za „celý svoj svet“. Keď si poetka a spisovateľka Joy Davidmanová začala písať s C.S. Lewisom, známym ako Jack, nehľadala lásku, ale odpovede na duchovné otázky. Láska, ostatne, jej rozpadávajúce manželstvo už dávno nedržala pokope. Joy mala pocit, že všetko, čo z New Yorku pozná, musí byť tomuto členovi váženej oxfordskej spoločnosti a autorovi jej milovanej Narnie cudzie, prostredníctvom listov sa však predsa len zblížili. No a tak sa Joy vydala na cestu za najväčším dobrodružstvom svojho života: z Ameriky odcestovala do Anglicka, potom sa vrátila, čelila manželskej kríze a chudobe, objavila priateľstvo a vieru a nakoniec aj lásku, ktorú nedokázala zničiť ani hrozba smrti.Táto kniha sa venuje jednému z najväčších ľúbostných príbehov v moderných dejinách. Stretávame sa v nej so skvelou spisovateľkou, nesmierne nezávislou matkou a vášnivou ženou, ktorá zmenila život rešpektovaného autora a inšpirovala ho k napísaniu kníh, ktoré nás dodnes očarujú a menia nám životy. Joy žila v dobe, keď ženy nemalo byť počuť – vďaka láske k Jackovi však obaja dokázali povedať aj veci, o ktorých ani netušili, že ich vôbec možno cítiť.Ako som sa stala pani Lewisovou je fascinujúci historický román, ktorý nám zároveň poskytuje aj náhľad do života človeka, ktorý sa živí písaním. Predovšetkým je to však ľúbostný príbeh – príbeh o láske k literatúre a myšlienkam a o láske medzi manželom a manželkou, ktorá nakoniec predsa len nebola až taká nemožná.

Ihneď na stiahnutie
-30%

12,29 €

E-kniha
E-kniha: Záhadná guvernantka
E-kniha: Záhadná guvernantka

Kristi Ann Hunterová

1. diel. Keď Katherine „Kit“ FitzGilbertová pred desiatimi rokmi opustila Londýn, zaprisahala sa, že už nikdy nevkročí na žiaden ples. No keď ju povinnosti týkajúce sa uzavretia istého obchodu privedú do Londýna a ona sa ocitá v ohrození života, počas úteku narazí nielen na oslnivú plesovú sieň, ale tiež na Grahama, lorda Whartona. To, čo sa spočiatku zdalo iba ako náhodné stretnutie, sa postupne stáva oveľa vážnejším, keď sa Graham vydá po stopách priateľovej zmiznutej sestry. Je presvedčený, že Kit vie o dievčati viac, než priznáva. Po stretnutí s lordom Whartonom si Kit po prvýkrát v živote želá, aby všetko bolo inak, no nezáleží na tom, po čom túži. Už veľmi dávno zasvätila svoj život pomoci ženám, čo utekajú pred rovnakým opovrhnutím, ktoré aj ju vyhnalo z Londýna, a tiež výchove nevinných detí. Ocitá sa tak uprostred krížovej paľby. Na jednej strane by Grahamovi veľmi rada všetko vysvetlila, no zároveň nemôže riskovať, že odhalením pravdy by ublížila tým, ktorých miluje.

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

Snehová sestra
Snehová sestra

Maja Lunde

Príbeh o Vianociach. Ak hľadáte skvelý tip na (pred)vianočný darček, osloviť vás môže práve krásne ilustrovaná kniha Snehová sestra, s ktorou môžete príjemne stráviť čas prípravy na Vianoce. Tento "knižný adventný kalendár" je nádherným a silným príbehom o nádeji a dokazuje, že sila priateľstva rodiny dokáže prekonať i ťažké a smutné udalosti, ktoré sú bežnou súčasťou života. Maja Lunde je v tejto oblasti majsterkou slova no iste vás očaria aj menšie či celostránkové ilustrácie.

Skladom

15,90 €

E-kniha
E-kniha: Elegantná pretvárka
E-kniha: Elegantná pretvárka

Kristi Ann Hunterová

Lady Georgína Hawthornová bola odjakživa rozhodnutá, že sa dobre vydá. Po rokoch neúnavného a podrobného plánovania svojej debutantskej sezóny je pripravená zožať bezkonkurenčný úspech a vybrať si spomedzi vhodných džentlmenov toho pravého. Colin McCrae je bohatý muž s nespočetnými obchodnými kontaktmi, no bez titulu. Napriek mnohým pozvánkam, ktoré dostáva, sa nikde necíti byť prijatý. V budúcnosti sa plánuje oženiť, no iste nie za povrchnú ženu, akou je Lady Georgína, ktorá nehľadí ďalej ako na výzor a spoločenské postavenie človeka. Georgína však pod dokonalou fasádou skrýva nemilé tajomstvo, ktoré je tým skutočným dôvodom jej honby za skvelým spoločenským postavením. Colin teraz nemá ďaleko odhaliť to, čo chce ona udržať za každú cenu v tajnosti. A hoci sú obaja odhodlaní vyhnúť sa jeden druhému, ich vzájomná príťažlivosť spôsobuje, že sa budú musieť rozhodnúť, či je ich honba za snom hodna obetí, ktoré ich bude stáť.

Ihneď na stiahnutie
-29%

8,39 €

E-kniha
E-kniha: Na druhom brehu
E-kniha: Na druhom brehu

Laura Frantz

Dedičstvo Ballantynovcov 2. Cesta k pravej láske sa skrýva medzi rodinami dvoch zakladateľov Pittsburghu. Na jar 1822 sa Ellie Ballantyneová rozhodne zanechať školu a vrátiť sa k rodičom do Pittsburghu. Po príchode domov však zistí, že rodičia sú na dlhšiu dobu odcestovaní a nezdá sa, že by súrodenci jej návrat ktovieako vítali. Ellie je však odhodlaná vzdorovať prekážkam a nájsť si svoje miesto na zemi. Zakrátko si otvorí dennú školu pre mladé slečny. Keď sa však ukáže, že jednou z jej žiačok je aj nenapraviteľná mladá dáma z rodiny Turlockovcov, uvedomí si, že stojí na tenkom ľade. Turlockovci sú totiž otrokári a zámožní obchodníci s whisky. Závidia ­Ballantyneovcom ich vplyv a navyše ich podozrievajú z abolicionistických aktivít. Ellie sa čoraz väčšmi zamotáva do spleti vzťahov turlockovského klanu a najviac ju to ťahá k peknému Jackovi Turlockovi… Láska, ktorá nemá budúcnosť. Zradí vlastnú rodinu a pridá sa k nepriateľovi? Brilantná rozprávačka Laura Frantz rozvíja strhujúcu ságu rodiny Ballantyneovcov veľkolepým príbehom o láske a oddanosti. Ony sú tým ballantyneovským dedičstvom

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,79 €

E-kniha
E-kniha: Hostinec v Ivy Hille
E-kniha: Hostinec v Ivy Hille

Julie Klassenová

Historky z Ivy Hillu, 1. diel. Vitajte v anglickej dedinke Ivy Hill, kde ľudí spájajú pevné priateľstvá, kde láska kvitne a tajomstvá čakajú na svoje odhalenie…Srdcom dedinky Ivy Hill je zájazdný hostinec The Bell. Po náhlej smrti majiteľa sa jeho vedenia zdráhavo ujíma mladá vdova Jane Bellová, ktorá o podnikaní nevie vôbec nič. Keďže v stávke je živobytie celej dediny a Jane má na krku veľkú pôžičku, musí nájsť spôsob, ako hostinec zachrániť. Hoci má so svokrou Thorou, bývalou hostinskou, napätý vzťah, obracia sa s prosbou o pomoc práve na ňu. Thore, ktorá hľadá nový zmysel života, sa do cesty pripletú dvaja muž z jej minulosti. Ona sa už dávnejšie zaprisahala, že sa znova nevydá; podarí sa jednému z nich presvedčiť ju, aby láske ešte dala šancu? Tlak z banky narastá a Jane sa pokúša odhaliť pohnútky niekoľkých mužov, vrátane záhadného cudzinca, ktorí o podnik prejavujú zvláštny záujem. Podarí sa Jane a jej priateľom prinavrátiť život hostincu i jej prázdnemu srdcu?

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,69 €

3 z 12
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred 1 dňom

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred 2 dňami

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred 4 dňami

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk