Knihy s príbehmi

Knihy s príbehmi

(211 produktov)

Príbehy... S peknými príbehmi sa nám najčastejšie spája čas prázdnin v detstve - čas strávený u star...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
E-kniha
E-kniha: Číslo lásky
E-kniha: Číslo lásky

Roseanna M. Whiteová

Kryptológovia 1. Najťažšia šifra, ktorú musí vyriešiť, je volanie jej srdca.Po troch rokoch Veľkej vojny je najsilnejšou stránkou Anglicka jeho tajná služba – agenti, ktorí riskujú svoj život, aby získali informácie, a experti, ktorí dokážu dešifrovať nemecké telegramy, a tak zistiť plány nepriateľa. Margot de Wildeová sa v tajnej Miestnosti 40, kde dešifruje zachytené správy, cíti ako ryba vo vode. Keď jej však život obráti naruby nečakaná strata, zistí, že čísla nie sú všetkým. Drake Elton sa kvôli zraneniu vráti domov, ale prenasleduje ho nepriateľ, ktorý sa ho drží zubami-nechtami. Okamžite ho uchváti bystrá a inteligentná Margot, ale vojna si ich nájde. Musia sa dať dokopy, aby sa zachránili pred tajomstvami, ktoré ich spojili. Margot a Drake sú obkľúčení biologickou vojnou, šifrovanými listami a nemeckým špiónom, ktorí nechcú zničiť len ich, ale aj ich milovaných.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,79 €

E-kniha
E-kniha: V tvojej koži
E-kniha: V tvojej koži

Lynn Austinová

Predstavte si, že ste mladá vdova, ktorá po prvý raz prichádza do domu svojich svokrovcov, ktorí ju nikdy nevideli, a tam zistíte, že u nich už takmer štyri roky žije žena s vaším menom a dieťaťom vo veku vášho synčeka. Presne takto pútavo sa začína román Lynn Austinovej V tvojej koži. „Audrey si sadla vo svojej izbe a so znechutením zistila, že Eve Dawsonovej závidí – tak ako jej závidela celý život... Ochotne by sa vzdala svojho majetku, aby si s ňou mohla vymeniť miesto.“1950: Po skončení vojny opúšťa Audrey Clarksonová rodinné sídlo v Anglicku, aby so svojím synčekom začala nový život v Amerike. Ako ovdovená vojnová nevesta potrebuje finančnú podporu svojich amerických svokrovcov, ktorých nikdy predtým nevidela. Po príchode do Ameriky však zisťuje, že jej dlhoročná priateľka Eve Dawsonová tam už štyri roky vystupuje pod jej menom. Rozmotávaním klbka klamstiev vyplávajú na povrch Audrine aj Evine tajomstvá – a zároveň komplikovaná história ich priateľstva.1940: Eve a Audrey už ani nemohli byť odlišnejšie. Spoznali sa na Wellingford Halle, kde Evina matka slúžila ako komorná Audrinej matky. Ich vzájomné rozdiely spôsobili, že v dospelosti sa ich cesty rozišli, aby sa v čase hrozby nacistickej invázie znovu stretli. Americký vojak umiestnený v Anglicku prináša Audrey šancu na lásku a rozpad triedneho systému predstavuje pre Eve nádej na spoločnú budúcnosť s Audriným bratom. Vojna však zamieša karty a prinúti obe ženy urobiť rozhodnutia, ktoré budú mať nečakané následky.

Ihneď na stiahnutie
-7%

13,90 €

E-kniha
E-kniha: Chatrč
E-kniha: Chatrč

William Paul Young

Bolo len otázkou času, kedy si filmári všimnú megabestseller Chatrč. Príbeh, ktorý miliónom ľudí utíšil duchovný hlad a odpovedal na odvekú otázku, prečo Boh neurobí niečo s bolesťou a zlom tohto sveta.Williamm Paul Young prekvapil. Aby svojho hlavného hrdinu vytrhol z hlbokého zúfalstva a nesmierneho utrpenia zo straty dcéry, sprostredkuje mu stretnutie s Bohom. Stretnutie, v ktorom sa tragédia človeka konfrontuje s večnosťou. Láska a odpustenie, náročná cesta zmierenia a milosrdenstvo nakoniec prinesú radosť do duše otca, ktorý sa so stratou dcéry zmieri a vyrovná. Chatrč osloví svojráznym, ale zrozumiteľným obrazom Boha plného súcitu s človekom, čo čelí nepredstaviteľnému zlu. Hviezdne obsadenie vo filme Chatrč urobí z Youngových myšlienok silný emocionálny zážitok, ktorý bude v našom vnútri rezonovať ešte niekoľko dní.

Ihneď na stiahnutie
-35%

7,75 €

Posledné kusy
Čas pekných zubov
Čas pekných zubov

Anna Hermanovská

príbehy písané životom III.. Anna Hermanovská je autorkou úspešných zbierok poviedok Kvapôčky a Vianočné kvapôčky. Kniha Čas pekných zubov má názov podlá poviedky, v ktorej sa zamýšľa nad otázkami starnutia a osobného dozrievania.Texty Anny Hermanovskej sú obľúbené aj vďaka tomu, že celý život pracovala s mládežou ako učiteľka, vychovávateľka a 10 rokov ako riaditeľka cirkevného Gymnázia sv. Moniky v Prešove. Príbehy z jej poviedok tak majú reálny základ v osudoch ľudí, medzi ktorými a s ktorými žije.

Skladom

5,12 €

E-kniha
E-kniha: Výnimočná krása
E-kniha: Výnimočná krása

Tamera Alexanderová

Príbehy z Belmontu • 2. Nevýrazná a prakticky uvažujúca Eleanor Braddocková vie, že sa nikdy nevydá, ale vďaka posledným slovám umierajúceho vojaka uverí, že jej život môže mať aj napriek tomu zmysel. Zaumieni si, že nájde vdovu po vojakovi. Bez peňazí a so snahou postarať sa o svojho chorého otca prichádza Eleanor do panského sídla Belmont, kde žije jej teta, Adelicia Acklenová, najbohatšia – a asi aj najnáročnejšia – žena v Amerike. Adelicia trvá na tom, že svojej neteri nájde manžela, ale jednoduchý prejav láskavosti privedie Eleanor na úplne inú cestu – rozhodne sa postaviť domov pre ženy v núdzi a pre ich deti, ktoré prišli o svojich otcov v občianskej vojne. A hoci Eleanor pozná svoje srdce, vie aj to, že jej teta nikdy neschváli to, o čo sa snaží.Arcivojvoda Marcus Gottfried prišiel do Nashvillu z Rakúska, aby našiel život, ktorý si vyberie sám, namiesto života, ktorý mu určili iní. Marcus tají svoje kráľovské dedičstvo a túži spojiť svoju vášeň pre prírodu so záľubou v architektúre, ale jeho plány začleniť prírodnú krásu do plánov domova pre vdovy a deti sú v protiklade s tým, čo si želá Eleanor. Práca na domove Marcusa a Eleanor zbližuje, nachádzajú spoločný záujem, ale aj lásku, ktorú ani jeden z nich nečakal. Lenže Marcus nie je mužom, ktorého Adelicia pre Eleanor vybrala, a keby ním aj bol, je tu ešte niekto, kto pozná jeho tajomstvá, a chystá sa ich všetkým vyzradiť.Od jednej z najpredávanejších autoriek USA Today, Tamery Alexanderovej, prichádza román o odvážnej mladej žene, ktorú to ťahá k skupine ľudí, na ktorých nashvillská spoločnosť zabudla, a aj k mužovi, do ktorého sa neplánuje zamilovať.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,49 €

E-kniha
E-kniha: Lady Susan, Watsonovci, Sanditon
E-kniha: Lady Susan, Watsonovci, Sanditon

Jane Austen

Tri romány, ktoré vznikli v rôznych obdobiach, dva posledné sú nedokončené. Autorka aj v nich vykresľuje neľahké osudy ženských hrdiniek v Anglicku v 18. a 19. storočí, hoci román Watsonovci sa z tohto rámca trochu vymyká, opäť nechýbajú detailné opisy charakterov i prostredia, a aj tentoraz čitateľom ponúka množstvo postáv. Od jej predchádzajúcich próz sa však odlišujú Austenovej pohľadom na svet. Najmä román Lady Susan je dôkazom, že naň nehľadí cez ružové okuliare. Sanditon je jej posledné dielo a román Watsonovci sa ako jediný zachoval v rukopise.

Ihneď na stiahnutie
-33%

9,99 €

E-kniha
E-kniha: Obloha na jeseň
E-kniha: Obloha na jeseň

Denise Hunterová

3. časť. Čeliť minulosti je jednoduchšie, ak jej nemusíš čeliť sám.Keď sa v hostinci, ktorý vedie Grace so svojimi súrodencami, objaví tajomný cudzinec, okamžite sa jej zapáči. Má však starostí až nad hlavu: pomáha viesť bluebellský hostinec, rozbieha vlastnú požičovňu športových potrieb Blue Ridge Outfitters a navyše sa musí vyrovnať s traumou z detstva, hoci si myslela, že už je dávno za ňou.Špeciálneho agenta Wyatta Jenningsa postrelia pri výkone služby a zranenie v ňom prebudí nepríjemné spomienky. Keď mu šéf nariadi povinné voľno, odíde do Bluebellu v Severnej Karolíne, aby sa porátal s udalosťou z detstva, ktorá navždy zmenila jeho život.Grace potrebuje získať viac skúseností pre svoju predajňu a požičovňu športových potrieb, preto sa ponúkne Wyattovi, že ho bude sprevádzať na túrach po okolitých horách. Wyatt sa jej postupne začne otvárať a uvedomí si, že ho priťahuje Gracin životný postoj a zmysel pre humor.Niet pochýb, že tí dvaja si vybudovali zvláštne puto. Wyattovo tajomstvo však môže buď úplne zničiť Gracin život, alebo im obom priniesť uzdravenie.

Ihneď na stiahnutie
-30%

11,89 €

Príhovory na všedné dni 3
Príhovory na všedné dni 3

Miron Keruľ-Kmec

17.- 24. týždeň po Päťdesiatnici. Táto zbierka príhovorov na všedné dni vznikla pred mnohými rokmi.Imprimatur bolo udelené vladykom Jánom Babjakom SJ, prešovským arcibiskupom a metropolitom, v roku 2004.Vplyvom rôznych okolností bola publikovaná iba malá časť týchto príhovorov v brožúrke Na každý deň. Dúfam, že tento návrat k nedokončenému projektu poslúži inšpiráciou mnohým.

Skladom

8,63 €

E-kniha
E-kniha: Unášané srdce
E-kniha: Unášané srdce

Laura Frantz

Je rok 1755 a nad koloniálnym Yorkom vo Virgínii visí hrozba vojny s Francúzskom. Výrobkyňa čokolády Esmée Shawová zvádza boj – so svojím srdcom. Oslávila dvadsiate ôsme narodeniny a zmierila sa s tým, že po neúspešnom vzťahu, ktorý prežila pred desiatimi rokmi a z ktorého sa nikdy nespamätala, prežije zvyšok života sama. Túži však nájsť niečo, čo by ju napĺňalo a dalo jej životu zmysel.Kapitán Henri Lennox sa po dlhej neprítomnosti vrátil do prístavu a je rozhodnutý dostavať maják v nebezpečnej zátoke Chesapeake – sen, o ktorý sa kedysi delil s Esmée. Keď ho však koloniálna vláda požiada, aby viedol tajnú námornú výpravu proti Francúzom, jeho budúcnosť je zrazu neistá.Udrží ich vojna a ľútosť od seba, alebo ich spoločná vízia a oddanosť kolónii zahoja dávne rany, ktoré si navzájom spôsobili?Laura Frantz, autorka bestsellerov a držiteľka literárnych cien, vás v tomto romantickom príbehu o láske a vykúpení prenesie do obdobia plného nebezpečenstiev, číhajúcich na mori aj v srdci.

Ihneď na stiahnutie
-30%

12,59 €

E-kniha
E-kniha: Na krídlach oddanosti
E-kniha: Na krídlach oddanosti

Roseanna M. Whiteová

Kryptológovia 2. Hoci všetci Arabelle pred ním varujú, ju čoraz viac priťahuje muž známy ako „Čierne srdce“.Celé Anglicko považuje majora Phillipa Camdena za netvora – veď tento muž vedome spôsobil smrť mužov svojej letky. On sám by bol radšej, keby v ten deň s nimi zomrel, no napriek všetkému dostal zamestnanie na kryptografickom oddelení vojenského spravodajstva. Výhražné listy, ktoré denne dostáva, ho neprekvapujú, a podľa vlastného názoru si ich zaslúži.Zdravotná sestra Arabelle Denlerová Čierne srdce pozoruje a vidí niečo iné: zraneného muža, zúfalo túžiaceho po súcite a milosrdenstve. A keď sa ich rodiny a cesty nečakane spoja, uvedomí si, že má možnosť pomôcť mu uzdraviť sa – a zároveň vyliečiť aj vlastné zranenia.Camdenov vojenský súd sa blíži. Zrazu sa objaví stará známa, ktorá ho chce využiť na svoje plány, čím všetkých v Miestnosti 40 vyburcuje k činu. Arabellina a Camdenova krehká budúcnosť visí na vlásku, a aby prežili, nesmú sa vzdávať nádeje a musia sa držať jeden druhého.

Ihneď na stiahnutie
-30%

11,89 €

E-kniha
E-kniha: Vyhradení pre seba
E-kniha: Vyhradení pre seba

Laura Fechová

Hovorí sa, že čas zahojí všetky rany. Nikdy však nedokáže vymazať pravú lásku. Tá je nezastaviteľná a preberie sa pri jedinom pohľade do známej tváre.Patrik vstúpil do Eminho života nečakane, zachránil ju aj jej ešte nenarodené dieťa. To bolo pred štyrmi rokmi. Odvtedy každý z nich žil svoj vlastný život. Ema ako slobodná mama, ktorá túži iba po šťastí svojej dcéry. Patrik, ktorému sa splnili sny, no predsa nemá to, čo si odjakživa prial. Ich osudy sa pretnú znova a je naozaj ťažké odolať volaniu lásky. Minulosť však číha za rohom. Pomaly sa obom zakráda do sŕdc a odhaľuje tajomstvá, ktoré okolo nich stavajú hradby. Obaja bojujú o to jediné, na čom im záleží – o rodinu.Čo ak sa hradby zrútia? Zvládnu ich upratať alebo ich zavalia? Zvíťazí láska?

Ihneď na stiahnutie
-34%

6,95 €

E-kniha
E-kniha: Hodina bez výčitiek
E-kniha: Hodina bez výčitiek

Roseanna M. Whiteová

Tiene nad Anglickom 3. Bude na ich snoch ešte záležať, keď im hrozí nebezpečenstvo viac ako kedykoľvek predtým? Kedysi jeden z najšikovnejších londýnskych zlodejov Barclay Pearce dal zbohom zločinu a svoje schopnosti využíva v prospech vlasti zmietanej vojnou. Jednou z jeho úloh je dohliadať na talentovaného konštruktéra, ktorý pracuje ako hodinár. Po tom, ako zachráni jeho dcéru pri prepadnutí, si začne klásť otázky, čo mu môže priniesť budúcnosť. Evelina Manningová neochvejne sníva o nezávislosti a bojuje za ňu. Zaručene však nikdy nemala v pláne, aby kvôli tomu jej snúbenec zrušil zásnuby a narukoval na front. Keď sa záhadný záchranca vráti do vily Manningovcov, aby sa od jej otca naučil opravovať hodiny, nedokáže si pomôcť. Začne sa o neho zaujímať. Čoskoro však pochopí, že s Barclayom Pearceom to nie je také jednoduché. Keď v roku 1915 Anglicko ešte viac zachváti vojna, na poli technického pokroku prebieha boj a vynálezy Evelininho otca sa dostanú do pozornosti mnohých – možno až primnohých. Zdá sa, že nebezpečenstvo číha zo všetkých strán. Možno bude stačiť, keď napravený zlodej ukradne čas, ktorý potrebujú na útek.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,79 €

E-kniha
E-kniha: Rázcestia
E-kniha: Rázcestia

William Paul Young

Fanúšikovia knihy CHATRČ (predaných viac ako 18 miliónov výtlačkov) od Williama Paula Younga museli čakať tri roky, kým prišiel nový román Rázcestia.Anthony Spencer je egoista, hrdý sa svoj pracovný úspech v biznise, ktorý ho vyšvihol až na vrchol, aj napriek tomu, že daň sa víťazstvo bola bolestne vysoká. Po nečakanej mozgovej príhode upadá do kómy. V nemocnici na JIS sa „prebúdza“ a ocitne sa v neskutočnom svete, „živej“ krajine, ktorá odzrkadľuje rozmery jeho pozemského života od krásy ku skazenosti.Teraz mohol Tony pozorovať skutočnými očami, lebo doteraz bol slepý a nevidel dôsledky svojho konania. Mnohé straty vznikali vplyvom jeho osobnej vojny proti uzdraveniu a dôvere. Stretáva osoby, v ktoré neveril: Ducha Svätého, Ježiša...Bude táto skúsenosť pohonný motorom k tomu, aby si Tony uvedomil, že svoj život vystaval ako domček z karát na otrávených zvyškoch zlomeného srdca?Bude mať odvahu urobiť ťažké rozhodnutie a odvrátiť nespravodlivosť predtým ako upadne do kómy?Kniha Rázcestia realisticky zobrazuje honbu dnešného sveta za matériou, ktorá nikdy nenaplní ľudské srdce. To je totiž väčšie ako všetky bohatstvá sveta a naplniť ho môže jedine Boh.

Ihneď na stiahnutie
-35%

7,75 €

E-kniha
E-kniha: Keď znova vzklíči nádej
E-kniha: Keď znova vzklíči nádej

Janette Okeová

Príbehy z kanadského západu IV. Janette Okeová v 4. knihe série Príbehy z kanadského západu s názvom Keď znova vzklíči nádej posúva príbeh Elizabeth a Wynn opäť ďalej. Nová základňa, nový začiatok…Elizabeth a Wynn musia opustiť priateľov v Bobrej Rieke a prevziať ešte menej rozvinutú základňu v odľahlej indiánskej osade na ďalekom kanadskom severozápade. Elizabeth sa opäť ocitá v izolácii, miestne Indiánky sa s ňou boja čo len prehovoriť. Delaneyovci sa nazdávali, že najväčšie útrapy a sklamania už majú za sebou, ale nová dedina im prinesie ešte väčšiu skúšku viery, odvahy a oddanosti.

Ihneď na stiahnutie
-8%

11,90 €

Príhovory na všedné dni 4
Príhovory na všedné dni 4

Miron Keruľ-Kmec

25.-32. týždeň po Päťdesiatnici. Autor Miron Keruľ-Kmec v knihe Príhovory sa všedné dni 4 ponúka čitateľom zamyslenia na 25. až 32. týždeň po Päťdesiatnici.Hlboké inšpiratívne zamyslenia nadväzujú na úryvky zo Svätého Písma, ktoré si možno podľa súradníc dohľadať a prečítať.

Skladom

8,63 €

E-kniha
E-kniha: Boj o srdce Morrow Littleovej
E-kniha: Boj o srdce Morrow Littleovej

Laura Frantz

Morrow Littleovú prenasleduje spomienka na deň, keď pri útoku šónijských bojovníkov prišla takmer o celú rodinu. Teraz, keď je takmer dospelá a jej otec vážne chorý, musí urobiť ťažké rozhodnutia týkajúce sa budúcnosti. Niekoľko mužov – od nežiaducich po nemysliteľných – sa uchádza o jej priazeň, ale Morrow nevysvetliteľne priťahuje zakázaná láska, ktorá ju desí a zároveň láka. Môže zradiť pamiatku svojich stratených milovaných – a vyvolať podozrenie v priateľoch – tým, že sa rozhodne pre život s ním? Alebo by mala spečatiť svoj vlastný biedny osud vydajom za muža, ktorého nemiluje?Tento strhujúci príbeh o láske a odpustení čitateľov doslova pohltí a umožní im sledovať cestu hlavnej hrdinky z kentuckej pevnosti cez rozľahlú divočinu na západ pri hľadaní pravej lásky.

Ihneď na stiahnutie
-30%

13,99 €

E-kniha
E-kniha: Život plný lásky
E-kniha: Život plný lásky

Ján Buc

Zamyslenia s otcom Jánom Bucom. Hľadať každodennú motiváciu a povzbudenie do života naplneného láskou, je niekedy náročné, aj napriek tomu, že ako kresťania máme byť vedený práve ňou samotnou. Ježiš to povedal jasne: „Milovať budeš Pána, svojho Boha, celým svojím srdcom a celou svojou dušou a celou svojou mysľou Milovať budeš svojho blížneho ako seba samého“(Mt 22, 37 – 39). Aj to je jeden z dôvodov, prečo v projekte Godzone skrsla myšlienka zozbierať príbehy kňaza Jána Buca a vydať knihu Život plný lásky.Táto krásna kniha pozostáva z krátkych zamyslení a príbehov, ktoré vaše srdce naplnia túžbou po Bohu, láskou k sebe a najmä všímavosti voči svojmu okoliu a blížnym. Kniha je rozdelená do troch kapitol, ktoré sa systematicky dotýkajú týchto troch oblastí. Navyše, niektoré príbehy sú doplnené Jankovými odpoveďami na pútavé otázky ako napríklad rovnováha v živote, Božia láska či Jeho hnev. Veríme, že vďaka knihe Život plný lásky dostanete chuť žiť naplno a budete svietiť v tmách.

Ihneď na stiahnutie
-9%

10,00 €

E-kniha
E-kniha: Nebezpečné dedičstvo
E-kniha: Nebezpečné dedičstvo

Elizabeth Camdenová

Telegrafistka Lucy Drakeová ovláda Morseovu abecedu a zaradila sa medzi neoceniteľné aktíva spravodajskej agentúry Associated Press. Náhly príchod sira Colina Beckwitha do konkurenčnej britskej agentúry Reuters však jej ťažko vydreté živobytie ohrozí. Colin je nadaný, príťažlivý, neznesiteľne očarujúci – a skrýva tajomstvo, ktoré ohrozuje jeho dobré meno.Aj keď sú súperi, Lucy nemôže poprieť, že Colin má konexie, ktoré ona potrebuje, aby získala pre svoju rodinu výhodu v dlhotrvajúcej právnej bitke o právoplatné dedičstvo. Keď však Lucy a Colin uzatvoria nečakané spojenectvo, pavučina zrady, do ktorej sa vrhnú, sa ukáže oveľa nebezpečnejšia, než si kedy predstavovali.

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

E-kniha
E-kniha: Učiteľova dcéra
E-kniha: Učiteľova dcéra

Julie Klassenová

Romantický triler s prívlastkom druhá Jane Eyrová z regentského obdobia. Emma Smallwoodová chce pomôcť svojmu otcovi, súkromnému učiteľovi, vyriešiť finančné ťažkosti, preto s ním odchádza do sídla baroneta Gilesa Westona a jeho štyroch synov. Pár dní po ich príchode sa začnú diať divné veci: kto je tou záhadnou osobou, ktorú Emma počuje hrať v noci na klavíri, hoci je hudobný salón prázdny? A kto sa vkráda do jej izby a necháva za sebou zvláštne odkazy? Baronetovi starší synovia, Phillip a Henry, zápasia s vlastnými problémami a tajomstvami. Knihomoľku Emmu si zo školských čias pamätajú obaja, ale jedného z nich začne teraz nečakane priťahovať... Keď sa situácia vyostrí, dokáže Emma prísť na to, ktorému z bratov dôverovať a ktorého podozrievať?

Ihneď na stiahnutie
-30%

11,19 €

E-kniha
E-kniha: Most do prístavu
E-kniha: Most do prístavu

Francine Riversová

Abra sa cíti nemilovaná a opustená všetkými dôležitými ľuďmi vo svojom živote a bojuje s pocitom neistoty a opovrhovania sebou samou. Kniha Most do prístavu nie je iba kniha na dlhé zimné večery. Nesie v sebe hlboký odkaz o hľadaní lásky na nesprávnych miestach.Hollywood 1957. Filmová hviezda Lena Scott sa snaží potlačiť opustenosť a prázdnotu, ktorá je cenou za slávu. Podľa mnohých mala všetko, čo si mohla priať. Napriek tomu, jediné po čom naozaj zúfalo túži, je láska. Román taktiež nesie zaujímavé historické prvky. Čitateľa prenesie späť do 50. rokov veľmi sviežim spôsobom. Abra túžila po sláve a našla Božie spásonosné milosrdenstvo.Recenziu na knihu Most do prístavu si prečítajte na stránke blog.zachej.sk.

Ihneď na stiahnutie
-8%

10,90 €

E-kniha
E-kniha: Prešporsko-bratislavské historky
E-kniha: Prešporsko-bratislavské historky

Ivan Szabó

Nie všetko, čo sa odohralo v histórii, sa dostalo na stránky kníh o veľkých dejinách. Popri významných udalostiach sa prihodili aj malé vzrušujúce príhody, na ktoré sa časom zabudlo. No tieto epizódy či historky existovali a často niesli v sebe neoficiálnu pečať doby, v ktorej vznikli. Poľudštili dejiny, ktoré zaznamenali historici stroho a bez emócií. Na tieto historky storočia sadal prach. Bolo potrebné sfúknuť ho, lebo aj z nich sa skladá mozaika doby. Čitateľ sa dozvie, odkedy je na Dóme svätého Martina hromozvod, ako muž v brnení bežal Panskou ulicou, kedy zaparkoval koč posledný fiakrista a ďalšie zaujímavosti.

Ihneď na stiahnutie
-30%

5,50 €

E-kniha
E-kniha: Promile tour
E-kniha: Promile tour

Milan Neveďal

skutočný príbeh. Príbeh, o ktorý sa delím, je v širších súvislostiach príbehom mnohých. Ide o cestu, ktorá nemá koniec, pretože je to cesta, ktorá ide stále dookola a v tom horšom prípade končí v slepej uličke.Pod pojmom TOUR obyčajne rozumieme napr. cyklistické preteky, ktoré pozostávajú z viacerých kôl a okruhov. A na takéto „preteky" nastupuje každý, kto pocítil silu a účinky nadmernej konzumácie alkoholu. Avšak na rozdiel od cyklistických pretekov, kde okruhy a kolá končia v cieli, táto cesta cieľ nemá... (z úvodu autora)

Ihneď na stiahnutie

4,60 €

E-kniha
E-kniha: Všetko trvá krátko
E-kniha: Všetko trvá krátko

Irvin D. Yalom

A ďalšie príbehy zo psychoterapie. V dlhoočakávanej novej zbierke príbehov opisuje renomovaný psychiater Irvin D. Yalom zápas, ktorý podstupujú nielen jeho pacienti, ale aj on sám. Je to zápas s dvoma najväčšími výzvami ľudskej existencie: ako žiť zmysluplný život a ako sa vyrovnať s jeho neodvratným koncom. V knihe sa stretneme so zdravotnou sestrou, ktorá je rozhnevaná a utrápená, jej syn prepadol drogám a zločinu, a ona predsa musí utešovať ľudí, síce trpiacich, no obklopených blízkymi a životom, aký by si s nimi rada vymenila. Vidíme tu úspešného podnikateľa, ktorý si po samovražde svojho priateľa zúfa nad tajnosťami a zámlkami v ich vzťahu. Stretávame sa s čerstvou psychologičkou, ktorej štúdium ľudských psychických problémov poškodí najvzácnejšie spomienky na mŕtveho priateľa. A napokon je tu muž, ktorý odmieta filozofiu a útechu z nej, takže ešte aj u Yaloma vyprovokuje krízu sebaistoty. Ich mená a príbehy s vami zostanú dávno po tom, čo zatvoríte stránky tejto knihy.Tak ako predchádzajúce knihy, ktoré zaručili Yalomovi povesť jedinečného rozprávača o drámach existenciálnej terapie, aj kniha Všetko trvá krátko je vtipná, hovorí ľudskou rečou a často čitateľa šokuje. Je to radikálne úprimné priznanie ťažkostí ľudského života, ale aj oslava toho najkrajšieho, čo život prináša: lásky, rodiny, priateľstva. Všetko trvá krátko a všetci sme tu len dočasne. S Yalomom ako sprievodcom môžeme prežívať svoje dni nielen ako znesiteľné, ale ako zmysluplné a azda aj radostné.

Ihneď na stiahnutie
-39%

7,90 €

E-kniha
E-kniha: Búrlivé výšiny
E-kniha: Búrlivé výšiny

Emily Brontë

Búrlivé výšiny sú strhujúcim románom, v ktorom nás Emily Brontëová zavedie do pustých vresovísk yorkshirského panstva a zoznámi s obyvateľmi dvoch usadlostí a ich až prízračné prepletenými osudmi. Pán Lockwood, nájomca usadlosti Drozdovo, je prinútený jednej noci nájsť prístrešok v neďalekej usadlosti Búrlivé výšiny. Dozvedá sa o búrlivých udalostiach, ktoré sa udiali na panstve pred mnohými rokmi: o vášnivej láske najdúcha, mladého cigána Heathcliffa, a slečny Kataríny Earnshawovej, dcéry pána domu, ktorá ho zradila. Heathcliffova pomsta sa stala kliatbou panstva. Búrlivé výšiny sú napínavým mystickým príbehom plným vášne, zrady a pomsty.

Ihneď na stiahnutie
-33%

9,99 €

Posledné kusy
Len nech sa točí...
Len nech sa točí...

Štefan Tóth

Publikácia vydal autor vo vlastnej réžii s cieľom priblížiť dielo Stvorenia z biblického pohľadu, pod drobnohľadom doterajšieho ľudského poznania, pri zachovaní bežnej reči a formy oddychového čítania. Publikácia je určená tým, ktorí v biblickej zvesti o stvorení nevidia iba básnické dielo, ale sú ochotní prijať pravdy zjavené Duchom Božím, prípadne tieto zvesti skúmajú, či možno hľadajú odpovede na niektoré svoje otázky.

Skladom

4,19 €

Denník starostlivej matky II.
Denník starostlivej matky II.

Soňa Vancáková

Mami, chcem zvieratko!. Denník starostlivej matky II. je pokračovaním rodinných príbehov zo série knižiek Denník starostlivej matky.Ak ste aj vy mamou malých detí, určite ste už zažili situáciu, kedy za vami prišli deti s požiadavkou, že by chceli mať živé domáce zvieratko. Dôvodov, prečo to nie je dobrý nápad, býva zvyčajne oveľa viac ako tých, prečo áno. Sárka presviedča mamu, že každý má doma nejaké zvieratko. Na jej stranu sa pridá Samko, ktorý nadšene opisuje zajaca, ktorého chová v byte jeho kamarát. Pridá sa aj Matúš s príbehom o spolužiakovi Ferkovi, ktorý zasa chová vodnú korytnačku. Aby toho nebolo málo, ozve sa i manžel Peter, že by o tom ešte predsa len mohli spolu popremýšľať. Navyše, deti prisľúbia, že si budú upratovať izby a polepšia sa... Ako to napokon dopadne? Pribudne do rodiny nový zvierací člen? Začítajte sa do druhého humorne ladeného Denníka starostlivej matky, v ktorom Soňa Vancáková prináša ďalších dvanásť príbehov jednej (ne)obyčajnej rodiny.

Skladom

6,40 €

E-kniha
E-kniha: Zúfalá nádej
E-kniha: Zúfalá nádej

Elizabeth Camden

Za odmeraným správaním Eloisy Drakeovej sa skrýva búrlivá minulosť, ktorú konečne nechala za sebou – alebo si to aspoň myslí. Ako geniálna matematička sa stane úspešnou účtovníčkou najväčšieho stavebného projektu, ktorý začnú realizovať v roku 1908 v New Yorku. Čoskoro však zdesená zistí, že nová práca ju znovu privedie do cesty mužovi, ktorý je zodpovedný za najhlbší smútok, aký kedy zažila.Alex Duval je starosta mesta, ktoré sa chystajú vymazať z mapy. Štát má v úmysle zaplaviť celé údolie, v ktorom sa nachádza aj jeho dom, aby v ňom mohol vybudovať novú vodnú nádrž, a ohromený Alex zistí, že v tíme poverenom demolačnými prácami pracuje aj žena, ktorú kedysi miloval. Zatiaľ čo sa svet okolo neho rozpadá, Alex vymyslí riskantný plán na záchranu svojho mesta – na jeho úspešnú realizáciu však potrebuje Eloisinu pomoc.Alex sa rozhodne získať späť ženu, o ktorej si myslel, že ju navždy stratil, ale ani ich vynaliezavosť možno nebude stačiť na včasné prekonanie všetkých prekážok, ktoré im stoja v ceste.

Ihneď na stiahnutie
-30%

12,59 €

E-kniha
E-kniha: Dotyk anjelských krídel
E-kniha: Dotyk anjelských krídel

Karen Kingsburyová

Najlepšie bude, ak naňho zabudne. Zabudnúť na Marcusa Dillingera však bolo ako zabudnúť dýchať – teda nemožné. Aj keď sa o to snažila.Napriek tomu, že Mary Catherine potrebuje transplantáciu srdca, rozhodne sa odísť do Afriky, kde pracuje v novovzniknutom sirotinci. Čas, ktorý jej ešte zostáva, chce využiť na pomoc deťom, a to najmä preto, lebo vlastné deti nikdy mať nebude. Jediným háčikom je Marcus Dillinger, prvoligový bejzbalista, do ktorého sa nikdy nemala zaľúbiť. Ani Marcus, ani jej najbližší priatelia Tyler Ames a Sami Dawsonová netušia, aký vážny je jej stav. Vtedy sa štvorica anjelov pokúsi o nemožné. Marcus po celý čas tuší, že s Mary Catherine nie je čosi v poriadku. Po mesiacoch mlčania z jej strany ho dokonale načasovaný email prinúti vyraziť na cestu, ktorej výsledok rozhodne o živote alebo smrti. V čase, keď sa Sami a Tyler pripravujú na svadbu, skupinu zasiahne šokujúca správa, ktorá všetkým zmení plány. A anjeli, ktorí medzi nimi pôsobia, si uvedomia dôležitú pravdu: nie všetky anjelské misie majú šťastný koniec.

Ihneď na stiahnutie
-10%

8,90 €

Cestou
Cestou

Eduard Drobný

Príbehy, ktoré sa stali alebo sa mohli stať.... Čitateľsky atraktívna kniha skutočných príbehov. Lebo úplná väčšina tých historiek sa skutočne odohrala a aj tam, kde autor siahol do fikcie alebo aspoň využil právo, ktoré sa od čias antiky volá licencia poetica, sú postavy, vzťahy medzi nimi a sujet poviedky nasiaknuté skutočnosťou a súčasnosťou.Literárna podoba príbehov zapôsobí svojou dejovou jednoduchosťou, aj tým, že z nich dýcha sviežosť a súčasnosť. Predovšetkým však strhujú svojou prekvapivou pointou. Dovedna sú nepochybne dobrým zážitkom pre všetky čitateľské generácie. A to sa málokedy knihe podarí. Knihu dopĺňajú pôsobivé fotografie.

Skladom

5,63 €

E-kniha
E-kniha: Zašepkaj jej meno
E-kniha: Zašepkaj jej meno

Tamera Alexanderová

Román z veľkostatku Belle Meade. Román Zašepkaj jej meno je zasadený do prostredia slávneho nashvillského žrebčína Belle Meade Plantation. Preplietajú sa v ňom zápasy južanskej spoločnosti po skončení vojny Severu proti Juhu s osudmi muža a ženy, ktorých bolestivo poznačila zrada blízkej osoby. Olivia Aberdeenová, vdova po mužovi, ktorý bol za zradu voči Juhu brutálne zavraždený, sa v meste stáva nežiaducou osobou, preto vďačne prijíma pozvanie „tety“ Elizabeth Hardingovej, panej statku Belle Meade, aby sa stala hlavnou gazdinou. Po príchode zažíva veľké sklamanie a dozvedá sa pravý dôvod, prečo generál Konfederácie William Giles Harding súhlasil s jej príchodom. Olivia nenachádza na statku útočisko, aké očakávala, a nečakane podľahne citom voči Ridleymu Adamovi Cooperovi, ktorý ani v najmenšom nepôsobí ako pravý južanský gentleman.Ridley Cooper sa napriek svojmu južanskému pôvodu rozhodne bojovať na strane Únie, čím si od niektorých vyslúži označenie zradcu. Hoci občianska vojna oficiálne skončila, v jeho vnútri pokračuje ďalej. Na statok Belle Meade prichádza s túžbou osvojiť si „dar“, ktorý má Bob Green, hlavný tréner koní a bývalý otrok. Ridleyho tajomstvo ich môže oboch stáť život. Kým Ridley sa potrebuje vyrovnať so „zradou“ milovaného Juhu, Olivia je odhodlaná vyhnúť sa zrade za každú cenu.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,69 €

E-kniha
E-kniha: Získaj si jej priazeň
E-kniha: Získaj si jej priazeň

Tamera Alexanderová

Maggie Lindenová, talentovaná jazdkyňa, ktorej predsudky spoločnosti nedovoľujú pretekať, si zaumieni, že jej kôň sa stane šampiónom. Jediný muž, ktorý jej v tom môže pomôcť, však prisahal, že s dostihmi už nikdy nebude mať nič spoločné. Ír Cullen McGrath nedávno zanechal úspešný život v Anglicku, pretože sa zaplietol do dostihového škandálu, ktorý ho takmer zruinoval, a v Nashville hľadá nový začiatok. Dúfa, že si tam kúpi pozemok a začne farmárčiť. Od dostihov sa však chce držať čo najďalej. Začať odznova však nie je také ľahké, ako si myslel. Najmä potom, čo mu otec Maggie Lindenovej dá ponuku, ktorú by nemal prijať, no zároveň nedokáže odmietnuť. Maggie si je istá, že jej kobyla Bourbon Belle má na to, aby zvíťazila v prvom ročníku dostihov Peyton Stakes, ktoré ponúkajú najväčšiu odmenu, akú kedy v Amerike vyplatili. Aby mala šancu dokázať to – a zároveň aby zachránil farmu Linden Downs pred dražbou – Maggin starnúci otec urobí výmenný obchod. Dohoda však zahŕňa malý, nepríjemný detail: Maggie sa musí vydať za muža, ktorého vôbec nepozná. Muža, akého by si sama nikdy nevybrala.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,29 €

E-kniha
E-kniha: Láska slečny Elliotovej
E-kniha: Láska slečny Elliotovej

Jane Austen

Anne Elliotová, prostredná dcéra pochabého sira Waltera, ktorého zaujíma výhradne vlastný šľachtický titul, už má plný rozkvet mladosti dávno za sebou. Ako devätnásťročná poslúchla radu priateľky a vzdala sa manželstva s bezvýznamným námorným kapitánom Frederickom Wentworthom. Po ôsmych rokoch, keď sa zaľúbenci znovu stretnú, je všetko inak. Sira Waltera vlastná neschopnosť a márnotratnosť prinútila prenajať rodinné sídlo a presťahovať sa do Bathu, a kapitán Wentworth sa ako bohatý muž so zvučným menom vracia práve do jeho domu. Ozvú sa staré city, keď sa obaja opäť stretnú?

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

Posledné kusy
Viera sa nedá skryť
Viera sa nedá skryť

Rebecca Manley Pippert

Kniha o evanjelizácii ako životnom štýle. Autorka ponúka inšpirujúci pohľad na to, ako by mohla vyzerať efektívna evanjelizácia – pre jednotlivcov aj pre cirkvi. Viera sa nedá skryť je výnimočná kniha – kniha, ktorá je zábavná, ale aj hlboká, ľahká a zároveň mení ľudské životy. Kniha:- ukazuje, ako môže byť evanjelizácia prirodzenou súčasťou každodenného života, - je plná skutočných príbehov - je založená na biblických princípoch, - obsahuje štúdium pre jednotlivcov aj skupiny. Rebecca Pippertová pravidelne prednáša o duchovnej obnove, evanjelizácii a formovaní charakteru. Napísala niekoľko populárnych kníh o evanjelizácii a kresťanskom živote.

Skladom

8,73 €

Posledné kusy
Nemôžem povedať "Ježiš", ale milujem ho
Nemôžem povedať "Ježiš", ale milujem ho

Gérard Daucourt

V knihe nájdete krátke príbehy ľudí s ťažkým postihnutím a tých čo sa o nich starajú.

Skladom

1,03 €

Posledné kusy
Bezmocne mocný si...
Bezmocne mocný si...

Mária Mistríková-Vasileva

Písmená sa zrodili v slová a slová v myšlienky života a činu. To Duch Boží nás uschopňuje ponárať sa do tajov vecí, dejov, do poznania a lásky."Objímajte svoje deti, pokiaľ môžete, lebo odídu skôr, než si to stihnete uvedomiť..."Slová, ktoré poukladal život na tieto stránky, nech nám pomôžu v našom hľadaní pokoja a dobra.P. Marek OFM

Skladom

3,86 €

E-kniha
E-kniha: Jezuliatko medzi nami
E-kniha: Jezuliatko medzi nami

Viliam Judák

Nitriansky biskup Viliam Judák po dvoch úspešných publikáciách Jezuliatko prichádza a Jezuliatko opäť prichádza, ponúka ďalšiu sériu zamyslení a príbehov na potechu srdce i duše v predvianočnom čase. Prvá časť knihy s názvom Kalendárium prináša čitateľovi na každý deň jednu z významných postáv Svätého písma, pri ktorých nám autor ukazuje ich úzku spätosť s týmto obdobím. Druhú časť knihy tvoria krásne a dojemné vianočné príbehy, ktoré v každej rodine navodia pravú vianočnú atmosféru.

Ihneď na stiahnutie
-29%

12,00 €

Audiokniha
Audiokniha: Exotem na této zemi
Audiokniha: Exotem na této zemi

Ladislav Heryán

Audiokniha známého salesiánského kněze a pedagoga, „pastýře undergroundu“, je putováním po stopách Božího milosrdenství na této zemi. Krátké příběhy jsou vyprávěny samotným autorem a doprovázeny jeho vlastní hudbou. Setkávají se v nich dva světy: svět Heryánovy kněžské každodennosti vyplněný setkáními s lidmi z různých vrstev společnosti, vesměs ale z jejích okrajů, a svět biblických poselství a podobenství. Ty vnášejí do naší současnosti paprsky pochopení a smyslu, ale také nastavují zrcadlo naší pýše a sobectví. Heryán ukazuje, jak je svět naplněn Božím milosrdenstvím, které nás v každé chvíli vybízí k tomu, abychom změnili naše uvažování a nechali se jím prostoupit. Jednotlivé kapitoly-příběhy knihy zaujmou bezprostředností a upřímností, s jakou nahlížejí v Boží perspektivě aktuální dění kolem nás, a prohlubují touhu po obrácení srdcí.

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,40 €

E-kniha
E-kniha: Sídlo Mansfield
E-kniha: Sídlo Mansfield

Jane Austen

Román Jane Austenovej nás privádza do Anglicka 18. storočia. Dvanásťročná Fanny Priceová opúšťa svoj chudobný domov a odchádza na panstvo bohatých príbuzných s názvom Mansfield Park. Tam vyrastá u Sira Thomasa Bertrama s jeho dvoma dcérami a synom Edmundom. Pomaly dospieva a začína sa o ňu uchádzať Henry Crawford. Hoci ju srdce ťahá inam, Sir Thomas, ktorého bohatstvo je založené na utrpení čiernych otrokov, jej radí, aby si Crawforda vzala. Poslúchne napo-kon jeho radu, alebo sa jej život začne uberať celkom iným smerom?

Ihneď na stiahnutie
-33%

9,99 €

E-kniha
E-kniha: Jane Eyrová
E-kniha: Jane Eyrová

Charlotte Brontë

Jane Eyrová, najznámejšie dielo Charlotty Brontëovej, je román, kde je hlavnou postavou mladá rozprávačka, drobná, nie práve krásna, ale inteligentná a čestná anglická sirota. Dej románu prechádza niekoľkými obdobiami: Janino detstvo v Gatesheade, kde jej život strpčujú teta a jej rozmaznané deti. Jej pobyt a vzdelávanie v Lowoodskej dievčenskej škole pre chudobné dievčatá a siroty, kde si získava priateľky, ale trpí nedostatkom - či už stravy alebo príjemného prostredia, jej pôsobenie ako opatrovateľky v sídle Thornfield Manor, kde sa zamiluje do svojho zamestnávateľa Edwarda Rochestera, obdobie strávené s rodinou Riversovcov v Moor House a Mortone, kde ju jej chladný bratranec-kňaz požiada o ruku, a jej opätovné stretnutie a manželstvo s milovaným Rochesterom v jeho dome vo Ferndeane.Čiastočne autobiografický román je plný spoločenskej kritiky a pochmúrnych gotických prvkov. Na vtedajšie pomery bol veľmi pokrokový, pretože nekopíruje len zásady romantizmu, ale miešajú sa v ňom aj nové, realistické prvky a motívy.

Ihneď na stiahnutie
-33%

9,99 €

E-kniha
E-kniha: Emma
E-kniha: Emma

Jane Austen

Úspešný román Jane Austenovej z prostredia anglickej "lepšej spoločnosti" 19.stor., kde čas plynie pomaly a porušenie spoločenských konvencií je neodpustiteľnou chybou, kde city a vzťahy medzi mladými ľuďmi výrazne ovplyvňuje výška majetku a ich zväzky sú často výsledkom osobných obetí a kompromisov. Hlavnou postavou je krásna a vzdelaná Emma Woodhousová. Podrobnosti

Ihneď na stiahnutie
-33%

9,99 €

5 z 12
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Martina, pred 20 hodinami

Široký sortiment, skvelé ceny a rýchle dodanie.

userAvatar

Gabriela, pred 2 dňami

Vybavenie objednávky bolo rýchle. Komunikácia na profesionálnej úrovni. Perfektne zabalené. Odporúčam !

userAvatar

Julia, pred 5 dňami

Možnosť kúpiť si knihu, ktorú som súrne potrebovala , ako e- knihu vo vydavateľstve Zachej, je pre mňa úžasná skúsenosť. Veľká vďaka ,,Zachej "

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk