Knihy s príbehmi

Knihy s príbehmi

(215 produktov)

Príbehy... S peknými príbehmi sa nám najčastejšie spája čas prázdnin v detstve - čas strávený u star...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Posledné kusy
Božie bláznovstvo!?
Božie bláznovstvo!?

Nik Ripken

pravdivý príbeh. Božie bláznovstvo!? rozpráva príbeh, neobyčajný a jedinečný, no zároveň veľmi ľudský. Pôsobivé osobné výpovede o cestách na najhrozivejšie miesta na svete dopĺňajú triezve a zaujímavé príbehy neobyčajných ľudí viery, ktorých Nik a Ruth stretli na cestách. Poslúžia ako kurz plný zjavenia, rastu a výziev pre kohokoľvek, kto to s Bohom myslí vážne. Ako dokáže prežiť a dokonca rásť viera v Krista na miestach Stredného východu? Ako môže Boh premôcť také zlo? Ako si zachovať vieru uprostred takej temnoty?

Skladom

9,70 €

Posledné kusy
Život starca Arsénia Kappadockého
Život starca Arsénia Kappadockého

Paisij Svätohorský

Kniha Život starca Arsénia Kappadockého opisuje život askétu, ktorý žil a pôsobil koncom 19. a začiatkom 20. storočia v Kappadokii na východe Turecka. Autorom knihy je starec Paisij Svätohorský, jeden z najväčších askétov 20. storočia, ktorý svojím strhujúcim životom oslovil milióny čitateľov na celom svete.Rovnako strhujúci je aj život starca Arsénia, za ktorým prichádzali mnohí ľudia s rôznymi duchovnými a telesnými problémami. Všetkým pomáhal slovami, príkladom i modlitbou.Láska starca Arsénia vyžarovala z jeho vnútra a objímala všetkých ľudí, ktorí si ho nesmierne vážili. Starec Paisij mal v Arséniovi Kappadockom veľký vzor a počas svojho života sa mu stále chcel podobať. Jeho duchovné zápasy opísal veľmi jednoduchou a pútavou formou.Kniha bola preložená do štrnástich jazykov. Čitateľovi poskytuje jedinečné informácie nielen o starcovi Arséniovi, ale aj o jeho rodnej Kappadokii, ktorá bola v minulosti silným duchovným a intelektuálnym centrom vďaka veľkým osobnostiam, ktoré pôsobili v tejto oblasti alebo z nej pochádzali. Farebné fotografie a mapa Kappadokie uvádzajú čitateľa do prostredia Fárasy a okolia, kde žil starec Arsénios.

Skladom

15,00 €

Posledné kusy
Bratr vyvržených
Bratr vyvržených

Guy Gilbert

Kněz na pařízské periferii. Legendární kniha známého francouzského apoštola delikventní mládeže uvádí čtenáře do začátků jeho působení v sedmdesátých a osmdesátých letech minulého století v Paříži, v devatenáctém obvodě. Guy Gilbert pochopil, že o práci mezi mládeží není třeba mluvit, ale že je třeba mezi mladými žít, poznat je, naslouchat jim, stát se jedním z nich. Většinová společnost na ně reagovala strachem a pohrdáním, mladí se naopak propadali do zoufalství a beznaděje, jejichž krajní podobou bylo násilí. Kniha není jen dobovým svědectvím o jednom výjimečném knězi, podává také plastický obraz okrajové mládeže, který zůstává silnou inspirací pro dnešek. Předkládá galerii postav a lidských osudů, mnohdy i velice dramatických. Najdeme tu však i příběhy o nalezeném východisku a obnovené naději na nový život. Guy Gilbert, známý francouzský vychovatel delikventní mládeže, kněz, se věnuje nejen mládeži, ale všem lidem, jejich problémům, soužití i křesťanskému přístupu k životu. Každý rok ve Francii vychází jedna až dvě jeho knihy, které stále vzbuzují zájem, lidé chodí na jeho přednášky, vyhledávají ho v těžkých situacích, jeho vystoupení přenášejí média.

Skladom

7,90 €

E-kniha
E-kniha: Odvážna dáma
E-kniha: Odvážna dáma

Kristi Ann Hunterová

2. diel. Daphne Blakemoorová si posledných dvanásť rokov spokojne nažívala v ústraní vo svojom vlastnom svete. Mala všetko, čo potrebovala – svojich blízkych, ktorých nadovšetko milovala, skutočný domov a čas, keď sa mohla oddávať snívaniu s otvorenými očami. Jedného dňa však panstvo, kde pracuje ako gazdiná, zdedí nový markíz. Ten je nepopierateľne spojený s jej minulosťou a všetko, čo má, je odrazu v ohrození.William, markíz z Chemsfordu, má v živote jediný cieľ: byť pravým opakom svojho otca. Predstava nového života v upokojujúcom tichu a ústraní malebného vidieka sa mu javí ako skvelý nápad... až kým mu jeho nová gazdiná neobráti život hore nohami.

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

Poučená životom
Poučená životom

Lucia Baťová

Lucia Baťová, autorka knihy Poučená životom, je 21-ročná študentka masmediálnej komunikácie v Trnave. Má veľmi rada knihy a motýle. Vo voľnom čase rada absolvuje prechádzky v prírode a rada tiež šoféruje. Jej snom do budúcnosti je venovať sa jazdeniu na koňoch.Jednou z hlavných postáv románu Poučená životom je Rút Balážová, ktorá má za sebou ťažký život. Napriek mladosti si stihla prejsť situáciami, ktoré ju neraz položili na kolená. Rozhodne sa odísť do Kanady, kde chce lepšie spoznať seba samu, nájsť prijatie a odpustenie. Potrebuje v sebe objaviť silu a odvahu, aby sa postavila svojim strachom a samotnej minulosti.Matthew McConelly je charizmatický a ambiciózny mladík, no jeho pekná tvár ukrýva mnoho tajomstiev. Zdá sa, že sa už poučil, a je odhodlaný chyby neopakovať. Otázkou je, čo sa stane, keď mu príde do života nové pokušenie...Autorka pracuje na pokračovaní knihy.Nová kniha už v ponuke: Povolaná Slobodou (2021).

Skladom

14,45 €

E-kniha
E-kniha: Prísaha
E-kniha: Prísaha

Tamera Alexanderová

1. diel. 30. novembra 1864 večer sa pri Frankline v štáte Tennessee odohrá ukrutná bitka, ktorá zdecimuje konfederačnú armádu a takmer pripraví o život kapitána Rolanda Warda Jonesa, vyznamenaného mississippského ostrostrelca. Jones má na bojisku vidinu a napriek vážnym zraneniam verí, že prežije. Život bez nohy si však predstaviť nedokáže, preto prinúti Elizabeth „Lizzie“ Cloustonovú – guvernantku u McGavockovcov, majiteľov Carntonu –, aby zasiahla, ak sa chirurg rozhodne pre amputáciu. Lizzie svoje slovo dodrží. Kapitánovi tým zachráni nielen nohu, ale aj život.Keď Lizzie v tú noc v náručí zomiera štrnásťročný chlapec, naliehavo ju prosí, aby odkázala jeho posledné slová zamýšľanému adresátovi. Okrem krstného mena o chlapcovi nič nevie a čoskoro zistí, že o ňom nie sú žiadne úradné záznamy. Ako má dodržať svoj sľub v krajine rozdelenej vojnou a nenávisťou? Odváži sa prijať ponuku kapitána Jonesa, že jej s tým pomôže? Počas svojej liečby na Carntone, ktorý sa zmení na poľnú nemocnicu, sa kapitán Jones do Lizzie zaľúbi. Tá je však zasnúbená s mužom, ktorého nemiluje.

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

E-kniha
E-kniha: Panie z Ivy Cottage
E-kniha: Panie z Ivy Cottage

Julie Klassenová

Historky z Ivy Hillu, 2. diel. Julie Klassenová ponúka čitateľom opäť sa zatúlať do dávneho Anglicka na prelome 19. storočia, a to konkrétne k dedinke Ivy Cottage, kde autorka znovu otvára nežný a láskavý príbeh priateľstva a lásky.Príbeh sleduje niekoľko žien a zmeny, ktoré nastali, a na ktoré si pomaličky začínajú zvykať. Rachel, dcéra skrachovaného ďžentlemena, sa ocitá v ťažkých časoch a potrebuje peniaze a prácu. Mercy, riaditeľka dievčenskej školy v Ivy Cottage, čelí novým nedisciplinovaným študentom , ktorí nedbajú na pravidlá. A taktiež je tu Jane, ktorá sa stala nedávno vdovou a tvrdo pracuje, aby udržala svoj podnik nad vodou.Tieto tri ženy bojujú v románe so zložitými okolnosťami, ktoré nastali a predsa sa nevzdávajú a odhodlane pokračujú so svojím životom a s hľadaním riešenia pre ich problémy. Každá z týchto žien čelí novým výzvam s pokorou a vierou. Rachel je po smrti otca nútená spoliehať sa na finančnú pomoc dám z Ivy Cottage a hľadá spôsoby, ako by mohla splatiť svoje podlžnosti. Všetky tri ženy sa spoja myšlienkou, aby Rachel otvorila v Ivy Cottage prvú knižnicu, keďže jej nebohý otec vlastnil veľkú zbierku kníh. Rachel sa do tejto vzrušujúcej úlohy púšťa a vďaka tomu prichádza na dávne tajomstvá a taktiež sa stretáva s mužom, ktorý jej zlomil srdce.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,79 €

E-kniha
E-kniha: Muž bez mena
E-kniha: Muž bez mena

Roseanna M. Whiteová

Tiene nad Anglickom 1. Jej úlohou je ukradnúť mu meno. Lenže čo ak jej namiesto toho ukradne on srdce? Rosemary Greshamová nemá žiadnych príbuzných. Teda až na tlupu niekdajších výrastkov, ktorí jej ako malému dievčaťu pomohli prežiť v temných londýnskych uliciach. Medzičasom všetci dospeli a nie sú viac vreckovými zlodejmi. Nie. Teraz kradnú hodnotné veci. A naučili sa nebadane votrieť do lepšej spoločnosti. Rosemary si začína klásť otázku, či ďalej viesť takýto život, keď nečakane dostane životnú ponuku – zistiť, či je istý bohatý džentlmen oddaný Británii alebo Nemecku. Ako sa však zmocniť histórie jeho rodiny i jeho priezviska? Európa stojí na prahu prvej svetovej vojny a o Petrovi Holsteinovi sa začínajú šíriť fámy. Holstein je síce utiahnutý a roztržitý človek, no stretáva sa s kráľom – a mnohí sa obávajú jeho možného vplyvu. Za svoje nemecké priezvisko však nemôže. Chce dokázať oddanosť britskej korune a pod pseudonymom sa vrátiť k písaniu obľúbených dobrodružných románov. Keď sa vo dverách jeho domu zjaví Rosemary a vydáva sa za uznávanú knihovníčku, Peter ju privíta ako správnu osobu na dosiahnutie svojho cieľa: ona bude človek, ktorý sa prekope minulosťou jeho rodiny. Nebezpečenstvo však rastie a podozrenia sa množia. Peter i Rosemary si uvedomia, že hľadanie pravdy je súbojom s časom. A to sa týka rovnako Petrovej minulosti ako aj iskierky náklonnosti, ktorá medzi nimi nepopierateľne preskočila.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,79 €

E-kniha
E-kniha: Šľachtická rošáda
E-kniha: Šľachtická rošáda

Kristi Ann Hunterová

časť prvá. Lady Miranda Hawthorne je lady, ako sa patrí, hoci v kútiku duše by veľmi chcela byť odvážna a bezstarostná. Vo svojich dvadsiatich rokoch je v očiach spoločnosti už beznádejnou starou dievkou. Svoje najvnútornejšie pocity nevylieva do denníka, ale píše listy starému priateľovi svojho brata – vojvodovi, ktorého nikdy nestretla, len o ňom počula, a nemá v úmysle mu ich nikdy poslať. Medzitým sa spriatelí s Marlowom, bratovým novým komorníkom, a aj keď sa túži oslobodiť od obmedzení svojho postavenia, zaľúbiť sa do sluhu sa je aj pre ňu príliš veľkou vzburou.Keď Marlow jeden z listov náhodou objaví a pošle ho nič netušiacemu vojvodovi, Miranda je zdesená. Vojvoda ju však prekvapí – list jej vráti a zdôverí sa jej s vlastnými pocitmi. A zrodí sa ich vzťah na diaľku. Neistota prameniaca z doterajšieho nedostatku nápadníkov sa zmení na zmätok z rastúcich pocitov k dvom mužom – k jednému, ktorého nikdy nestretla, a k druhému, na ktorého sa môže spoľahnúť, ale ktorého správanie je čoraz zvláštnejšie. Keď sú však v ohrození štátne tajomstvá, do ktorých je zapletený aj Marlow, jedna vec je Mirande jasná: vôbec jej nie je jedno, ako sa to skončí s Hawthornovcami a s tými, na ktorých jej rodine záleží.

Ihneď na stiahnutie
-29%

8,39 €

Závan z hôr
Závan z hôr

Denise Hunterová

2. časť. Román Závan z hôr je druhým príbehom zo série Hostinec Bluebell. Napísala ho americká autorka Denise Hunterová.Mia Emersonová, vychádzajúca hollywoodska hviezda, po rozchode a škandále medzi celebritami hľadá bezpečie a útočisko v jednom hostinci v mestečku Bluebell, ktoré bolo pôvodne miestom jej svadobnej cesty.Po svojom príchode sa Mia zoznámi s hostinským - Levim Bennettom a jeho dvoma sestrami. Onedlho medzi Levim a Miou preskočí iskra a tá ich povzbudí k vzájomnej dôvernosti. Levi tak prezradí Mii, že hostinec trpí finančnou krízou a Mia sa zasa spoľahne na Leviho, že jej prítomnosť v Bluebelli nevyzradí verejnosti a médiám. Všetkých prekvapí nájdený starý zápisník s informáciou, že v hostinci sa ukrýva vzácny diamantový náhrdelník. Podarí sa im nájsť stratené starodávne dedičstvo? A čo s rodiacimi sa citmi?

Skladom

15,42 €

Dôležité zbytočnosti
Dôležité zbytočnosti

Peter Novák

Peter Novák je autorom už druhej knihy plnej príbehov zo života s názvom Dôležité zbytočnosti. Po publikovaní prvej knižky Niekedy stačí preskočiť plot autora povzbudili reakcie známych i neznámych čitateľov, pre ktorých bola kniha príjemným spoločníkom. Rozhodol sa preto opäť spísať svoje zážitky, ktoré už niekoľko rokov zaznamenáva na osobnom facebookovom profile.Doležité zbytočnosti sú zbierkou krátkych príbehov z bežných životných situácií, ktoré zažíva každý jeden z nás na ulici, v obchode či cestou do práce. Príbehy iste podnietia aj nás k tomu, aby sme sa zastavili a našli si čas prihovoriť sa či len tak sa usmiať na toho, kto to bude práve potrebovať.

Skladom

7,47 €

Leto pri jazere
Leto pri jazere

Denise Hunterová

1. časť. Molly Bennettová je mladá hostinská z mesta Bluebell v Severnej Karolíne. Po tragickej smrti rodičov sa so súrodencami snaží splniť ich sen a premeniť rodné sídlo na hostinec. Do mesta zavíta Adam Bradford, autor bestsellerov, no zároveň samotársky spisovateľ prežívajúci krízu. V Bluebelli stretáva mladú hostinskú Molly, ktorá sa stane jeho múzou.Adam a Molly sa spriatelia a po tom, ako Molly objaví v múre hostinca stratený list z dávnej minulosti, obaja sa rozhodnú nešťastných milencov vypátrať. Popritom ich priateľstvo prerastie do lásky, na povrch však začnú vychádzať staré tajomstvá a Molly s Adamom sa ocitnú pred náročnou skúškou lásky...Román Leto pri jazere je prvým príbehom zo série Hostinec Bluebell. Napísala ho americká autorka Denise Hunterová.

Skladom

15,42 €

E-kniha
E-kniha: Paradoxy pána Ponda
E-kniha: Paradoxy pána Ponda

Gilbert Keith Chesterton

Paradoxy pána Ponda je posledná kniha detektívnych príbehov od slávneho britského prozaika, novinára a katolíckeho filozofa Gilberta Keitha Chestertona (1874 – 1936). Poviedky sa najprv objavovali v literárnom časopise Storyteller a knižne vyšli až po spisovateľovej smrti.Hlavným hrdinom zbierky je bývalý štátny zamestnanec pán Pond, ktorý sa doslova vyžíva vo vyslovovaní svojráznych paradoxných výrokov a priateľov neprestáva ohromovať opisom svojich prazvláštnych životných skúseností. Vďaka nezvyčajnému pohľadu na svet a zmyslu pre detailný rozbor akokoľvek zložitej situácie si dokáže poradiť aj s tým najzamotanejším prípadom. Sám autor o svojej poslednej veľkej literárnej postave napísal: „Väčšina tých, čo hovoria v paradoxoch, sa len vyťahujú. No Pond je iný. On to robí, pretože sa vyťahovať nechce. Vieš, vyzerá ako taký sedavý typ, vedecký mužíček, akoby bol navždy prikovaný k stolu či písaciemu stroju, no zažil niekoľko skutočne vzrušujúcich príhod. Nerád o nich hovorí, to vlastne ani nechce. Najradšej by sa rozprával o úsudku, filozofii a teoretických veciach z kníh – dobre predsa vieš, ako nesmierne miluje racionálnu literatúru osemnásteho storočia. Lenže počas toho abstraktného rozprávania občas znenazdania natrafí na čosi, čo sa mu aj naozaj stalo. No a vtedy – aby som to tak povedal – to všetko zhúžva dokopy. Snaží sa to natlačiť do malého priestoru a potom to jednoducho znie protichodne. Takmer každá z tých jeho pološialených viet predstavuje nejaké rozsiahlejšie dobrodružstvo v živote, ktorý by väčšina ľudí nazvala veľmi nedobrodružným."

Ihneď na stiahnutie

7,99 €

E-kniha
E-kniha: Hľadanie domova
E-kniha: Hľadanie domova

Kristi Ann Hunterová

3. diel. Jessamine Beaucheneová strávila väčšinu svojho života schovávaním sa a neustálym sťahovaním z miesta na miesto. Chcela sa tak vyhnúť minulosti, ktorú za sebou zanechala. Keď však zistí, že existuje nádej, že rodina, ktorú už dlho pokladala za mŕtvu, ešte žije, ale hrozí jej nebezpečenstvo, pochopí, že svoje tajomstvá nebude môcť ukrývať pred svetlom sveta naveky. Derek Thornbury miluje veci minulé a práve preto sa stal odborníkom na históriu a artefakty. Uvedomuje si, že Jess ho nikdy nemala príliš v láske, no keď ho požiada o pomoc s rozlúštením starého denníka svojich predkov, neodolá a rozhodne sa jej pomôcť odhaliť toto tajomstvo. Počas pátrania po ukrytom artefakte, ktorý musí Jess s Derekom nájsť skôr než nepriatelia jej rodiny, sa mnoho dozvedia jeden o druhom a zároveň sa veľa naučia aj o živote. Môže ich cesta k náprave minulosti napokon doviesť k ich spoločnej budúcnosti?

Ihneď na stiahnutie

10,49 €

Muž bez mena
Muž bez mena

Roseanna M. Whiteová

Tiene nad Anglickom 1. Roseanna M. Whiteová je známa americká autorka, ktorá píše veľmi pútavé historické romány. Medzi tie najúspešnejšie patrí aj román Muž bez mena.Dej príbehu je vsadený do obdobia pred a počas prvej svetovej vojny. Rosemary Gresham je mladé dievča bez rodiny. Tá svoje detstvo prežila v uliciach Londýna a jej jedinými priateľmi sú vreckári a nespratkovia z detstva. Z tých sa už stali zlodeji cennejších vecí a votreli sa do miestnej smotánky. Rosemary dostáva nečakanú ponuku. Istý Peter Holstein, ktorého priezvisko naznačuje nemecký pôvod, sa snaží dokázať svoju oddanosť britskej korune. A tak chce urobiť to, čo ma najradšej, napísať dobrodružný román, ale pod pseudonymom. Tu sa v jeho živote zjaví Rosemary. Tvári sa, že je uznávanou knihovníčkou. Peter ju vníma ako tu napotrebnejšiu osobu v danej chvíli.Čo zistí o ňom Rosemary? Aká je vlastne Petrova minulosť? Preskočí medzi týmito dvoma povestná iskra? Bude to napínavý boj s časom.

Skladom

13,48 €

E-kniha
E-kniha: Maliarova dcéra
E-kniha: Maliarova dcéra

Julie Klassenová

Sophie Dupontová vypomáha otcovi v jeho ateliéri, zatiaľ čo vlastné práce si necháva pre seba. V súkromí sama maľuje čarovné severo-devonské pobrežie, obľúbené medzi výtvarníkmi, medzi ktorých patrí aj šarmantný Wesley Overtree. Toho však, ako sa zdá, zaujíma viac Sophie ako okolitá scenéria. Kapitán Stephen Overtree je už zvyknutý, že na seba preberá povinnosti svojho brata Wesleyho. S blížiacim sa koncom dovolenky je poverený nájsť brata a priviesť ho domov. Keď však pricestuje do Devonshiru, zdesený zisťuje, že Wesley sa odplavil do Talianska a dcéru svojho hostiteľa zanechal vo vážnej situácii. Stephen cíti zodpovednosť a zvláštnu potrebu ochrániť mladú dámu, ktorá mu pripadá akosi dôverne známa. S túžbou odškodniť vlastné minulé zlyhania rovnako ako aj bratove urobí slečne Dupontovej ponuku na sobáš. Neponúka jej lásku, iba manželstvo "na papieri", aby ju uchránil pred škandálom. Ak padne v boji, ako sa obáva, bude aspoň váženou vdovou. Sophie, ktorá zúfalo hľadá východisko zo svojich ťažkostí, sa zmieta medzi svjom prvou láskou a týmto pochmúrnym mužom, ktorého sotva pozná. Trúfne si počkať na Wesleyho návrat? Alebo má prijať kapitánovu ponuku a modliť sa, aby to jedného dňa neoľutovala?

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,79 €

E-kniha
E-kniha: Učiteľ tanca
E-kniha: Učiteľ tanca

Julie Klassenová

Dostupné aj v zaujímavej kolekcii za výhodnú cenu! Nečakajte! Akcia je obmedzená a platí len do 31.12.2016.Keď sa Alec Valcourt, londýnsky učiteľ tanca, ocitne v role hlavy rodiny, presťahuje sa spolu s matkou a sestrou do zapadnutej dedinky v grófstve Devonshire, aby tu začal nový život. Čaká ho však nepríjemné prekvapenie: vedúca osobnosť dediny, lady Midwinterová, z istých dôvodov, ktoré sú pochované hlboko v jej minulosti, tanec zakázala. Alec nečakane nachádza spojenca v jej dcére. Hoci si spočiatku od koketnej Julie Midwinterovej udržiava odstup, postupne zisťuje, že pod smelým zovňajškom sa skrýva zraniteľná duša. Julia si napriek matkinmu nesúhlasu pekného učiteľa tanca hneď obľúbi, no nedokáže pochopiť, prečo odišiel z Londýna a vyhýba sa otázkam týkajúcim sa jeho minulosti. Podarí sa Julii s Alecovou pomocou odhaliť staré tajomstvá a vniesť do pochmúrnej dedinky a do matkinho uboleného srdca nový život? Vďaka Učiteľovi tanca vám pred očami ožije zaujímavé povolanie, ktorého cieľom bolo mladým dámam a džentlmenom vštepiť spoločenské zručnosti zvyšujúce šancu nájsť si „dobrú partiu“ – majetného partnera. Kniha obsahuje aj otázky na skupinovú diskusiu.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,79 €

E-kniha
E-kniha: Vykúpená láska
E-kniha: Vykúpená láska

Francine Riversová

(2.vydanie). Príbeh o láske, ktorá sa za žiadnych okolností nevzdá! Rok 1850, v Kalifornii sa práve začína zlatá horúčka. Muži predávajú svoju dušu za mešec zlata a ženy svoje telá za miestečko na spanie. Anjela nečaká od mužov nič iné ako zradu. Ako malé dievčatko ju po matkinej smrti predali za prostitútku. Teraz, po rokoch strávených v nevestincoch, ju pri živote drží len nenávisť namierená proti mužom, ktorí ju zneužívajú a zanechávajú v jej vnútri iba prázdnotu. Potom spoznáva Michaela Ozeu, muža, ktorý vo všetkom hľadá vôľu svojho nebeského Otca. Michael poslúchne Božie volanie oženiť sa s ňou a bezpodmienečne ju milovať. Svojím správaním sa však vymyká tomu, čo zatrpknutá Anjela od neho ako muža očakáva, a jej zatvrdnuté srdce začne pomaly mäknúť. Táto nečakaná zmena však prinesie so sebou aj zdrvujúce pocity nehodnosti a strachu, ktoré Anjelu prinútia utiecť. Späť do temnoty, ďaleko od manželovej obetavej lásky, ďaleko od pravdy, ktorú nedokáže dlhšie popierať – že najhlbšie uzdravenie pochádza iba od toho, kto ju miluje ešte viac ako Michael… od toho, ktorý ju nikdy neopustí.Táto nadčasová klasika je prerozprávaním biblickej Knihy Ozeáš. Je príbehom o Božej bezpodmienečnej, vykupujúcej a všetko spaľujúcej láske, je príbehom, ktorý mení život. Kniha sa stala predlohou pre celovečerný film v réžii D. J. Carusa, ktorý mal premiéru 21. 1. 2022.

Ihneď na stiahnutie
-7%

13,90 €

E-kniha
E-kniha: Lekárnikova dcéra
E-kniha: Lekárnikova dcéra

Julie Klassenová

Lilly Haswellová si pamätá všetko – či chce, alebo nie…Lilly pomáha v otcovej v lekárni, suší bylinky, zručne pripravuje rôzne mastičky a lieky, no stále ju prenasledujú spomienky na matku, ktorá pred pár rokmi bez slova zmizla. Celá dedina si o tom šepká, ale jej otec o tom odmieta hovoriť. A ona celé dni sníva o ďalekých svetoch – o cestovaní, dobrodružstvách a láske. Keď jej príbuzní ponúknu možnosť bývať s nimi v Londýne, Lilly objaví nielen radosti či nástrahy vyššej spoločnosti a ctiteľov, ale aj stopy vedúce k matke. Nájde však to, čo hľadá – pravdu o minulosti a lásku do budúcnosti?

Ihneď na stiahnutie
-30%

13,99 €

E-kniha
E-kniha: Farby pravdy
E-kniha: Farby pravdy

Tamera Alexanderová

2. diel. V meste poznačenom vojnou sa istá žena púšťa do beznádejného pátrania a istý muž musí čeliť minulosti na mieste, ktoré ho takmer zničilo.Tennessee v roku 1866. Podľa posledného listu, ktorý Írka Catriona O’Tooleová dostala od svojho dvojčaťa Ryana, musel jej brat po vstupe na americké územie narukovať do armády Konfederácie. Keďže ho vyslali do Franklinu v Tennessee, pravdepodobne sa zúčastnil na krvavej bitke pri tomto meste, v ktorej padli tisícky mužov. Catriona opúšťa milovanú vlasť iba s kôpkou peňazí, ktoré jej Ryan poslal, a v sprievode svojej cholerickej sedemročnej sestry Nory sa vydáva hľadať ho do Ameriky, kde túži začať nový život.Wade Cunningham, bývalý unionistický vojak, ktorý vstúpil do radov novovzniknutej tajnej služby Spojených štátov, prichádza do Franklinu odhaliť sieť falšovateľov peňazí na povojnovom Juhu. Aby prenikol do ich kruhov, predstiera, že bojoval na strane Konfederácie. Catriona a jej nezbedná ryšavá sestra mu od prvej chvíle padnú do oka, preto ho šokuje, keď zistí, že Catriona vlastní jedny z najlepších exemplárov falošných bankoviek, aké kedy videl. Zo ženy, čo si získala jeho srdce, sa tak rýchlo stáva hlavná podozrivá v závažnom prípade, ktorého vyšetrovaním poverili práve jeho.Úspešná autorka Tamera Alexanderová prináša hutný historický román s rozvetvenou zápletkou, ktorý sa dotýka tém, ako sú pravda, zrada a nečakaná láska medzi zdanlivými nepriateľmi. Kniha ukazuje, že Boh dokáže vyťažiť dobro aj z našich životných zlyhaní.

Ihneď na stiahnutie

11,19 €

E-kniha
E-kniha: Most na Belle Island
E-kniha: Most na Belle Island

Julie Klassenová

Mladý právnik Benjamin Booker sa po ponižujúcej prehre na súde rozhodne, že už nikdy neuverí krásnej žene. Dôjde však k vražde a starší spoločník ich firmy nie je spokojný s vyšetrovaním. Požiada preto Benjamina, aby celú vec preskúmal. Ten nadšene súhlasí, aby mohol aspoň na chvíľu opustiť Londýn. Dôkazy ho dovedú na malý ostrov na Temži, zahalený hmlou a tajomstvom. Čoskoro sa zaľúbi do hlavnej podozrivej – do ženy, ktorá tvrdí, že ostrov už desať rokov neopustila. Dá sa jej však veriť?Isabelle sa na ostrove Belle Island cíti v bezpečí a vedie plodný život, no strach jej nedovolí ho opustiť. Keď sa objaví pán Booker s novinkami, je šokovaná. Ostrov desať rokov neopustila, ale mala sen, v ktorom videla mŕtveho muža v jeho pracovni. Alebo to nebol sen ale spomienka? Bola na neho nahnevaná, ale jeho smrť si nikdy nepriala. Keď zomrie ďalší človek, dôkazy vedú priamo k Isabelle. Tá nevie, komu má veriť: peknému právnikovi alebo obdivovateľovi, alebo priateľom, ktorí prídu na ostrov? Nakoniec vysvitne, že každý z nich mal niečo proti mŕtvemu mužovi. A môže vlastne veriť svojej vlastnej mysli?

Ihneď na stiahnutie
-30%

11,19 €

E-kniha
E-kniha: Keď srdce zavolá
E-kniha: Keď srdce zavolá

Janette Okeová

Príbehy z kanadského západu I. Janette Okeová v knihe Keď srdce zavolá, ponúka nadčasový romantický príbeh plný dobrodružstva. Klasický romantický príbeh z kanadských prérií od obľúbenej autorky.Ani vynikajúce vzdelanie a výchova nepripravili Elizabeth na život na dosiaľ neosídlenom území západnej Kanady...Elizabeth Thatcherová je húževnatá a vzdelaná krásna mladá žena. Keď si nájde miesto učiteľky v škole na úpätí kanadskej časti Skalnatých vrchov, úplne ju zaskočia nehostinné podmienky, v ktorých sa ocitne. Napriek tomu je odhodlaná uspieť v neľahkej úlohe zapadnúť medzi miestnych a formovať srdcia a mysle svojich žiakov. S rovnakou zanovitosťou si drží odstup od všetkých mužov. Až kým nestretne Wynna Delaneyho, člena Kráľovskej kanadskej jazdnej polície...

Ihneď na stiahnutie
-10%

8,90 €

E-kniha
E-kniha: Čaro jednoduchého života
E-kniha: Čaro jednoduchého života

Christian Signol

„Sotva som vedela chodiť, už som sa naučila vkĺznuť pod brucho ovčích matiek a piť priamo z ich vemien. Nikdy ma neodmietli a nikdy som neutŕžila ani najmenší štuchanec. Nahrádzali mi tú, ktorá mi tak veľmi chýbala, trochu neskoršie, keď som zistila, že som najdúch. Vždy som vedela, čo je šťastie: keď je človek spokojný s tým, čo má, a sám sa prijíma taký, aký je.“Dojímavé spomienky jednoduchej pastierky oviec Marie de Brebis už očarili nespočetné množstvo čitateľov. Dva roky pred svojou smrťou nadiktovala príbeh svojho dlhého života úspešnému francúzskemu autorovi Christianovi Signolovi – tak vznikol podmanivý portrét ženy, ktorá rozpráva o čare jednoduchých vecí.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,05 €

E-kniha
E-kniha: Príhovory na všedné dni 2
E-kniha: Príhovory na všedné dni 2

Miron Keruľ-Kmec

9.-16. týždeň po Päťdesiatnici. Táto zbierka príhovorov na všedné dni vznikla pred mnohými rokmi.Imprimatur bolo udelené vladykom Jánom Babjakom SJ, prešovským arcibiskupom a metropolitom, v roku 2004.Vplyvom rôznych okolností bola publikovaná iba malá časť týchto príhovorov v brožúrke Na každý deň. Dúfam že tento návrat k nedokončenému projektu poslúži inšpiráciou mnohým.

Ihneď na stiahnutie
-22%

6,90 €

E-kniha
E-kniha: Príhovory na všedné dni 1
E-kniha: Príhovory na všedné dni 1

Miron Keruľ-Kmec

1.- 8. týždeň po Päťdesiatnici. Táto zbierka príhovorov na všedné dni vznikla pred mnohými rokmi.Imprimatur bolo udelené vladykom Jánom Babjakom SJ, prešovským arcibiskupom a metropolitom, v roku 2004.Vplyvom rôznych okolností bola publikovaná iba malá časť týchto príhovorov v brožúrke Na každý deň. Dúfam, že tento návrat k nedokončenému projektu poslúži inšpiráciou mnohým.

Ihneď na stiahnutie
-22%

6,90 €

E-kniha
E-kniha: Keď príde jar
E-kniha: Keď príde jar

Janette Okeová

Príbehy z kanadského západu II. Dal jej svoje srdce – dokáže sa oň Elizabeth starať s takou nehou, s akou sa Wynn stará o ňu?Keď príde jar je druhou knihou najpredávanejšej série kresťanských románov z prostredia kanadského západu od skvelej spisovateľky Janette Okeovej.Svadba bola jej splneným snom, ale potom…Po roku učenia v jednotriednej škole v kanadskej divočine plánuje Elizabeth svadbu s Wynnom Delaneym, členom Kráľovskej severozápadnej jazdnej polície. Svoj manželský život začínajú na jeho odľahlej základni ďaleko na severe. Elizabeth sa necíti pripravená na taký osamelý život bez mnohých výdobytkov, na ktoré bola dovtedy zvyknutá. Zostala jej len láska k Wynnovi a viera v Boha. Bude to však stačiť?Janette Okeová je priekopníčkou kresťanskej literatúry a oceňovanou autorkou inšpiratívnych románov. Viaceré z jej kníh sa stali predlohami televíznych filmov a seriálov. S manželom Edwardom žije v kanadskej Alberte.

Ihneď na stiahnutie
-8%

10,90 €

Príhovory na všedné dni 2
Príhovory na všedné dni 2

Miron Keruľ-Kmec

9.-16. týždeň po Päťdesiatnici. Táto zbierka príhovorov na všedné dni vznikla pred mnohými rokmi. Imprimatur bolo udelené vladykom Jánom Babjakom SJ, prešovským arcibiskupom a metropolitom, v roku 2004. Vplyvom rôznych okolností bola publikovaná iba malá časť týchto príhovorov v brožúrke Na každý deň. Dúfam že tento návrat k nedokončenému projektu poslúži inšpiráciou mnohým.

Skladom

8,63 €

E-kniha
E-kniha: Odvážny plán
E-kniha: Odvážny plán

Elizabeth Camdenová

Ako biochemička pôsobiaca začiatkom dvadsiateho storočia v New Yorku doktorka Rosalinda Wernerová zasvätila svoj život križiackej výprave proti chorobám prenášaným vodou. Patrí k priekopníkom novej prelomovej technológie, ktorá zmení spôsob dodávania vody do každej domácnosti v meste – ale iba vtedy, ak sa jej podarí presvedčiť ľudí o zmysle svojej práce. Nedávno vymenovaný komisár Newyorskej vodnej správy Nicholas Drake veľmi pochybuje o Rosalinde a metódach, ktoré používa tím jej spolupracovníkov. Keď sa s ňou počas súdneho sporu dostane do priamej konfrontácie, je zaskočený svojou reakciou na pôvabnú vedkyňu.Aj keď Rosalinda a Nick vedú súkromnú vojnu proti náklonnosti, ktorú k sebe cítia, pevne stoja na opačných stranách v bitke, ktorá neovplyvní iba ich životy. Keď verejné pobúrenie vzrastie a Rosalinda sa stane terčom neznámeho nepriateľa, obaja súperi si uvedomia, že v hre je oveľa viac, než sa im kedy snívalo.

Ihneď na stiahnutie

10,49 €

E-kniha
E-kniha: 12 príbehov o hľadaní vnútorného pokoja
E-kniha: 12 príbehov o hľadaní vnútorného pokoja

kolektív autorov

Táto kniha nie je vymyslená. Je plná životných príbehov ľudí, ktorí chodia po tejto zemi, sú teda skutoční. Je to kniha, ktorá od začiatku do konca hovorí o tom, že život a realita bytia vedia byť drsné, inokedy nudné a prázdne alebo rozbité. Každý z nás to pozná. Táto kniha je výnimočná práve tým, že hovorí o tom, ako je možné nájsť pokoj, po ktorom všetci tak túžime. Existuje niečo, čo ťažké okolnosti našich životov mení na túžbu rásť, kráčať, tešiť sa, milovať a byť milovaný. Každý jeden človek na týchto stránkach píše o tom, že existuje niekto, kto vie milovať tak, ako nikto iný, že existuje niekto, komu nie ste ukradnutí. Niekto, kto pozná vašu bolesť, strach, samotu, prázdno, no je ochotný s vami kráčať životom. Je tu niekto, kto vie priniesť Pokoj.

Ihneď na stiahnutie

6,90 €

E-kniha
E-kniha: A zaznel šofar
E-kniha: A zaznel šofar

Francine Riversová

On vyzeral ako dokonalý pastor pre Centervillský kresťanský zbor. Ona bola jeho dokonalou manželkou.Keď Paul Hudson prijal miesto pastora cirkevného zboru, ktorý sa ocitol v kríze, netušil, do čoho ide. Netrvalo však dlho a Centervillský kresťanský zbor sa odrazil od dna. Počet členov začal veľmi rýchlo stúpať, všetko išlo ako po masle. Len keby to tak videla aj jeho manželka. Paul sa však rozhodol, že sa jej tichým nesúhlasom nenechá vyviesť z miery. Eunice cítila, že niečo nie je v poriadku a že je to tak už dlhý čas...Potichu zatvorila dvere spálne a kľakla si k posteli. Topím sa, Bože. Nikdy som sa necítila taká sama. Na koho iného sa mám obrátiť, Pane? Kde má manželka pastora hľadať pomoc, keď sa jej rúca manželstvo a život sa vymyká spod kontroly? Schmatla vankúš a pritisla si ho k ústam, aby nebolo počuť jej vzlyky. Francine Riversová si už roky získava kladné hodnotenia kritikov a sympatie čitateľov na celom svete. Medzi jej úspešné romány patria: Vykúpená láska, Posledný pojedač hriechov alebo Hlas vo vetre.

Ihneď na stiahnutie
-6%

14,90 €

E-kniha
E-kniha: Pieseň bez nôt
E-kniha: Pieseň bez nôt

Roseanna M. Whiteová

Ak zradí svoje srdce, zachráni mnoho životov. Nájde na to odvahu? Willa Forsytheová je hudobný zázrak a zároveň prvotriedna zlodejka. Na prahu prvej svetovej vojny sa preto dokonale hodí na dôležitú úlohu – získať šifrovací kľúč od známeho huslistu, ktorý sa momentálne nachádza vo Walese. Lukas de Wilde si užíval život celebrity – až doteraz. Sláva ho pred pár týždňami takmer stála život, pretože každý sa usiluje získať kľúč k práci jeho otca – kryptológa. Lukas má tiež strach o svoju sestru a matku, ktoré sa stratili, keď Nemci vtrhli do Belgicka. Rozptýlenie mu prinesie až stretnutie so zaujímavou a talentovanou Willou Forsytheovou. Nebezpečenstvo hrozí z každej strany a Willa vie to, čo Lukas nie – že ho musí zradiť a vziať mu kľúč, inak bude jej rodina trpieť, rovnako ako trpí tá jeho.Druhá kniha série Tiene nad Anglickom je symfóniou presvedčivých hrdinov a intríg, ktoré berú dych. Nájdeme tu múdrosť, vrúcnosť a láskavosť napriek temnote a napätiu tej doby... Whiteová je majsterka historickej fikcie, a preto tu môžeme objaviť správnu dávku z každej oblasti, či to sú dejiny, napätie, humor alebo láska.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,79 €

E-kniha
E-kniha: Čipkárka
E-kniha: Čipkárka

Laura Frantz

V kolóniách nastáva nová éra slobody. Akú má však nádej na nezávislosť pravá anglická lady?Lady Elisabeth „Liberty“ Lawsonová má takmer všetko, čo by si žena jej postavenia mohla želať. Je dcérou britského viceguvernéra Virgínskej kolónie a miláčikom vyberanej spoločnosti tejto drsnej krajiny. Okrem toho ju čaká výhodné manželstvo. Na tom, že jej nastávajúci je nehanebník a ich vzťahu chýba láska, až tak nezáleží – alebo si to aspoň nahovára. Jej život síce pôsobí usporiadane, ale koloniálny Williamsburg je ako sud s pušným prachom, čo onedlho vyletí do vzduchu. Bratranec jej snúbenca Noble Rynallt nosí v srdci povstalecký zápal. Tí, ktorí majú dočinenia s britskou šľachtou, sú podozriví zo špionáže a Liberty čoskoro zistí, že stojí pred strašnou voľbou. Zostane verná svojim anglickým koreňom? Alebo sa pridá k Nobleovi a radikálnym revolucionárom?Nový román Laury Frantzovej vďaka svojim detailným historickým opisom čitateľa doslova vtiahne na miesto a do obdobia, v ktorom sa príbeh odvíja. Je popretkávaný výjavmi, zvukmi, vôňami a atmosférou koloniálnej Ameriky v roku 1775. A ten príbeh! Vzťah, ktorý sa rodí medzi Liberty (Elisabeth) a Nobleom, čitateľovi vyrazí dych a spôsobí zimomriavky na celom tele. Vďaka rôznym nebezpečným situáciám, podvodom a prekvapujúcim udalostiam dej neustále napreduje a vyvoláva otázky, ako sa to skončí.Obľúbená autorka historických románov Laura Frantzová prichádza s napínavým príbehom o láske, zrade a nových začiatkoch. Znova očarúva čitateľov historickej beletrie svojím citom pre detail a schopnosťou vytvoriť živé, uveriteľné postavy.

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

E-kniha
E-kniha: Stav sa o jej srdce
E-kniha: Stav sa o jej srdce

Tamera Alexanderová

Príbeh, v ktorom sa spája téma rodiny s vysokým a vplyvným postavením, politika a srdcia bijúce pre lásku je späť Tamera Alexanderová prenáša čitateľa do obdobia železníc a vyostreného napätia Éry rekonštrukcie v roku 1870.Alexandra je jedinou dcérou nashvillského právnika, potomka zakladateľov mesta, a ich rod sa považuje za súčasť spoločenskej elity. Alexandra sa snaží vysporiadať so zármutkom zo smrti svojho snúbenca a jej otec svoju dcéru tlačí do svadby so starým vdovcom, čo Alexandra odmieta, pretože túži byť učiteľkou, presne ako jej bývala láska. Rozhodne sa vzdorovať svojej rodine a začne nasledovať svoj sen o výučbe na rodiacej sa slobodnej Fiskovej univerzite.Medzitým sa vlastník coloradskej železnice, Sylas Rutledge, pokúša získať kontrakt na rozšírenie svojej železnice v Nashville. Vďaka tomu si uvedomí, aké silné a prekvapivé puto ho spája s Alexandrou.Alexandra v tejto knihe neúnavne bojuje nielen za svoju budúcnosť, ale aj budúcnosť svojich študentov. Snaží sa vyriešiť zlé podmienky školy a povzbudzovať svojich študentov, aby vytrvali, hoci sa veci zdajú pochmúrne a beznádejné. Život Alexadry a Sylasa sa zvláštne prepojí a čitateľ sleduje príbeh, v ktorom sa obaja snažia dosiahnuť svoje ciele a zároveň sa učia otvárať pre novú lásku.Autorka tu ponúka svet plný odvahy, cti a nádeje. Čitateľ sa tu stretáva s neuveriteľne silnou a inšpirujúcou ženskou postavou, ktorá sa nevzdáva napriek zložitým okolnostiam. Je to príbeh o odhodlaní meniť veci a žiť svoje túžby, príbeh o tvrdej práci, ktorá sa vyplatí.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,49 €

E-kniha
E-kniha: Večné puto
E-kniha: Večné puto

Laura Frantz

Próza Laury Frantz sa s autentickosťou a hlbokým citom rozvírila, keď sa v knihe Večné puto vrhá do svojej rodinnej histórie a podelila sa o tento bezdychový príbeh lásky, exilu a odvahy v Colonial America.Magnus MacLeish a Lark MacDougallová vyrastali na rovnakých pozemkoch jedného panstva. Magnus je dnes lordom veľkého zámku, ale i celého ostrova Kerrera. Lark je v jeho službách iba včelárkou a tiež tou, ktorá má vytvoriť tinktúru, ktorá by pomohla jeho žene počať a priviesť na svet dediča. Keď však jeho manželka náhle umiera, Magnus a Lark sa ocitnú vo víre obvinení, vyhostia ich z milovaného ostrova a predajú za trest do služby naprieč Atlantikom až do Ameriky. Dokážu napriek nepriazni osudu začať úplne od začiatku? Má ich budúcnosť nejakú nádej?

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

E-kniha
E-kniha: Slúžka z Fairbourne Hall
E-kniha: Slúžka z Fairbourne Hall

Julie Klassenová

V snahe uniknúť pred sobášom s bezcharakterným mužom sa Margaret Macyová prezlečie za slúžku a uteká z Londýna. Ak sa jej do najbližších narodenín podarí ostať slobodnou, získa dedičstvo a s ním aj sladkú nezávislosť. Nikdy však neplánovala naozaj pracovať ako slúžka. A rozhodne nie v dome Nathaniela a Lewisa Upchurchovcov – obaja kedysi boli jej ctiteľmi. Margaret zápasí so svojou prvou skutočnou prácou v živote a usiluje sa udržať svoju totožnosť v tajnosti, najmä keď vznikne podozrenie a zvedavé oči zavítajú do Fairbourne Hall. Vyhne sa pasci, ktorá ju má vylákať z úkrytu?Slúžka z Fairbourne Hall, román prekypujúci romantikou a nebezpečenstvom, vťahuje čitateľa do fascinujúceho sveta služobníctva anglického panského sídla z 19. storočia, kde výzor môže byť klamlivý.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,79 €

E-kniha
E-kniha: Tajomstvo Pembrooke Parku
E-kniha: Tajomstvo Pembrooke Parku

Julie Klassenová

Abigail Fosterová je praktickou dcérou. Bojí sa, že skončí ako stará panna najmä preto, že má malé veno a, ako sa zdá, jediný muž, o ktorom si myslela, že by sa s ňou mohol oženiť, sa zamiluje do jej mladšej pôvabnejšej sestry. Keď rodina čelí finančnému bankrotu, Abigail a jej otec hľadajú primeranejšie ubytovanie. Vtedy prichádza neznámy právnik so zarážajúcou ponukou: užívať odľahlé panské sídlo, ktoré už osemnásť rokov stojí opustené. Fosterovci odcestujú do veľkolepého Pembrooke Parku, ktoré s hrôzou nachádzajú tak, ako ho jeho predchádzajúci obyvatelia náhle opustili: dná šálok pokryté zaschnutým čajom, moľami prežrané šatstvo v skriniach, domček pre bábiky rozložený uprostred hry... Privíta ich atraktívny miestny kaplán, ale hoci sa zdá, že on aj jeho rodina poznajú minulosť sídla, jediná informácia, ktorú im poskytnú, je strohé varovanie: Majte sa na pozore pred cudzincami, ktorých do Pembrooke Parku prilákajú reči o tajnej izbe plnej pokladov.To Abigail zaujme. V nádeji na obnovu rodinných financií – a svojho vena – Abigail pátra po údajnom poklade. Desivé zvuky v noci a stopy v prachu však prezradia, že nie je jediná, kto tajne prehľadáva dom. Nato Abigail začína dostávať anonymné listy s kľúčom k tajnej izbe a prekvapujúcim odhalením z minulosti. Keď Pembrooke Park navštívia starí priatelia a noví nepriatelia, tajomstvá vychádzajú na svetlo sveta. Nájde Abigail poklad a lásku, ktorú hľadá... alebo veľmi reálne nebezpečenstvo?

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,99 €

E-kniha
E-kniha: Nezmazateľný dojem
E-kniha: Nezmazateľný dojem

Tamera Alexanderová

Príbehy z Belmontu • 1. Claire Laurentová zo všetkého najviac túži namaľovať niečo, čo jej prinesie uznanie, lenže jej otec od nej žiada, aby kopírovala a falšovala diela. Keď ju okolnosti donútia utiecť z domu, do cesty jej vstúpi právnik Sutton Monroe, ktorý jej preukáže láskavosť tým, že ju nevydá úradom. Neskôr jej však odmietne prísť na pomoc, v dôsledku čoho sa Claire nazdáva, že sa v ňom mýlila. Keď sa ocitne v prostredí nashvillskej smotánky, Claire začína veriť, že svoj sen preniknúť do sveta umenia má na dosah ruky. No iba ak jej minulosť ostane utajená. Federálne vojsko zničilo Suttonovi domov, zhabalo pozemky a teraz hrozí, že ho pripraví aj o česť jeho rodiny. Vďaka odhodlaniu získať späť, čo mu patrí, odhalí pravdu, ktorá ho môže stáť viac, než si kedy vedel predstaviť. A okrem toho aj ženu, ktorú miluje. Nezmazateľný dojem je strhujúci príbeh o národe, ktorý sa zotavuje z vojny, o vykúpení zranených a láske muža a ženy, ktorí nájdu odvahu dívať sa na seba samého i jeden na druhého v pravom svetle. Dej sa odohráva v nashvillskom historickom sídle Belmont, veľkolepej usadlosti, ktorú dala pred občianskou vojnou postaviť Adelicia Acklenová.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,49 €

E-kniha
E-kniha: Sedem dní v pivnici
E-kniha: Sedem dní v pivnici

Peter Karpinský

Tento príbeh sa skutočne stal v istej pivnici... Nemôžem prezradiť v ktorej, aj mená niektorých postáv som musel zmeniť, pretože ma o to výslovne požiadali – nechceli totiž, aby ich v knihe niekto spoznal. Napriek tomu všetko, o čom sa tu píše, je pravda pravdúca. V jedno ráno prašiškriatok Celestín zistil, že ho mamka, ocko a ostatní jeho príbuzní opustili. Chvíľu bol z toho smutný, no potom sa ich spolu so svojimi priateľmi Moľou a Pavúkom vybral hľadať. Počas sedemdňového putovania po tajomnej pivnici prežil napínavé, veselé, no i smrteľne nebezpečné dobrodružstvá. Zúčastnil sa mnohých bojov, ale aj jednej svadby. Navštívil barbarský svet nálevníkov, hroznú Krajinu smútkov, nádherné Krištáľové kniežatstvo, zábavný blší cirkus, strašidelný čierny hrad, až napokon... Ako sa to skončilo? To si radšej prečítajte sami.

Ihneď na stiahnutie
-29%

4,80 €

E-kniha
E-kniha: Vianoce v Carntone
E-kniha: Vianoce v Carntone

Tamera Alexanderová

novela. Uprostred vojny a blednúceho sna o Konfederácii odhaľujú ranený vojak a chudobná vdova skutočný význam Vianoc – a obetujúcej sa lásky...Nedávno ovdovená Aletta Prescottová sa snaží, aby ona aj jej syn dokázali zvládať ťažké životné okolnosti. Keď sa banka vyhráža vysťahovaním, objaví reklamu na dražbu Ženského charitatívneho spolku a požiada o prácu – len aby zistila, že všetky pozície sú už obsadené. Potom jej náhodné stretnutie s raneným vojakom ponúkne inú príležitosť – a priateľstvo. Môže však Aletta tomuto mužovi dôverovať?Kapitán Jake Winston, uznávaný konfederačný ostrostrelec, utrpel v Bitke pri Chickamauge zranenie hlavy. Po lekárovej diagnóze sa Jake obáva, že stratí nielen to, v čom je najlepší, ale aj svoju identitu. Kým sa zotavuje, dostane rozkaz pomáhať s dražbou Ženského charitatívneho spolku. Úctivo namieta. Nepredstavoval si, že ako vojak bude poklonkovať kŕdľu „krinolín“. Ale rozkazy sú rozkazy a on čoskoro zistí, že táto skupina žien – najmä jedna z nich – preňho znamenajú omnoho viac, než očakával. Vianoce v Carntone, zasadené do pozadia a histórie plantáže Carnton vo Frankline v Tennessee, sú príbehom obnovenej nádeje a znovunájdenej viery v čase Vianoc.

Ihneď na stiahnutie
-30%

10,49 €

Obloha na jeseň
Obloha na jeseň

Denise Hunterová

3. časť. V Bluebelli je rušno. Grace sa snaží viesť rodinný hostinec, ale popritom má svoje starosti, ktoré ju zaplavujú. Rozbieha svoj nový obchod so športovými potrebami, ale v pozadí pracovného života sa vyrovnáva s traumou z detstva.Povinná dovolenka od šéfa v dôsledku strelnej rany pri výkone služby, privádza neznámeho muža Wyatta do hostinca Bluebell, v ktorom sa zoznámi s Grace. Zakrátko sa spriatelia a Wyatt sa začína otvárať Grace, pretože ho priťahuje jej svieži pohľad na život a zmysel pre humor. Niet pochýb o tom, že títo dvaja vytvorili zvláštne puto, ale spôsobia Wyattove tajomstvá zrútenie Graceinho sveta? Alebo tieto tajomstvá nakoniec vyliečia oboch?Román Obloha na jeseň je tretím príbehom zo série Hostinec Bluebell. Napísala ho obľúbená americká autorka Denise Hunterová.

Skladom

16,39 €

4 z 12
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk