Recenzie

Recenzie

(vaše názory na knihy + súťaž)

Napíšte recenziu a vyhrajte 20 € poukážku na nákup v Zachej.sk

20 € poukážku na nákup tovaru na Zachej.sk za mesiac máj 2024 získava p. Andrea za názor na hračku Ježiško - plyšová postavička. Blahoželáme.

Dočítali ste knihu a chcete sa o svoj názor podeliť? Vaše názory pomáhajú ďalším stovkám ľudí, ktorí sa rozhodujú, či si knihu prečítať. A navyše, každý mesiac žrebujeme jedného recenzenta, ktorý od nás získa poukážku v hodnote 20 € na nákup produktov v ponuke kresťanského kníhkupectva Zachej.sk

Zakladné podmienky súťaže: (podrobný štatút súťaže)

  • registrujte sa na Zachej.sk a píšte názory ako prihlásený užívateľ
  • vyhľadajte knihu, ku ktorej chcete napísať svoj názor
  • rozsah recenzie viac ako 100 znakov + ohodnoťte knihu hviezdičkami
  • v jednom mesiaci môžete napísať viac recenzií, zvýšite si tým šancu na výhru
Nebezpečenstvo mágie

Nebezpečenstvo mágie

Francesco Bamonte

-12%

6,95 €

4,9
M
maria (6)

12. júna 2024

Poučná kniha o tom, ako veľmi si uškodíme, keď sa zaoberáme alebo navštevujeme či voláme o pomoc rôznych veštcov a liečiteľov.

Myšlienky na každý deň

Myšlienky na každý deň

Alícia Lenczewska

12,51 €

5,0
H
Helena (1)

11. júna 2024

Veľmi pekná kniha, ktorá obsahuje myšlienky na každý deň.

Krížová cesta (Lenczewska)

Krížová cesta (Lenczewska)

Alícia Lenczewska; Iwona Kępisty (ed.)

5,72 €

5,0
M
Michael (2)

11. júna 2024

Úvahy sú síce krátke, ale pri rozjímámí sú veľmi oslovujúce.

Svedectvo

Svedectvo

Alícia Lenczewska

19,30 €

5,0
M
Michael (2)

11. júna 2024

Jednoduché a přitom velmi důležité duchovní rady pro křesťana 21.století. Působí na mne v něčem podobně jako Deníček sv. Faustyny. Zajímavé, že obě autorky jsou Polky.

Hledání Boží vůle

Hledání Boží vůle

Lance Roberts

1,36 €

1,0
T
Terézia (3)

11. júna 2024

Absolútne neodporúčam.

Modlitby v hodine milosrdenstva (1.diel)

Modlitby v hodine milosrdenstva (1.diel)

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

6,69 €

5,0
M
Monika (1)

10. júna 2024

Kniha, ktorú som si objednala, mi prišla veľmi rýchlo. Obohacuje ma vo viere i v modlitbe. Je pre mňa obrovským darom. Ďakujem za tak úžasné duchovné dielo.

Neopísateľný

Neopísateľný

Louie Giglio

13,48 €

4,6
Ľ
Ľubica (1)

10. júna 2024

Kniha je zaujímavo a pútavo spracovaná. Páči sa mi prepojenie vedy a viery.

Spytovanie svedomia pre manželky a matky

Spytovanie svedomia pre manželky a matky

Dorota Wyczachowska-Rut

-20%

3,36 €

5,0
userAvatar
Monika - vydavateľstvo Zachej.sk (118)

10. júna 2024

Dobrej spovedi predchádza dobrá príprava. Možno to znie ako klišé, no kto už má takúto osobnú skúsenosť, určite mi dá za pravdu, že sviatosť zmierenia nezačína vyznaním hriechov, ale dôkladným spytovaním svedomia v tichu a v súkromí. Nápomocným prostriedkom je všeobecne známe „spovedné zrkadlo“. Toto nami vydané spovedné zrkadlo však nie je vhodné pre každého! No ako napovedá jeho názov, rozhodne je perfektným pomocníkom v zmysluplnej a hodnotnej príprave pre manželky a matky každého veku. Mnohí máme radi rôzne univerzálne prostriedky, lebo ich všestrannosť nám šetrí čas i peniaze. Určite však „univerzál“ nie je vhodný vždy a všade. Toto platí aj pri pomôcke k spytovaniu svedomia. Rovnako, ako my ženy nosíme dámske oblečenie, mali by sme si vybrať aj spovedné zrkadlo „ušité na mieru“ – keď už máme takúto možnosť :). Verím, že oceníte jeho jedinečnosť!

Krstová košieľka - holubica, biely nápis

Krstová košieľka - holubica, biely nápis

12,13 €

5,0
T
Tereza (1)

10. júna 2024

Všetko v poriadku, ako na fotke.

DVD: Brat František 5

DVD: Brat František 5

6,79 €

5,0
L
Lenka (1)

10. júna 2024

Úlohou nás rodičov je strážiť, čo vchádza aj do sŕdc našich detí, nielen to, čo ide do ich žalúdka. Teda chceme, aby aj to, čo sledujú v TV, bolo zmysluplné, pekné a dobré. Brat František toto kritérium spĺňa, deti čerpajú z jeho obsahu. Je to príťažlivo spracovaná katechéza pre deti, s pesničkami a príbehmi.

2 z 1785
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Libuša, pred 11 hodinami

Som veľmi spokojná s týmto obchodom, rýchle dodanie, z nákupu sa vám vždy vráti späť nejaká čiastka, krásne a s láskou zabalené. :)

userAvatar

Stanislava , pred 1 dňom

Vždy veľmi rýchle odoslanie objednávky, rýchla komunikácia. Moj najobľúbenejšie internetové kníhkupectvo ❤️

userAvatar

Stanislav, pred 1 dňom

Výhoda

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk