Recenzie

Recenzie

(vaše názory na knihy + súťaž)

Napíšte recenziu a vyhrajte 20 € poukážku na nákup v Zachej.sk

20 € poukážku na nákup tovaru na Zachej.sk za mesiac apríl 2024 získava p. Monika za názor na knihu Kniha o manželstve. Blahoželáme.

Dočítali ste knihu a chcete sa o svoj názor podeliť? Vaše názory pomáhajú ďalším stovkám ľudí, ktorí sa rozhodujú, či si knihu prečítať. A navyše, každý mesiac žrebujeme jedného recenzenta, ktorý od nás získa poukážku v hodnote 20 € na nákup produktov v ponuke kresťanského kníhkupectva Zachej.sk

Zakladné podmienky súťaže: (podrobný štatút súťaže)

  • registrujte sa na Zachej.sk a píšte názory ako prihlásený užívateľ
  • vyhľadajte knihu, ku ktorej chcete napísať svoj názor
  • rozsah recenzie viac ako 100 znakov + ohodnoťte knihu hviezdičkami
  • v jednom mesiaci môžete napísať viac recenzií, zvýšite si tým šancu na výhru
Záložka: Blahoslavená matka

Záložka: Blahoslavená matka

0,24 €

5,0
userAvatar
verified
Zuzana (56)

20. mája 2024

Táto záložka je skutočne krásna.

Denníček

Denníček

Faustína Kowalská

13,48 €

5,0
userAvatar
verified
Zuzana (56)

20. mája 2024

Kniha ako dar urobila nesmiernu radosť človeku, ktorý po nej túžil. Je liekom na všetko. Ďakujem.

Želám ti anjela

Želám ti anjela

Adalbert Ludwig Balling

1,46 €

5,0
userAvatar
verified
Zuzana (56)

20. mája 2024

Je to nádherná kniha. Ďakujem.

Pohľadnica: Boh mi dal skvelú maminu.

Pohľadnica: Boh mi dal skvelú maminu.

Pietro Biblico (ed.)

0,29 €

5,0
userAvatar
verified
Zuzana (56)

20. mája 2024

Pohľadnica mi urobila veľkú radosť. Ďakujem.

Obrázok: Modlitba k Matke ustavičnej pomoci - nelaminovaný

Obrázok: Modlitba k Matke ustavičnej pomoci - nelaminovaný

0,10 €

5,0
userAvatar
verified
Lea (12)

19. mája 2024

Krásny, kvalitne vyhotovený obrázok v jasných farbách vyobrazujúci jednu z najvýznamnejších a najznámejších ikon – Matku ustavičnej pomoci. Túto ikonu môžeme obdivovať a modliť sa k nej aj v takomto praktickom prevedení. Ochraňuje na cestách i každý deň.

Obrázok: Poďakovanie

Obrázok: Poďakovanie

0,24 €

5,0
userAvatar
verified
Lea (12)

19. mája 2024

Krásny, tradičný, kvalitne vyhotovený obrázok v jasných farbách s úprimnou modlitbou na každý deň. Má svoje špeciálne miesto v spevníku a rada sa k nemu vraciam.

Obrázok: Denné prosby k Matke Božej (Sedembolestná Panna Mária)

Obrázok: Denné prosby k Matke Božej (Sedembolestná Panna Mária)

0,24 €

5,0
userAvatar
verified
Lea (12)

19. mája 2024

Krásny, tradičný obrázok s každodennou modlitbou k Panne Márii. Je kvalitne vyhotovený a farby sú jasné. Má svoje špeciálne miesto v spevníku a rada sa k nemu vždy vraciam.

Jednotný katolícky spevník (bordový)

Jednotný katolícky spevník (bordový)

Mikuláš Schneider - Trnavský (ed.)

6,79 €

5,0
userAvatar
verified
Lea (12)

19. mája 2024

Výborne spracovaný spevník. Obálka je príjemná na dotyk, na úvod ma potešila krásna ilustrácia a taktiež prehľadné rozčlenenie obsahu do jednotlivých častí a kapitol. Nachádzajú sa v ňom všetky potrebné informácie, modlitby a piesne – plus veľa ďalšieho navyše. Dávno ho mám popretkávaný osobnými modlitbami a obrázkami, ktoré mu dodávajú svoje čaro. Naozaj odporúčam každému, kto ho bude s veľkým srdcom užívať.

Obrázok: Svätá rodina s modlitbou - laminovaný

Obrázok: Svätá rodina s modlitbou - laminovaný

0,15 €

5,0
userAvatar
verified
Lea (12)

19. mája 2024

Krásny obrázok s úprimnou modlitbou. Je kvalitne vyhotovený a farby sú jasné. Uchovávam si ho v spevníku a je súčasťou mojej každodennej večernej modlitby za rodinu.

Kartička: Modlitba k Panne Márii Zázračnej medaily

Kartička: Modlitba k Panne Márii Zázračnej medaily

0,49 €

5,0
userAvatar
verified
Lea (12)

19. mája 2024

Kartička je naozaj krásna. Je kvalitne vyhotovená a jemné zlaté detaily na obrázku krásne vynikajú. Možno ich obdivovať počas modlitby. Zlatá medaila ochraňuje na cestách i každý deň.

3 z 1774
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Karol, pred 1 dňom

Ďakujeme za výbornú knižku a tisíckrát +++++++++ pre Zachej.sk

userAvatar

Alžbeta, pred týždňom

Pre nás jeden z najlepších internetových obchodov na Slovensku.

userAvatar

Martina, pred týždňom

Široký sortiment, skvelé ceny a rýchle dodanie.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk